Sizinkinin Komik Huyu Ne?

yaa inanamıyorum yaa buluta bakarmısınız güzel kıza vericem diyince nasıl da yiyo havucu annem sana kurban olurum:)

benim köpeğimin adıda efe 8 yasında terier çok şekerdir kendileri bir sürü komik huyu vardır saymakla bitmez:KK70:

1: çekirdek çitlemeyi çok sever iki patinin arasına koyar çekirdeği çitler içini yer dışını bırakır:KK70:
2: her gün evde kazı çalışması yapar halılarım mahvoldu buı eşşek yüzünden:KK70:
3:kışın asla eldiven giyemezsiniz eldiveni çıkartana kadar sizi bırakmaz çeker durur:KK70:
4: dışarı çıkcağım zaman paçalarımı çekiştirir benide götür die:KK70:
5: eğer kedi taklidi yaparsanız çok gıcık olur evde dolanmaya başlar:KK70:
6: sakız çiğner cak gıdı cak gıdı yutmaz çiğner durur:KK70:

daha dolu huyu var şimdilik bu kdr çekirdek çitlerken o kdrrrrrr tatlı oluyoki videosunu koyucam yaa hayvanlar kadarrr ttlı bir can daha görmedim ya:)

Efe'ye de maşallah.. :nazar:
Videoları bekliyorum sabırsızlıkla..
Gelelim huylara..
1- Bunu acilen Buluta öğretmesi lazım.. Çünkü bizimki işi ters yapıyo.. Kabuklarını ayırıyor, içini bırakıyor.. :roflol:
2- :)))) bişey de bulsalar bari
6- işte buna bayıldım.. özellikle bunun videosunu dört gözle bekliyorum.. yerimseniben

Efe'ye de maşallah.. :nazar:
Videoları bekliyorum sabırsızlıkla..
Gelelim huylara..
1- Bunu acilen Buluta öğretmesi lazım.. Çünkü bizimki işi ters yapıyo.. Kabuklarını ayırıyor, içini bırakıyor.. :roflol:
2- :)))) bişey de bulsalar bari
6- işte buna bayıldım.. özellikle bunun videosunu dört gözle bekliyorum.. yerimseniben

Lulutum yaa, annesi belki de kızlara vermek için ayırıyor içlerini kaydirigubbakcemile3

Ben hem Efe'nin hem Bulut'un videosunu bekliyorum dört gözle! delikafadulden

Lulutum yaa, annesi belki de kızlara vermek için ayırıyor içlerini kaydirigubbakcemile3

Ben hem Efe'nin hem Bulut'un videosunu bekliyorum dört gözle! delikafadulden

:roflol: :roflol:
Bak ben bunu hiç düşünmemiştim yorgunum..
Ah bileydim atar mıydım onları halıdan toplayıp tek tek..
Prensimin flötrix ekipmanını ziyan etmişim gördün mü? :roflol:

hehe tabii ya, seni kayınvalide adayı seniii :)))

bu fotoyu ilk kez görüyor ve bayılıyorum, tütütü ikinize de, gerçekten kuyruklu melek değil mi kendileri:asigim:

uyuyrken sürekli hıyy diye ses çıkarır(dı)ilk aldığımızda bilmediğimiz için kapı gıcırtısı flan sanıyorduk bu yüzden kapıları yağlamıştık bile:))(dı)dedim çünkü şuan hasta ve yapmıyor:KK43:([/Q

gıcırtı sanıp kapıyı yağlamanıza çok güldüm :90:

Baştan sona okudum, hepsi bir alem :)

Benim kedi kızlarımdan biri korkunç derecede şakacı bir kızçocuğu, sürekli bir yerlere saklanıp yanında geçtiğinizde son sürat koşup iki patisiyle bacaklarımıza vurur kaçar, nerden geldiğini anlamazsınız.Bir kaç defa eve misafir gelenlere yaptı, cadı o kadar hızlı ki bu evde bir şey var diye kaçan arkadaşım bile oldu haha :))

Diğer bir huyu, herhangi bir yerde yatarken eğilip sevmeye kalktığınızda koşa koşa yatak odama gidip yatağımın üzerine çıkıp seslenmesi...Anneeeee seni makamımda kabul ediyorum gel beni tahtımda sev demek herhalde :)

Çok konuşur, feci gevezedir, sürekli dedikodu yapıp bir şeyler anlatır, tabii sorduğunuz herşeyide cevaplar benim kızım.Yarın bir kayıt yapıp buraya koyarım inşallah :)

Diğer bir huyu, herhangi bir yerde yatarken eğilip sevmeye kalktığınızda koşa koşa yatak odama gidip yatağımın üzerine çıkıp seslenmesi...Anneeeee seni makamımda kabul ediyorum gel beni tahtımda sev demek herhalde :)
e çocuk rahatta sevilmek ister.. haklı.. :KK28: :KK34:

He he bizim son üye Yeşil kız da kendini köpek sanıyor ya :KK9:

Kağıt topu atıyorum getir kızım diyorum yakalayıp geri getiriyor, sonra tekrar atıp getir diyorum tekrar getiriyor, böylece oyun oynuyoruz alem yaa bir de köpek gibi topu iki patisi arasında tutmaz mı anne bak getirdim işte der gibi :KK60:

He he bizim son üye Yeşil kız da kendini köpek sanıyor ya :KK9:

Kağıt topu atıyorum getir kızım diyorum yakalayıp geri getiriyor, sonra tekrar atıp getir diyorum tekrar getiriyor, böylece oyun oynuyoruz alem yaa bir de köpek gibi topu iki patisi arasında tutmaz mı anne bak getirdim işte der gibi :KK60:

hisçimmm, bu kağıt top olayı nev'in cindy'nin en büyük eğlencesiydi, desene yeşil kız da cindy teyzesigillerden:KK9:
ee asil oğlan boş mu duruyor, ama ağır ağbi koşmaz di mi top peşinde:KK9:

hisçimmm, bu kağıt top olayı nev'in cindy'nin en büyük eğlencesiydi, desene yeşil kız da cindy teyzesigillerden:KK9:
ee asil oğlan boş mu duruyor, ama ağır ağbi koşmaz di mi top peşinde:KK9:

Koşmaz mı hiç, valla ikisi de kağıt top hastası ortaya at kendi kendine oynasınlar, sen de otur seyret o derece yani :KK9: Bizim Yeşil deki sorun, topu oynamadığı zamanlarda sana topu attırıyor sonra alıp tekrar sana geri getiriyor şebek :KK53:

Üstelik eskiden Asil eski dubleks evdeyken merdivenin en üst katından atardım kağıt topu, haydeee Asil paldır küldür topun peşinden merdivenlerden inip topu yakalayacam diye koştururdu, tabiii totosu da lımbır lımbır çok komikti yaaa :KK60:

X