Böyle cesur ve iyi niyetli bir adımdan dolayı tebrik ederim kızlar. Umarım bu iyi niyeti suistimal eden olmaz... Benim de beğendiğim terlikler oldu. Fiyatlar belirlenince ben de kendime bir terlik seçebilirim buradan. Ama benim gibi kredi kartı kullanmayanlar için bir de posta havalesi düşünülebilir mi?
yöntem satış biçimi güzl ama arkadaşalrında dedği gibi bazı sakıncalar var güven meselesi ise en büyük sıkıntı malesef..
o yüzden bazı kısıtlamalar getirilmeli diye düşünüyorum mesaj sayısı sınırlaması getirilebilir mesela...
puanlama olayını anlamadım anlatıdıysa da aradaki mesajlarda gözümden kaçmış olabilir...
en iyisi Kazen abi mağaza işine de el atsın istanbul da falan bir ayakkabıcı terlikçi açsın adına da KK TERLİK koysun hepimiz ordan giyiniriz artık valla köşe olur:)
en son hayırlı olsun diyeyeim sonuçları yakında görürüz şimdiden hayırlı kazançlar
canım benim terlikler güzel başta çin malı değil eminim çok kullanışlıdır da
terlik satışlaro için direk satış bölümünden satış yapsan da diyorum hiç riske girmesen bilemiyorum ama biraz risk var gibi sanki tabiki sen her şeyi düşünerek bu fikiri almışdındır ama bu arad fikiri valla iyi düşünmüşsünüz puanlarla filan
inşallah her şey sizin gönlünüz ce olur ne gerekli ise yanınızdayım her zaman için yardım dan yanayım
yöntem satış biçimi güzl ama arkadaşlarında dedği gibi bazı sakıncaları var ,güven meselesi ise en büyük sıkıntı malesef..
o yüzden bazı kısıtlamalar getirilmeli diye düşünüyorum mesaj sayısı sınırlaması getirilebilir mesela...
puanlama olayını anlamadım anlatıdıysa da aradaki mesajlarda gözümden kaçmış olabilir...
en iyisi Kazen abi mağaza işine de el atsın istanbul da falan bir ayakkabıcı terlikçi açsın adına da KK TERLİK koysun hepimiz ordan giyiniriz artık valla köşe olur:)
en son hayırlı olsun diyeyim sonuçları yakında görürüz şimdiden hayırlı kazançlar
2009 yaz ürünlerini görseniz yorumlar nasıl olurdu merak ediyorum : ) Bildiğim kadarı ile Mart ayında bu kampanya yeni modeller ile başlayacak. Daha öncede yazmıştım bizzat gidip gördüğüm(danone reklamı gibi oldu) 2009 yaz modellerinde çocuklar için yapılan modellere hayran kalmıştım. Bir diğer konu ise altı üstü terlik dediğimiz eşyanın bu kadar mı çok modeli olur diye şaşkınlık yaşamıştım.
hayırlı olsun diyorum öncelikle...
ben modelleriniz çok beğendim...satın almak konusunda yanınızdayım fiyatlar makul olduğu sürece..
ama geri kalan kısmı çok anlamadım açıkçası..
anladığım kısımda da sizin iyi niyetinizi suistimali geliyor aklıma...
umarım herşey gönlünüzce olur..hayırlı işler dilerim
yaa çok güzelde fiyatları ne kadder bunların onlarda güzelse oldu bu işşşşş :lepi:
Ya ben bıraz daha topuklu istiyommmmmm
kısa boyluyummm napıyımmm böle haberler olunca kızlar bana haber verin yaaa
alamak isterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?