Gebeliğe Hazırlık Sizler nasıl ve ne ile hamile kaldınız 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler bilgi icin yan etki olarak kilo alimi vs oldumu peki sizde demi kist vardi
Bende bir şey yoktu eşimde de yoktu. Ama 13-14 ay olmadı bebek. Kilo alımı bir ay kullandığım için olmadı ama zaten bal ve baharat olduğu için sanmıyorum öyle bir yan etki olacağını. İnanarak kullanım kist çok problem olduğunu düşünmüyorum o şekilde hamilelik yaşayanların yazılarını çok okuyoruz. Eabbim en kısa vakitte size de nasip etsin:)

Amin

119 a yükseldi canım rabbi herkese nasip etsin herkesinkini hayırlıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin

Kizlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayda adet olmadm ama geçen aya göre sekiz gün geçti .adet olma günlerim düzensiz .sadece su ik gündür göğüslerim ağrıyor bayadir bazen sıcak basiyor hamilelik belirtileri diyemiyorum .sadece bu ayin bitmesini bekliyorum sonunda ya hasta olucam yada Allah kerim . gebe olucam Allah'ın izniyle beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.sadece sizinle paylaşmak istedim ♥☺

Herseyin hayırlısı cnm haberdar et bizide

Çatlatma iğnesi mi kullandın peki benim yumurta 19 mm iydi doktor çık güzel gelişmiş dedi ama kalır mıyım bilmiyorum bende aşırı stres yapıyorum ama elimde değil
Benimde yumurtam 19 ml bi kaç gğn sonra gittiğimde doktor çatladı demişti bnde 1 sene 2 aylık evliyim kısmet olmadı

Merhaba bende 7 aylik evliyim hic korunmadik simdiye kadar ama hamile kalamadim yine regl oldum tavsiyelerinizi bekliyoruz gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…