Valla şimdi kıza bağırırken ağzımdan çıkan köpükler pcye bulaştı,onları silmekle meşgulüm.
İnanılmaz bir bam teline basma kabiliyetine sahip bu veletler.Kardeşim,bu kız nerde üşütüyor diyorum,gaz üstüne gaz çıkarıyor.Yerlerde paspas vaziyetinde,yerde yatarak tv seyretme,yerde yuvarlanarak oynama,işin tuhafı nerede halı yoksa orada..
Ay bayılacağım,çıkardığı gazlarla ozon tabakasındaki delik deliklikten çıktı,artık ozon tabakası yok:bbo:
Ben napayım söyleyin bacılar,yere yatma diye hatırlatmaktan dilimde tüy bitti,yattığı yerlere destek kilim ekledim ev çadıra benzedi,bağırdım tükürük kaybı yaşadım oyy oyyyy:1no2:
Eda Hanımla zaman zaman yazışırız. Yardımlarını inkar edemem. Çok cici bir bayan, yardımsever.
2 yaş sendromu dedik iyi tamam, sonra 3- 4-5 offf bitmiyor bir türlü bu sendromlar yav.
Ben bazen suyuna gidiyorum bazen hiç tınlamıyorum bazen cazgır bir anne oluyorum, napacağımı şaşırdım valla.bilmiyorumkismile
ay çok güldürdün beni :) aynı şeyler bendede var halı olmayan yerde ne var bilmiyorum illada oraya oturacaklar:)
onun inadına yenik düşmem. otoritemi kurarım.
bence ona metal gibi görünen yemek eşyası al oyuncak marketlerde satılıyor.sonra ütü masaı ile ütü filn al benim çocuğumda öyle oyuncak ütüsünle kendi giysileri ütüuülyor.sonra oyunckak süprügsiyle evi süprüyo0r oyunck çamaşır mkinesi filan alBende kendine zarar vermeyeceği davranışlar sergilemediği sürece kızmıyorum
Önceleri evi dağıtmasına falan kızardım ama ona belli etmezdim, şimdilerden buna takılmıyorum
Ama son zamanlarda mutfak tezgahının üstüne çıkıyor,tezgah yarım ve alt dolaplarda raflara tırmana tırmana yukarı çıkıyor. Yemek yaparken yemeği o karıştıracakmış, yakıcaksın kendini diyorum umursamıyor, inadına yapıyor. Uzaklaştırıncada basıyor yaygarayıkafamçokkarıştı
Ütü yapmak, ev işi yapmak eziyet, herşeyi elimden kapıp ben yapımcam diyor
Hepside onun sağlığına zarar vericek şeyler, daha çok küçük çünkü.
E hal böyle olunca da ben çıldırıyorum ama kendimi de kaybetmemeye çalışıyorum, konuşuyorum söylüyorum ama tabi beni dinleyen nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?