harika bi topic olmuş
nasıl şimdiye kadar farketmemişim..
benim minikleriminde maceraları var.kızım 1,5 oğlumda 1 yaşında.
kızım küçük kağıt toplarla köpek taklidi yaparak oynamaya bayılır. koşup getirir önüme bırakıp 2 pati gerileyerek dil bi karış dışarda heh-heh diye sesler çıkarıp kuyruğunu sallayarak tekrar atmamı bekler
oğlum çok sakindir. oyun dışında ne bağırır,ne ısırır ne de tırmalar. oğluuum,kuzum benim,bıdıkıımm diye sevmeye başlayınca hemen sırtüstü yatar ,büzüşüp gerilerek bir sağa bir sola döner. ben serenat yaptıkça bu sürer
bazen gelir burnunu çeneme, boynuma sürer kendini bi saat okşatmadan gitmez.
seni eşşeksıpası seni diye seslensem hiç şaşmaz topuklar. bunu benden başkası söylese tınmaz nerde olursa olsun 'oğluuum koş koş koş ' desem yanımda biter. ama illa 3 kez koş dicem birbirlerini deli gibi takip ederler. oğlum kızı takip eder, yol bitince kız döner gider oğlum takip eder. bu böle dakikalarca sürer. sonra sıkılıp 2 adımlık mesafeden birbirlerinin üstüne atlamak için koşarlar ve uçuş ikisinin havada çarpışıp hırlamasıyla son bulur
sabahları özellikle kafamın üstüne sıçyayıp hemen kaçarak beni uyandırmak için nöbetleştiklerini düşünüyorum
ha bi de kızım suyu kesinlikle musluktan içer. lavaboya tırmanıp miyavlamaya başlar. bi orlon ip kalınlığında akan su iştahla içilir şimdilik aklıma gelenler bunlar. gözlemlerime devam edicem:82::82: