- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Gelbemucizem
-
Çok çok sevindim cnm senin adınaÇok çok erken cnm niye o kadar acele ettin bak ben bu hafta salı vermiştim negatifti dün idrar da çok silik çıktı
aynen canım bekle Ümitsizliğe kapılma insAllah nasip olmuşturCnm b12 demir d vitaminime baktrmaya gttm onada baktırdım cnm erken ise bekliyorum hevesle 20kasımı
Sağol canım Allah razı olsunÇok çok sevindim cnm senin adına
Merhaba canım , ben de bebek düşünmeye başladığım günden beri bu sayfaya bakıyorum. Senin durumunda olan çok kişi yazmış yerleşme kanaması olabilir seninki de . Yumurtlama günlerinde de kan gelebiliyormuş ben de hiç olmadı öyle . Ama senin adet gümüne 10 gün var yerleşme kanaması olabilirKızlar merhaba ben de yeni üye oldum buraya. Biz de eşimle 11 aydır korunmuyoruz. Doktora gittik bende de eşimde de sorun yok. En son 27 ekimde hsg çekildim o da temiz çıktı şükür. Ama hsg den sonra ara ara kanamalar oldu. Ovulasyon testi yapıyorum bu ay hiç çift çizgi görmedim ki bugün 20.günüm.ve bugün kasık ağrısıyla biraz kan geldi adetim de norma 21 kasımda gelmesi gerekiyor.. Kafamda deli sorular bu normal mi şimdi
Cnm hayırlısı ile inşallah olurKızlar merhaba ben de yeni üye oldum buraya. Biz de eşimle 11 aydır korunmuyoruz. Doktora gittik bende de eşimde de sorun yok. En son 27 ekimde hsg çekildim o da temiz çıktı şükür. Ama hsg den sonra ara ara kanamalar oldu. Ovulasyon testi yapıyorum bu ay hiç çift çizgi görmedim ki bugün 20.günüm.ve bugün kasık ağrısıyla biraz kan geldi adetim de norma 21 kasımda gelmesi gerekiyor.. Kafamda deli sorular bu normal mi şimdi
Çok erken degilmi cnm yeni evlisin biraz kafa dagıt hemen eve kapatma kendiniHayırlı geceler arkadaşlar ☺ Ben de 4 aylık evliyim iki aydır bebek düşünüyoruz. Bebek düşünene kadar ovülasyon nedir , soğan kürü nedir , yumurtlama nedir İnanın bilmiyordum. Bebek düşünmeye başlayınca araştırarak bir şeyler öğrendim. Geçen ay ovülasyon testi kullandım ama hamile kalamadım . Regl tarihim 30 Kasım yine ovülasyon testi yapıyorum yanında da soğan kürü içiyorum inşallah şifa olur. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı şekilde☺
İNŞALLAH canm Allah gönlünü sewndrsn
Bende c life aldim adetimi bekliyorum kullanmak icin ama bir okadarda tedirginim bitkisel macun ama baska seylerde varmi icinde bilemiyorum.Cikolata kistim var temmuz ayinda ameliyat oldum malesefki tekrarladi 1.50 cm kullanici olarak gercekten tavsiye edermisin birde takvimde yumurtalama gunlerine gore ilk gunmu macunu birakmaliyim bilgi verebilirmisin lutfenİnstagram ama c-life diye bitkisel macun aldım kullandığım ay hamile kaldım . 1 sene denemiştik olmamıştı. Bunarada 41 gün boyunca Meryem süresi de okudum aynı sürede. Okuyamadığım gümlerde okuttum yani aralıksız okundu. Ve şükür hamileyim
Canım yeni evliyim de yaş 27 olsun istiyoruz fazla uzatmadanÇok erken degilmi cnm yeni evlisin biraz kafa dagıt hemen eve kapatma kendinisogan kurunun yan etkisini gordun mu akıntım oldumu cnm
Daha 24 yaşındasınız olur Allah’ın izniyleMerhaba kızlar hamile olanlar yada hamile olmak isteyenler (benim gıbı)hamile olduğunuz zamanı nasıl kaldıgınızı bizimlede paylasır mısınız Bir birimize umut olalım 1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruz. Ne bende nede eşimde bir problem yok. Ben ilk klomen ve çatlama iğnesi ile basladım. 2 kez kullandım olmadı. Şuanda doğal bitkisele başladım. Mesajlarınızı bekliyorum Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Kullanımı adetin ilk günüydü sanırım başlama ama kağodımda yazıyor tam hatırlamıyırum. Açıkçası ben onu aldığım ay ramazandı hatta düzenli kullanım sağlamama rağmen çok şükür hamileyim şu an. Ama aynı ay 41 tane Meryem süresi de okudum hangisi vesile oldu bilemiyorum.Bende c life aldim adetimi bekliyorum kullanmak icin ama bir okadarda tedirginim bitkisel macun ama baska seylerde varmi icinde bilemiyorum.Cikolata kistim var temmuz ayinda ameliyat oldum malesefki tekrarladi 1.50 cm kullanici olarak gercekten tavsiye edermisin birde takvimde yumurtalama gunlerine gore ilk gunmu macunu birakmaliyim bilgi verebilirmisin lutfenBebis istiyoruz kisten dolayi olmuyor☹
Anladım cnm o zaman yapın cnmCanım yeni evliyim de yaş 27 olsun istiyoruz fazla uzatmadan4 gündür yapıyorum akıntım oluyor ama çok değil
Aynen cnm olurda işte bayagı oldu istediğimizDaha 24 yaşındasınız olur Allah’ın izniyle
Hiççççç düşünme bileAynen cnm olurda işte bayagı oldu istediğimiz
Düşünmemeye calsyrm cnmHiççççç düşünme bile
Tesekkurler bilgi icin yan etki olarak kilo alimi vs oldumu peki sizde demi kist vardiKullanımı adetin ilk günüydü sanırım başlama ama kağodımda yazıyor tam hatırlamıyırum. Açıkçası ben onu aldığım ay ramazandı hatta düzenli kullanım sağlamama rağmen çok şükür hamileyim şu an. Ama aynı ay 41 tane Meryem süresi de okudum hangisi vesile oldu bilemiyorum.
Amin inşallah cnm5 yıllık evliyim , 4. Tüp bebek denememle hamile kaldım . Çok şükür 17 haftalık hamileyim . Rabbim isteyen herkese Versin , kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?