- 31 Ekim 2019
- 70
- 143
- 13
- 27
- Konu Sahibi Gelbemucizem
Benim eltimde hemn kalamamş kendiliğinden oldu üzülme güneşin doğduğu her gün umut varSıkıntı şu ki sen hamile kalıyorsun bnde o bıle olmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eltimde hemn kalamamş kendiliğinden oldu üzülme güneşin doğduğu her gün umut varSıkıntı şu ki sen hamile kalıyorsun bnde o bıle olmadı![]()
Sen neden kalkamıyorsun rahatsızlığın neAminnn kuzum aminnnn![]()
Aynen cnm bekliyorumBenim eltimde hemn kalamamş kendiliğinden oldu üzülme güneşin doğduğu her gün umut var
Hiç bir problem yok cnm ne esımde nede bende klomen ile olmadı bizde bir ocaga gıttık o da dedıkı esımde kaynaklı gelen bir seymiş bana bulaşmış bunun İcin bitkisel tedaviye basladık bizdeSen neden kalkamıyorsun rahatsızlığın ne
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun rabbim tez zamanda nasip etsin canımHiç bir problem yok cnm ne esımde nede bende klomen ile olmadı bizde bir ocaga gıttık o da dedıkı esımde kaynaklı gelen bir seymiş bana bulaşmış bunun İcin bitkisel tedaviye basladık bizde![]()
Amin amin inşallah cnm inşallah gecen ay cok ümitli idim hüsran oldum bu ay olmak istemiyorumİnşallah hakkınızda hayırlısı olsun rabbim tez zamanda nasip etsin canım![]()
Çok üzülüyor insan ya biz de aylardır hep test sonucu üzülüyoruz bu ayda çok ümitlendik olmazsa çok üzülücem her şeyin bir zamanı var rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ama insan üzülüyor çokAmin amin inşallah cnm inşallah gecen ay cok ümitli idim hüsran oldum bu ay olmak istemiyorum![]()
Aynen cnm bnde cok yasadım cokkkÇok üzülüyor insan ya biz de aylardır hep test sonucu üzülüyoruz bu ayda çok ümitlendik olmazsa çok üzülücem her şeyin bir zamanı var rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ama insan üzülüyor çok
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah bizdede olur cnmBizde 1sene 2 aydır uğraşıyoruz.6 ay klomen kullandım.3 ay çatlatma iğnesi oldu bunun içinde. Sonra ara verip rahim filmi çekildim. İkimizde de sorun yok. Rahimfilmi çekildiğim ay kalmadım.bu ikinci ayım. Ovulasyon testiyle yumurta çatladığı zamanı değerlendirdik. Şimdi günümü bekliyorum. Ben bu zaman zarfı içinde bitkisel kürlerde yaptım soğansuyu ve en son çörekotlu olanı öylede kalamadım. Siz nasıl kaldınız diye sordunuz ben uzunca nasıl kalamadığımı yazdım:)) ilk çocuğumada hiçbirşeyi kafama takmadan ve bi ürün ,ilaç kullanmadan 20 ay sonra kalmıştım.
Rahim filmi cektirmediysen cektir bence. Ikinizdede problem yoksa ihtimal cok artarMerhaba kızlar hamile olanlar yada hamile olmak isteyenler (benim gıbı)hamile olduğunuz zamanı nasıl kaldıgınızı bizimlede paylasır mısınız
Bir birimize umut olalım
1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruz. Ne bende nede eşimde bir problem yok. Ben ilk klomen ve çatlama iğnesi ile basladım. 2 kez kullandım olmadı. Şuanda doğal bitkisele başladım.
Mesajlarınızı bekliyorum
Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
![]()
![]()
![]()
Yazdıklarınızı okurken acaba ben mi yazdım diye düşündüm bir anMerhaba kızlar hamile olanlar yada hamile olmak isteyenler (benim gıbı)hamile olduğunuz zamanı nasıl kaldıgınızı bizimlede paylasır mısınız
Bir birimize umut olalım
1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruz. Ne bende nede eşimde bir problem yok. Ben ilk klomen ve çatlama iğnesi ile basladım. 2 kez kullandım olmadı. Şuanda doğal bitkisele başladım.
Mesajlarınızı bekliyorum
Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
![]()
![]()
![]()
ne kadar haklısın oğluma hamile kaldığımda ne yumurtlama bilirdim ne başka bir şey ilişkide canımız ne zaman isterse o zaman olurdu ve ben bu şekilde 3 kere hamile kaldım 2 si kimyasal bir oğlum oldu sonra aradan geçti 6 yıl dedik kardeş yapalım tabii şimdi hertürlü bilgiye ulaşmak kolay araştırdım yumurtlama vs herşeyi öğrendim testler rahim filmleri bir tüp bebek macerası derken oğlum geldi 10 yaşına hala tık yok tamam dedim yaa ben istemiyorum 2. çocuk falan tam rahata ermişken boşver dedim eşime bıraktık herşeyi keyfimize göre takılmaya başladık ki o ay tek ilişki ile hamile kaldım tüm olay bu bence gerisi yalan üstüne düştükçe sınanıyoruz sanırımUzun bir süre ben de bekledim. 6 ay kadar antidepresan kullandım. Antidepresan adet düzenimi berbat etti sürekli gecikme her seferinde tek çizgi hayalkırıklığı vs vs
Bir tahlilde fsh 11 çıktı. Doktor iyice moralimi bozdu. Yumurta sayın azalmış hemen tedaviye başlayalım tüp bebek için bile geç kalabilirsin dedi klomen verdi.
14 mm 2 yumurta oluştu. Doktor bunlar kendisi çatlar dedi iğne vurmadı gönderdi beni. Gecikme olunca başka bir doktora gittim yumurtalar çatlamadığı gibi 3 tane daha oluşmuş ultrasonda tam 5 tane kocaman kist gördük. Yeni doktor iyiki hamile kalmamışsın çoğul gebelik olurdu hayatını tehlikeye atardı dedi.
Antidepresanı bıraktırdı adet söktürücü verdi ona rağmen 3 ay kadar adet olamadım. Banyoda hüngür hüngür ağladığımı biliyorum adet olamıyorum diye çocuğu falan unutmuş kendi derdime düşmüştüm.
Adet olunca tekrar testler yapıldı doktor rahim filmi için gel dedi araya bayram girdi ben de artık çok yıprandığım için gidesim gelmedi hiç. Uzaklaşmıştım iyice çocuk fikrinden.
Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. İnanmayacaksınız 23 günlük adet döneminde sadece 1 kere birlikte olduk. Hesaplama falan da yapmamıştım. Ama o çocuk istediğim zamanlar 40 kere hesaplar iki güne bir birlikte olurduk.
İşin özü eğer fiziki bir sorun yoksa tamamen psikolojik. Biliyorum zor ben de çok hırpaladım kendimi ama lütfen rahat sakin kalmaya çalışın, illa hamile kalıcam fikri üzerine yoğunlaşmayın. Hayatınıza odaklanın işinize, eşinize, evinize ve en başta kendinize.
Cnm onu bir ocaga yaptırdım ben bilmyrm bitkiler var fitilinden tut herseyi var cnmYazdıklarınızı okurken acaba ben mi yazdım diye düşündüm bir anDoğal bitkisele başladım derken ne denediğinizi paylaşabilir misiniz?
Amin inşallah cnmStres yapıp çok istedikçe olmuyor, kime sorarsanız sorun beklemediğim ay hamile kaldım der benim de öyle oldu bence bebek konusunu düşünerek yaşamayın olacak inşallah![]()
İnşallah cnm ama elimizde olabilen birsey dgl Kı buUzun bir süre ben de bekledim. 6 ay kadar antidepresan kullandım. Antidepresan adet düzenimi berbat etti sürekli gecikme her seferinde tek çizgi hayalkırıklığı vs vs
Bir tahlilde fsh 11 çıktı. Doktor iyice moralimi bozdu. Yumurta sayın azalmış hemen tedaviye başlayalım tüp bebek için bile geç kalabilirsin dedi klomen verdi.
14 mm 2 yumurta oluştu. Doktor bunlar kendisi çatlar dedi iğne vurmadı gönderdi beni. Gecikme olunca başka bir doktora gittim yumurtalar çatlamadığı gibi 3 tane daha oluşmuş ultrasonda tam 5 tane kocaman kist gördük. Yeni doktor iyiki hamile kalmamışsın çoğul gebelik olurdu hayatını tehlikeye atardı dedi.
Antidepresanı bıraktırdı adet söktürücü verdi ona rağmen 3 ay kadar adet olamadım. Banyoda hüngür hüngür ağladığımı biliyorum adet olamıyorum diye çocuğu falan unutmuş kendi derdime düşmüştüm.
Adet olunca tekrar testler yapıldı doktor rahim filmi için gel dedi araya bayram girdi ben de artık çok yıprandığım için gidesim gelmedi hiç. Uzaklaşmıştım iyice çocuk fikrinden.
Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. İnanmayacaksınız 23 günlük adet döneminde sadece 1 kere birlikte olduk. Hesaplama falan da yapmamıştım. Ama o çocuk istediğim zamanlar 40 kere hesaplar iki güne bir birlikte olurduk.
İşin özü eğer fiziki bir sorun yoksa tamamen psikolojik. Biliyorum zor ben de çok hırpaladım kendimi ama lütfen rahat sakin kalmaya çalışın, illa hamile kalıcam fikri üzerine yoğunlaşmayın. Hayatınıza odaklanın işinize, eşinize, evinize ve en başta kendinize.