terlikler güzel ve rahat gibi gözüküyor benim anlamadığım siz bize bu terliklerle ilgili söylenenleri yani puanları nasıl anlayacaksınız yoksa bu terliklere mikrofonmu takılı olacak
ee ben soruma cevap alamadım bir telekulak olayı yoksakaydirigubbakcemile3 kendimize uygun modellerden alırız neden olmasın? sadece beni sizin açınızdan düşündüren taraf müşteriye nasıl bu kadar güvenebileceksiniz herkes dürüst davranabilecekmi ? terliklerin fiyatı makul olacakmı?
ee ben soruma cevap alamadım bir telekulak olayı yoksakaydirigubbakcemile3 kendimize uygun modellerden alırız neden olmasın? sadece beni sizin açınızdan düşündüren taraf müşteriye nasıl bu kadar güvenebileceksiniz herkes dürüst davranabilecekmi ? terliklerin fiyatı makul olacakmı?
kışlıklar yok mu? malum kış mevsimindeyiz. sonra uygulama ve fiatlar nasıl olacak? bunlarda açıklanırsa iyi olur bence.
canımcım:1hug:
fiyat konusunda ne siz ne biz üzüleceğiz, bu kalitedeki ürünler için çok olmayan ama bizler içinde en makulu olan bir tutar olacak merak etmeyin.
telekulak olmayacak ama micro chipler olacak terliklerdekaydirigubbakcemile3
biz güven üzerine bu kampanyayı başlatacağız, terliklerin üstüne yatanlarıda burdan reklam edeceğiz şutarafagitti
sayın sevgili pek muhterem dıptısınannesi teyzecimkışlıklar yok mu? malum kış mevsimindeyiz. sonra uygulama ve fiatlar nasıl olacak? bunlarda açıklanırsa iyi olur bence.
bence de satış şeklini değiştirmek gerekiyor...
üzülmemeniz açısından...
yani önce giy,sonra öde mantığı sanalda size zarar ettirebilir diye düşünüyorum...
bence önce öde,ertesi gün elinde,
beğenmezsen 15 gün içinde iade,tabi parada iade gibi düşünülürse nasıl olur acaba...
sevgiler...
Sergü valla bende bişe anlamadım.
hem bunların beeeyle topuklusu, daha kokoş olanı yokmubenneyaptımki
işte buuuuuuuuuuuu:1shok::1shok::1shok:
bayıldım..bundan bir tane istiyorum..
şu an dombili ayaklarıma giysemde eminim yakışmaz ancaaak yaza seksüü ayaklarımlan ve bronz tenimlen süper olacak eminim..:asigim:
bir şey sorucam..ayak numaramız kalıba göre değişim gösterebiliyor..onu nasıl ayarlıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?