• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Carla Verde'den KK Kızlarına Teşekkür.

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
643
Ankara
Bundan 3 ay önce tanıtımlarına 2 ay öncesindede Kazen ve Yönetimdeki arkadaşlarımızında izniyle satışına başladığımız tanıtım amaçlı önce al 2 ay sonra öde kampanyamızda bizlerden desteğini esirgemeyen ,
gerek yorumları gerekse güven duygusunun en güzel örneğini göstererek satın alan , tüm KK dostlarımıza teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile5

Bu vesile ile carla verde terliklerimizi satın alıp ,kullanan ve memnuniyetlerini açık yürek ve içten samimiyetleriyle bizlerlede paylaşan değerli dostlarımız..

Editoryal ve iş arkadaşlarına,
Kalimera'ya
elif'ime
Sardunya Zakkum'a,
cuantummm'a,
Kahve Delisi'ne,
Nazlıcıma
spuriousworld'e ve teyzesine,
Dıptısdıptısı'ma ve Anneciğine,
Tijeen'e

Kadınlar Kulübü'nün verdiği güveni ve bizlerin sizlere duyduğumuz güveni boş çıkartmadığınız için kucak dolusu sevgilerimizi ve teşekkürlerimizi sunarız.
Biz sevgili Kazen'inde verdiği büyük güçle buradayız.:enbuyukkk:
sevgiyle kalın.a.s.

Anneler Günü için sunduğumuz yeni modellerimizle Kadınlar Kulübündeyiz hepinizi bekliyoruz..:sm_cool:

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-koleksiyon/251668-yeni-sezon-carla-verdeler-sizlerle.html

nazlımmm & sergüzeşt

Son düzenleme:
yüregine saglik canim benima.s.

heleki anneler gününe özel yapmis oldugunuz jest harikaydi böylesine bi güzelligi düsünen hepinize cok cok tsk ediyorum kendi adimaa.s.

K.K kızları demişsin ama üstüme alındım lan Sergünaniknanik

Analar günündeki bu cestinizden dolayı sizleri kutlarım canlarım:içelim:

Back
X