Sizinkinin Komik Huyu Ne?

hahahah çok tatlı yaaa:):)dolabın üstünde sankii yükseklik korkusu varmış gibi gözlerinide sıkı sıkı yummuşş:):)

hiiiç de korkmadığından emin olabilirsinkaydirigubbakcemile3
hayallere dalma hali bu kanımcazemuszemus

yuksekden korkar camasır makeinesinin uzerine koyup istdigim kılıga sokarım onu kaydirigubbakcemile3
anne bıcı bıcı yaptırcak deyince titremeye baslar kaydirigubbakcemile3

yuksekden korkar camasır makeinesinin uzerine koyup istdigim kılıga sokarım onu kaydirigubbakcemile3

yazıkkkkkkkbilmiyorumkismilebenim tavşanda yüksekten korkuyo seviceğim zaman masanın üstüne koyuyorum bakıo bakıo atlayamıyoraklinialirimsmile

ne iskenceciyis he kaydirigubbakcemile3
bide su huyu var onu arada bir yapar oturur patileriyle kendini ceker ilginc bisi gormenis lazım moonwalker diyorus kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3boshayallersmileboshayallersmile

sanırım boşş evetkaydirigubbakcemile3
meselaaa,bugün kaç sinek avlarım,akşam ne yemek var acaba gibi hayallerdir benceee-tatlicadiarzu-

e süpermişşş,formülü bulmuşsun ne güzelllkaydirigubbakcemile3

yazık ama yaaa,korkutmasana annesiii hey Allahımmm komik komik titriyodur o dimiiikaydirigubbakcemile3

basını onune egiyor gidio kuytu bi yere hem titriyo hemde cemkiriyo cenesi durmuyo kaydirigubbakcemile3

basını onune egiyor gidio kuytu bi yere hem titriyo hemde cemkiriyo cenesi durmuyo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3yaaaa amaa çok komik bişeymiş bu bızdıkkk,maşallah ona
mooncumm,o halinin resimlerini çekip eklesene burayaaopuyorumnanaktan

ne iskenceciyis he kaydirigubbakcemile3
bide su huyu var onu arada bir yapar oturur patileriyle kendini ceker ilginc bisi gormenis lazım moonwalker diyorus kaydirigubbakcemile3

hahaha benşm yurdun önünde bi köpeğim var sokak köpeğii aslında ama çok tatlı o da beni görüncee oynamak istiyor öyle yürüyorkaydirigubbakcemile3

cekerim ya banyo yaparkenki halinide cekerim gozler cıkıyo ortaya uzaylı gibi bisi oluyo kaydirigubbakcemile3

ya canım evde degilim ben eve gidicem bir kac gun icerisinde ozaman eckebilirim ancak niye sen yokmusun

yüksekten korkan bızdıkların büssürü fotolarını bekliyoruz o zamannn meraklaa:lepi:

opuyorumnanaktanamanda amann bu ne güzellikk böyle yaaa,maşallah canım benimm
ödlek bızdık seniiiiikaydirigubbakcemile3

teşekkürler merakliii bu güzel fotolar için canımmopuyorumnanaktan

rica ederim cnm:)biz teşkkür ederz gzl yorumlrın için:)arada ii pozlarını yakarlasam koyarım eski albümlerini karıştırmam lazım.küçükkende modem üsütnde uyumayı seviyordu:)

o basamağın ikincisine hiçbir zaman çıkamadı:)

:roflol: :roflol:

Ay pofuduğa bak.. Maşallah ona..

Merdiven çıkamayan tavşan.. :roflol: Artık hatırladıkça gülerim.. İyi ki diyorum; "Alice Harikalar Diyarında" ki tavşan rolünü teklif etmemişler.. :roflol:

yaa inanamıyorum yaa buluta bakarmısınız güzel kıza vericem diyince nasıl da yiyo havucu annem sana kurban olurum:)

benim köpeğimin adıda efe 8 yasında terier çok şekerdir kendileri bir sürü komik huyu vardır saymakla bitmez

1: çekirdek çitlemeyi çok sever iki patinin arasına koyar çekirdeği çitler içini yer dışını bırakır
2: her gün evde kazı çalışması yapar halılarım mahvoldu buı eşşek yüzünden
3:kışın asla eldiven giyemezsiniz eldiveni çıkartana kadar sizi bırakmaz çeker durur
4: dışarı çıkcağım zaman paçalarımı çekiştirir benide götür die
5: eğer kedi taklidi yaparsanız çok gıcık olur evde dolanmaya başlar
6: sakız çiğner cak gıdı cak gıdı yutmaz çiğner durur

daha dolu huyu var şimdilik bu kdr çekirdek çitlerken o kdrrrrrr tatlı oluyoki videosunu koyucam yaa hayvanlar kadarrr ttlı bir can daha görmedim ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…