Benim kızın cinsi pekinez..
Komik huyu aşırı kıskanç olması.. Annem beni sevdiğinde gidip ağzına bir terlik alıyor ve gelip terlikle bizi dövüyor resmen.. Vurduğunda çok acıtıyor gerçekten.. Kime söylesem inanmıyor ama şahit olunca adamı gülmekten koparıyor resmen
Komik huyu aşırı kıskanç olması.. Annem beni sevdiğinde gidip ağzına bir terlik alıyor ve gelip terlikle bizi dövüyor resmen.. Vurduğunda çok acıtıyor gerçekten.. Kime söylesem inanmıyor ama şahit olunca adamı gülmekten koparıyor resmen
Fidyo isteriz yaa fidyoooYoksa inanmayık
Valla bu hayvanların her yaptığına inanırım garip yaratıklar bir de aşırı kıskançlar o yüzden yapıyorlar bu davranışları da zaten
çok merak ettim nasıl dövüyo yaw :) bizim köpek de çok kıskançtı.masus onu kızdırmak için evde biriyle sarılıp öpüştüğümüz zaman aramıza girerdi havlardı ayırmaya çalışırdı,beni sevin diye..canım benim
Fidyo isteriz yaa fidyoooYoksa inanmayık
Valla bu hayvanların her yaptığına inanırım garip yaratıklar bir de aşırı kıskançlar o yüzden yapıyorlar bu davranışları da zaten
1 ay 8 gün önce hastalanıp hayatını kaybeden kedim sürekli insan gibi otururdu, aklınıza gelebilecek her şeyi yerdi, çoban salatası bile. :) Harika bir kediydi, onu 9-10 günlükken sokakta annesi terk etmiş bir halde bulmuştum, bebek gibi bakıp büyütmüştüm, birlikte harika bir 19 yıl geçirdik. 19 yaşındayken bile oyun oynardı...Onu çok özlüyorum...
En minik kedim 3 aylık. Onun en komik huyu, kuyruğunu S şekline getirip kabartıp, kulakları arkaya doğru indirip, gözlerinde deli bir bakışla yan yan zıplayarak evin içinde dolaşması. :) Oyun moduna girince hep böyle yapıyor. Bir de ne bulursa ağzına alıp tüm evi ağzındaki eşya ile dolaşıyor. :)
Bir de çok konuşuyor. Her lafa verecek bir cevabı var. Ne desek hemen başlıyor: "Mevvv...", "mıykkk", "mehh" şeklinde.. :)))
minik contum 5 şubat günü 18yaşında hayata veda etti ama benide mahvedip gitti patilerinin tık tık sesi hala kulaklarımda komik huyları sadece hatırada kaldı
canımmm başın sağolsun arkadaşımm..
yeryüzündeki melekler,gökyüzünde melek olmaya devam ediyolar..
kısacık ömürleri ne yazık ki..
sağol canım nasıl alışıcam bilmiyorumallah bir oğluşu aldı diğer oğluşu veriyor
çok sağol meg.cim