- Konu Sahibi nazlxixmmm
beyaz ve taba rengini çok severim. terliklerinizede baktığımda zaten ilk beyaz çekti ilgimi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende siyah ve taba ya bayıldım bende belirtmek istedim:)
Ya çok güzeller bunlar kızlar emeğinize çok tşk ederim bayıldım.Desenize yaza görüşeceğiz sizlerle:) Tek renk olarak ayırtedemiyorum zira birçok renk kıyafetlerle bütünleşme hepsinden almak lazımçok Sağolun a.s.
nazlım canım:1hug: inşallah yine buradan sizlere ulaştıracağız modellerimizide ..
her şey en güzeli için a.s.
lacivertte güzel dururdu sanıyorum ve yaz rengi olarak sarı..
birde bu terlikleri nasıl temin edecegiz??
Bu ürünler yazlık değil mi? Yazın insan her renge açık olmalıdır..Örneğin ben üstüme giydiğim bir body yada gömlek ile terliğimin aynı renk olmasını isterim..Beyazsa beyaz, taba ise camel..Benim için çanta ve ayakkabı (yada terlik) rengi, tam benzemese de birbirine yakın olmalıdır..
Yani terliklerde şu renk olmalı demek, kısıtlamaya gitmek olur..Her renkten olsun..Misal cam göbeği mavisi,yağ yeşili,uçuk bi turuncu,hatta tabadan ziyade koyu kahve da olabilir..
Aslında kendi zevkim siyah..Ayağı en sade en şık gösteren terlik yada ayakkabı farketmez siyahtır bana göre..Kahverengi ise ikinci terciğim ayakda..
Ama dediğim gibi her rengin mutlaka bir beğeneni ve alıcı vardır..
Kolaylıklar diliyorum..yerimseniben
Canımsın Şeniz
Bu terliklerin renk dışında ortapedik özellikleri varmı ve sadece bayanlar içinmi satış yapılacak, bir sorum daha var cvp yazmayabilirsiniz cnm buna :asigim:yeriniz nerede çok merak ettim.Mesela İzmir içiyse birebir görüşülüyormu yada illa kkdanmı alışveriş yapılıyor?
Çok soru sordum kusuruma bakma Sergüm çok rahat görünüyorlar satış başladığında haber verirsen yine çok sevnirim Şeniz
aynen benim de ööle
bir de kırmız şahane duruyo
ama bu modellerin turuncu ve fıstık yeşilleri de gider
yazın bence pastel renklerin hepsi kullanılıyo