ben "sakıncası olabilir..." şıkkını işaretledim ama gönlümden çok iyi sonuçlar almanızı diliyorum.a.s.:enbuyukkk:
sakıncası olabilir derken; iki şey geldi aklıma.
1- ayak numarası-modeli uymadığında değiştirmeler için kargo ücreti vb. ek maliyet çıkarmaz mı?
2- iyi niyetinizden faydalanılır mı? çözüm olarak demeyeyim de önlem olarak ben de belki de 6ay ya da 1 seneyi en azından doldurmuş üyelere bu imkanı tanımanızın daha yerinde olacağını düşünüyorum. kendim yararlanamayacağım yanlış anlamayın:1no2: benim bir ev terliği almam bile aylar sürer minik ayaklarıma (40 numaracıkkaydirigubbakcemile3) uyan ve rahat edebileceğim bir tane almak.
tabii ki dediğiniz gibi çürük elmalar çıkacaktır bir yere kadar göze alırsınız ama KK'ya her geçen gün bir sürü üye geliyor. dostluk başka alışveriş başka demişler ayrıca. düşünsenize bazen yakın arkadaşlar arasında bile borç-harç yüzünden anlaşmazlık olabiliyor. bu yüzden bir sınırlama getirmenizin sizi koruyacağına inanıyorum. hayırlı işlera.s.:enbuyukkk:
Sergüm ve nazlım kardeşim,hayırlı uğurlu olsun diyerek başlamak istiyorum.
Umarım bu girişiminiz başarılı olur.Anketinizde ''Sakıncaları olabilir'' şıkkını işaretledim,önce dene sonra öde kampanyasında biz Kadınlar Kulübü üyelerine güvenmeniz çok onur verici,elbette sizlerinde vurguladığı gibi dürüst olanlarda olacaktır,çürük elmalarda,eminim siz bunları ölçüp tartmışsınızdır.
Bence sakıncalarına gelince :
1)- Terliği deneme adına alan kişi beğenmedim geri iade ediyorum dedikten sonra para ödeme sorumluluğunu üstünden atacak ve terliği geri iade edecek ama alış tarihi ve geri iade tarihi arasındaki zaman dilimi uzun olursa,o arada deformasyona uğramış,belki tokası,üzerindeki işleme ve süsleri zarar görmüş terlikler ne olacak?
2)-Vitrinde görüp beğendiğimiz ama ayağımıza giydiğimizde istediğimiz gibi durmayan terlik ve ayakkabıları mağazada anında değiştirme olanağımız var ama sizin satışını planladığınız terliklerde kargo ile ulaşım söz konusu olacak,terliklerin fiyatı makul seviyelerde bile olsa kargo ücretleri siz karşılasanız size,bizler karşılasak bizlere ek bir maliyet getirecek.
3)-Terlikler için belirlenecek fiyatlarda üyelerle işbirliği içinde olacağınızı söylüyorsunuz,bu gerçekten güzel yani satın almak istediğimiz terliğin muadili ne kadar diye araştırıp,piyasada bu kadar,ben bu terliği bu kadar olursa alırım mantığı çok hoş bir fikir ama kişi var mağazadan alır atıyorum 50 ytl onun için makuldür,kişi var pazardan alır onun için makul fiyat 15 ytl'dir ve bu fiyatın üzerindeki alışveriş onun bütçesini üzer,özenip beğendiği modeli almak isteyen ama bütçesinin yetersizliğinden dolayı alamayan kadınlarımıza taksitli satış imkanı var mı?
Aslında aklımda başka şeylerde var ama öncelikli olanlar bunlardı.
Başarılar diliyorum...
valla ne yalan söyleyeyim başlıgı görünce "krem ya da cilt bakımı" tarzı bişey sandım vayy be dedim mala çok güveniliyor demekki, süper bir pazarlama şekli dedüm:ecrin_bebek:
anam bi de ne görem terlik çıktı
güzel bir yöntem dikkat de çekici ama sanki pek gerek yok gibi.yani terlik böyle bir riske girmeyi gerektiren bir ürün mü bunu düşünmek gerek.
terligi magazada görürüz begenirsek deneriz rahatsa alırız değilse almaz çıkarız.
güzellik yapılacaksa satış için belki ücretsiz kargo-ücretsiz değişim-rahat değilse para iadesi...gibi şeyler düşünebilir. o zamanda derimki aa demekki rahatlıgına güveniliyor du bi ben de aliim! yerimseniben
ha bu satış tarzında kendi adıma dürüst olurum ama olanda olur olmayanda olur.
bu terligin fiyatına da baglı.
40lira için yalan söyeleynde olur.
20lira için hak yemeyim diyen de olur. yerimseniben
bi kaç topuksuz modelden begendim ama bi magazada aynısı ya da çok yakınını görüp denemek için girdiğimde fiyatını duyunca geri çıkmıştım sanırım satış yönteminden önce insanlar için fiyatı ve kargo ücreti mühim olacak...
kk'yi seviyoruz ve magazadan alacagımız bi şeyi üyeden alıyorum bi katkım olsun diye en azından bu niyetle bakıyorum 2.el bölümüne..bu da aynı şekilde olucaktır benim için yani begendiğim bir modeli burdan almayı tercih ederim.bi çok kişinin de böyle oldugunu biliyorum bence o yüzden çokda riske de girmeye fiyatı yüksek tutmaya da gerek yok diye düşünüyoum.
ha dediğiniz yöntemde -risk almadık ince hesap yaptık derseniz- dürüst olmayacak bir kitlede düşünülüp fiyat ona göre belirlenecekse yani bir şekilde parayı göndermeyenlern zararı gönderenlere 3er 5er yansıtılacaksa yani özetle fiyat bekledeiğimizden yüksek olucaksa ki bu defada gene sahtekarlık işinin riskini artırmaktır bu o zaman gene risk alınmış olur.
terlik için böyle bir satış yöntemini gereksiz risk olarak görüyorum.sizin adınıza...benden yana bi şüphe olmasın alırsam bedelini öderim :mymeka: :dilcikar:
ve talebimi kargo ücreti-terliğin fiyatı yönündeki güzellikler üzerine kullanmak istiyorum efeeenimkaydirigubbakcemile2 :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?