• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinle İnatlaşan Çocuğunuza Nasıl Davranıyorsunuz?

Gercekten bu sendromlar hic bitmiyor.iki tamamda uc yasinda sian sanki daga beter oldu.kizinca bagiriyo.kendini yere atiyo ..ne bileyim birden fazla cocugu olanlari tebrik etmek lazim.bi tane cocuk bile cok zor cunku

Su cocuklardaki inat ne olacak boyle bilmem iki oglum var biti 2 biri 5 buyudukce bas edemiyorum bide ben bunlati sunnet ettirdim buyuk hemen iyilesti kucuk bana kan kusturdu huy degistirdi bi inatci olduki hem ramazanhem su cocuklarin huysuzlugu oldum valla.

Benim kızım da 21aylık. Cok inatçı ve her dediginin yapilmasini istiyor. Yapmayinca da basıyor yaygarayi. Gerçekten zor durumdayim. Sinirlarim cok zorlanıyor bazen. Ona kizinca da kendimi kötü hissediyorum ama bazen kaybediyorum kendimi :(

Benm oglumda çok inatçı illa kndi istedigi olcak . Birde uykudan nefret ediyor hiç bir sekilde sevmiyor uyumayı . Bıraksam sabaha kadar çizgi film izlick . 3,5 yaşında oglum . Bzn çok çok kızıyrm ama snra çk pişmn oluyrm o benim canım cigerim dunyalara degişmem onu keske o sinir hallernde bi guç gelsede kızmamayı basarabilsm ona :(

Ben anlatimda rahatlayin bayanlar.
Bende 3 tane var ve sabrımin son noktasindayim sanirim.8 yasindaki okula gitmek istemiyor ders calismak istemiyor 2yasindaki kucuk kiz kardesini kiskaniyor cocugu gorunce rengi degisiyor huy degistirdi birde iki yas sendromu yasiyoruz son ses agliyor surekli 2aylik kizimin asiri derecede gaz ve kabizlik sorunu var kolik bi bebek ama cok sukur saglikli olsunlarda diyosun her bebegim benden 5 yil goturdu yasima gore 15 yil daha yasli hissediyorum durum bu allah hepimize yardim etsin ins ;(((

bizim ev camii gibi, ne kilimi her noktada halı var, biz başka çare bulamadık. birde salonun ortasına tek kişilik yatak koydum. git onun üstüne yat diyorum genelde dinliyor

Back