Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah askına konu sahıbı lutfen acıklar mısın bana
sevgılımle surtunduk adet oldum ama goguslerım sıs sızce hamıle mıyım dıye soru soruyor mesela
ne dıyeyım dıkkat et kıvılcım cıkar ates alırsınız fazla surtunme demekten baska ne denır mesela

ya da kadın ısrarla aldatılıyor -sıddet goruyor,ısrarla da bosanmıyor ama hala kurcalamaya da devam edıyor
ne dıyelım buna mesela ? 443098439084 konu boyunca ınsanların dil dökmesi işe yaramamışsa konu sahıbı zaten benımle eglenın dıyor bu sızı nıye gerıyor

Dagdan gelip bagdakini yargilamak denir bu yaptiginiza. Hem forumu aktif kullanmayacaksiniz, gelip yorumlari okuyacaksin ama aaa bazilari cok elestiriyor, tu kaka diyeceksiniz. Cok elestiren tayfa da kahrindan aglaya aglaya uyumaya calisacak bu gece
Bakin boyle yazinca size de sacma gelmedi mi?

Benim bu foruma üye olmama neden olan konuda kızımız kocasına tokat atmış kv yanında. Kocası sinirden ağlamaya başlamış, anneside gidip oğluna sarılıp sakinleştirmeye çalışmış.

Kezonun derdi "neden bana da sarılmadı kv. Ben kendimi yalnız hissettim. Ne tepki vermem gerekir?"

Sırf bu konuya cevap yazmak için üye olmuştum foruma. Kezbana kezban, kamile kamil derim. Gerçek hayatta da diyorum. Herkesinde bunlara hakkettiği gibi davranması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ne zaman öğrendin erkek olduğunu? Nasıl öğrendin? Neden sustun ? Kimmiş o?

kız dedıkodusu seven meraklı erkekler emınım vardır burada arada bır suru ergen tayfa da basıyor burayı
ama bunu bıle bıle konusmaya devam etmek ve saklamak
sert yazan yorumculardan cok daha kotu
keske kendınıze donup baksaymıssınız once

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…