- 23 Aralık 2018
- 253
- 255
- 33
- 36
- Konu Sahibi Gelbemucizem
-
Bende bir şey yoktu eşimde de yoktu. Ama 13-14 ay olmadı bebek. Kilo alımı bir ay kullandığım için olmadı ama zaten bal ve baharat olduğu için sanmıyorum öyle bir yan etki olacağını. İnanarak kullanımTesekkurler bilgi icin yan etki olarak kilo alimi vs oldumu peki sizde demi kist vardi
AminBende bir şey yoktu eşimde de yoktu. Ama 13-14 ay olmadı bebek. Kilo alımı bir ay kullandığım için olmadı ama zaten bal ve baharat olduğu için sanmıyorum öyle bir yan etki olacağını. İnanarak kullanımkist çok problem olduğunu düşünmüyorum o şekilde hamilelik yaşayanların yazılarını çok okuyoruz. Eabbim en kısa vakitte size de nasip etsin:)
68e çıktı bugün tekrar yaptım28az cnm ama bekle bakalım inşallah yükselmeye gider bende verdim bugun kan hadı hayırlısı ama ben saglık ocagında verdım hemen cıkmaz benmko
28den 68e yğkseldi bugün tekrar yaptımDaha erken cnm biraz daha bekleseydin keske ama hayırlısı birde kadın dogumcuya git cnm
119 a yükseldi canım rabbi herkese nasip etsin herkesinkini hayırlıyla dünyaya getirmeyi nasip etsinHamilesin hayırlı olsun sağlıklı olup olmadığı zamanla belli olacak doktorlar kalp atışını duymadan gebeliği tam olarak kabullenmiyolar benim hamileliğimde değerim gayet güzel artmıştı herşey normaldi ama kalp atışını duyamadım malesef kürtaj oldum 6 ay geçti bekliyorumyani naparsak yapalım kaderde ne varsa o oluyor
Ömrü varsa her türlü Allah yaşatıyor ama yoksa ağzımızla kuş tutsak nafile...
Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok
Doktor 2 günde bir test istiyor hala bugün yine yaptım sabah kimyasal gebelik oldu ya daha önce ondan sizce düşer mi bu saatten sonraGözün aydın cnm hamilesin
Bazı arkadaşlarım düşük diyor binlerde olması gerekiyormuş ama zaten etken farkettim ki ben bide artıyor yaniGözün aydın cnm hamilesin
Sıkma canını cnm inşallah birdaha olur cnmBazı arkadaşlarım düşük diyor binlerde olması gerekiyormuş ama zaten etken farkettim ki ben bide artıyor yani
Herseyin hayırlısı cnm haberdar et bizideKizlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayda adet olmadm ama geçen aya göre sekiz gün geçti .adet olma günlerim düzensiz .sadece su ik gündür göğüslerim ağrıyor bayadir bazen sıcak basiyor hamilelik belirtileri diyemiyorum .sadece bu ayin bitmesini bekliyorum sonunda ya hasta olucam yada Allah kerim . gebe olucam Allah'ın izniyle beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.sadece sizinle paylaşmak istedim♥☺
Herseyin hayırlısı cnm haberdar et bizide
[/QUOT
Allah razı olsun haberdar ederim inşallah
Benimde yumurtam 19 ml bi kaç gğn sonra gittiğimde doktor çatladı demişti bnde 1 sene 2 aylık evliyim kısmet olmadıÇatlatma iğnesi mi kullandın peki benim yumurta 19 mm iydi doktor çık güzel gelişmiş dedi ama kalır mıyım bilmiyorum bende aşırı stres yapıyorum ama elimde değil
Bende 1 sene 2 aylık evliyim daha olmadıHerseyin hayırlısı cnm haberdar et bizide
Amin inşallah cnm bende 1 yıl 1 aydır çocuk istiyoruz cnmBende 1 sene 2 aylık evliyim daha olmadıAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Rabbim en yakın zamanda kısmet eder inşallh canım cümlemizeBenimde yumurtam 19 ml bi kaç gğn sonra gittiğimde doktor çatladı demişti bnde 1 sene 2 aylık evliyim kısmet olmadı
Merhaba bende 7 aylik evliyim hic korunmadik simdiye kadar ama hamile kalamadim yine regl oldumMerhaba kızlar hamile olanlar yada hamile olmak isteyenler (benim gıbı)hamile olduğunuz zamanı nasıl kaldıgınızı bizimlede paylasır mısınız Bir birimize umut olalım 1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruz. Ne bende nede eşimde bir problem yok. Ben ilk klomen ve çatlama iğnesi ile basladım. 2 kez kullandım olmadı. Şuanda doğal bitkisele başladım. Mesajlarınızı bekliyorum Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Amin inşallah canımRabbim en yakın zamanda kısmet eder inşallh canım cümlemize
Canım eşimin değeri biraz düşük çıktı bunun dışında çok şükür bi sıkıntımız yokAmin inşallah cnm bende 1 yıl 1 aydır çocuk istiyoruz cnmsizde bi sıkıntı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?