- 3 Eylül 2018
- 8.820
- 47.074
- 548
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Vardı öldüAbla dediklerimin listesini çıkardım uymadı hiç biri
elektra kanki sen misin bak doğru söyle kuşların var mı ?
aslında yapılan olumsuz yoruma atar yapmadan karşılık verilirse düzgün bir münakaşa yaşanıyor. Yani ben genel fikrin dışında çok yorum yaptım ama gerginlik yaşamadım. Hatta söylemlerine muhalif olduğum kişilerle birbirimize başka konularda beğeni de attık.Benim asıl değinmek istediğim konulara yazılan sert ve dalga geçilen yorumlardı. O kişiye kinlendiğimden değil.
Sadece farklı türde insanlar olduğunu belirtmek adına yazdım erkek olan kişiyi. Olmadığı kişi gibi gösterenleri..
O zamanlar bildirmek aklıma bile gelmedi. Hemen üyeliğimi kapattırdım,numaramı değiştirdim. Özelinizi anlattığınız kişi adam çıkınca ne yapacağınızı bilemeyebiliyorsunuz çünkü. Bu kadar basit.
Erkek üye mi benimTamam valla sensin. :)
Öyle değil la alım satım işi diyorum. 2015 üyesisin de zaten. Hedefler seni gösteriyorVardı öldü
İşte profilinde kadın kılığında bir erkek yoksaaVardı öldüLen beni gördün nerem erkeğe benziyor tövbe estağfirullah afhkkl
Gitsin vassap grubuna yazsın o zaman.Siz şey istiyorsunuz, reeldeki gibi insanlar nezaket diye gerçek düşüncelerini saklasın, sahte sahte gülümseyip inş cınım ya desin, poh pohlasın, haksız olsam bile yürü be desin.
Hee kanki kaç yılında üye olduğumu ben bile hatırlamıyorum öyle miymişÖyle değil la alım satım işi diyorum. 2015 üyesisin de zaten. Hedefler seni gösteriyor
Hayir biraz daha durun ya, kizin atesi cikti onu bekliyorum ben, kimse yatmasinErkek uyeyi soyle hepimiz uyuyalim.
Hangi ayar? Ciddiye alamıyorum ki ayar vereyim. Dalga geçiyorum sadece. Ciddi yorum yapacağımı mı sandın tatlı kıs? Kıyamam ya saf da azcık bu.
Erkek üye mi benim
kudra kuşçuluk yapan bir erkek üye mi yani?neyyyy?Tamam valla sensin. :)
Ne bileyim minik bir kuşa benziyorsun ordan bağlantı kuramaz mıyızVardı öldüLen beni gördün nerem erkeğe benziyor tövbe estağfirullah afhkkl
Hayatta hep pohpohlanmış bunlar belli, gerçekler batıyorGitsin vassap grubuna yazsın o zaman.
Anaaaaa bak profilimde manidar dhjkkfİşte profilinde kadın kılığında bir erkek yoksaa
Mune insanlar birbirine bu şekilde konusabiyo mu cevap verince de tartışma yasak diyorsunuz bilgi verebilir misiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?