Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K
aslında yapılan olumsuz yoruma atar yapmadan karşılık verilirse düzgün bir münakaşa yaşanıyor. Yani ben genel fikrin dışında çok yorum yaptım ama gerginlik yaşamadım. Hatta söylemlerine muhalif olduğum kişilerle birbirimize başka konularda beğeni de attık.

sadece bir konuda söylemlerimle alay etmeye çalışan oldu onda da takmayınca kendi kendine uzaklaştı.

Mizaç meselesi. Ben mesela yapı itibariyle herşeyi, herkesi ciddiye alan bir insanım. Ama bazı insanlar gırgır, şamata seviyor.
Forum ve üyeler hakkında konu açmak yasak. Maalesef banlanacaksınız. Ben üye olduğumdan beri buna benzer bir kaç konu açıldı. Sizin şikayetçi olduğunuz insanlar bir anda kendilerine çeki düzen vermiyor. Can çıkar, huy çıkmaz.
Forumda engelleme seçeneği yok ama göz ardı edebilirsiniz. Hoşlanmadığınız insanların mesajlarını görmemek gibi bir şeceneğiniz var. Faydalı olduğunuzu düşündüğünüz kısımlardan yararlanıp, rahatsız olduklarınızdan uzak durabilirsiniz. Gerçek hayatta da sadece hoşlandığımız kişilerle çevrili değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…