Sizinkinin Komik Huyu Ne?

minik contum 5 şubat günü 18yaşında hayata veda etti ama benide mahvedip gitti patilerinin tık tık sesi hala kulaklarımda komik huyları sadece hatırada kaldı

başın sağolsun canım, eminim ki çok mutlu bir şekilde ve onu seven insanlarla 18 yıl geçirmiştir.

minik contum 5 şubat günü 18yaşında hayata veda etti ama benide mahvedip gitti patilerinin tık tık sesi hala kulaklarımda komik huyları sadece hatırada kaldı

Ah canım yaaa çok üzüldüm! Biliyorsun Tiramisu'm da 19 yaşında beni bırakıp gitti birkaç ay önce... Asla unutulmayacaklar ve hep çok sevilecekler... Ve bir gün mutlaka buluşacağız...

Benim melek oğlum Tiramisu'm... Sanırım bu fotoğrafta 13 yaşında filandı yani 6 sene önce çekilmiş olmalı...

Yorgun Savaşçı nickli arkadaşım özellikle senin için ekliyorum, özelden yazdım ama mesaj kutun doluydu... Bu benim şimdi 2 yaşında olan kızım Kashmira. Biraz cadıdır kendisi. :)) Fotoğrafta henüz 3-4 aylıktı sanırım... :)

Ve, evimizin minik prensi Victor. Göbek adı da Ulvi. :) Maaşallah, hayatımda gördüğüm en iyi huylu kedilerden biri. Tiramisu'ma benziyor huyu...

Başın sağolsun canım, patilerinin tık tık sesi daha uzun süre kulağından gitmeyecek, karanlıkta yatağından kalktığında uzun süre sanki o oradaymışcasına ayaklarını kaldıra kaldıra dikkatli adımlar atacaksın sanki üzerine basmaya korkar gibi...Beyin bazı şeyleri kabul etmiyor ne yazık ki...Çok kötü bir tavsiye gibi gelecek biliyorum, asla hiç bir kedi oğlunun yerini tutmaz ama muhakkak muhtaç bir kediciğe bir şans ver, evine al, koynuna al hayatını paylaş...Birbirinize ilaç olun...Yıllar sonra aklına geldiğinde tıpkı benim şu an ağladığım gibi ağlayacaksın, tutma kendini ama unutma ki eğer onun hatırasını yaşatmak istiyorsan bunu yapabilmenin en güzel yolu yine bir pisicik olacak...Herkesde seni görür, sende kimseyi görmez gözlerim...

Bayıldım ben Bulut'a, videolarını izledim hepsi harika! :) Bizim köpeğimiz de çok kıskançtı ama evdeki kedileri değil beni kıskanırdı. Çünkü köpeğimiz daha bebekken (ben 11 yaşımdayken) çok iştahsızdı o zaman evde kedi de yok. Annem onu benimle kıskandırırdı, "Flamenca mamanı yiyecek" cümlesine şartlanan köpeğimiz ne versek yerdi ve bu hayatı boyunca böyle devam etti. :) Zaten ben onun rakibi ve oyun arkadaşıydım. :))) 17 sene yaşadı bizimle, kedilerle de çok iyi anlaşırdı. :)

O kadar doğru şeyler yazmışsın ki, aynen katılıyorum. Mutlaka başka bir kedicik gelmeli eve. Tabii ki hiçbiri bir diğerinin yerini tutmaz. İlk kedim Maestro'yu Tiramisu'dan yaklaşık 1 sene önce bulmuştum sokakta, 10 yıl yaşadı, nefrit hastalığı yüzünden kaybetti hayatını, diğer melek olan kedilerime göre çok erken gitti yani... Tiramisu'yu 10 günlük annesi terketmiş halde sokakta bulup büyütmemin ardından Böcük kızım girmişti hayatımıza o da 17 sene yaşadı ve geçen yıl öldü. Bu 3 kedim senelerce bir arada yaşadılar, ilk giden gri-beyaz oğlum Maestro'ydu ve ben mahvolmuştum üzüntüden, diğer iki kedimden biri 17 diğeri 19 yıl yaşadı ama her birine ayrı üzüldüm ağladım ve hepsinin yeri içimde daima ayrı olacak. Diğer kedilerim hayattalar Allah onlara da inşallah uzun ömür verir. Hiçbir zaman gelen bir kedi bir diğerinin yerini almaz ama teselli eder ve bence hiçbir ev kedisiz kalmamalı...

çok sağol tatlım evet o bizim herşeyimizdi onsuzluğa alışmak sanırım çok ama çok uzun zamanımızı alıcak

18 yaşına kadar ne mutluluklar tattı sizlerle birlikte kim bilir... tek teselli bu olsa gerek, ve bir gün buluşacağımız...

Ah canım yaaa çok üzüldüm! Biliyorsun Tiramisu'm da 19 yaşında beni bırakıp gitti birkaç ay önce... Asla unutulmayacaklar ve hep çok sevilecekler... Ve bir gün mutlaka buluşacağız...

kesinlikle unutulmayacaklar ve her aklımıza geldiklerinde biraz buruk da olsa tebessüm olacak yüzümüzde...

kzılar kuşum öldü bugun cok can cekıserek,öbürü de yalnız kaldı ama can cekısırken yanından ayrılmadı uff

Benim melek oğlum Tiramisu'm... Sanırım bu fotoğrafta 13 yaşında filandı yani 6 sene önce çekilmiş olmalı...

Eki Görüntüle 156119

Çok teşekkürler buraya uğradığın için flamenca
Kedilerinin isimlerine ayrıca bittiğimi belirtmeliyim... maestro, tiramisu, ulvi victor, kashmire

melek tiramisunun oturuşu nedir böyle, pek rahat bir poza benzese de, sanki garsona sipariş verecek edası yok mu sence de?püsküüt'ümün çok sevdiğim bir sözünü kullanacağım:"gökyüzüne selam olsun tiramisu'ya da diğer melek dostlarımız gibi"

pek masum duruyor ama, kızların cadılığı desene nazlı bir kız çocuğu edasıyla poz vermiş, sağlıklı uzun ömürler kashmira'ya

Ve, evimizin minik prensi Victor. Göbek adı da Ulvi. :) Maaşallah, hayatımda gördüğüm en iyi huylu kedilerden biri. Tiramisu'ma benziyor huyu...

Eki Görüntüle 156121

ulvi victor, hmmm ilginç bir isim öbeği olmuş kashmira'yla araları nasıl acaba merak ettim, kızımız çektiriyor m prense de victor ufak mı halen, yani ablalık yapıyor mu ablası diyeceğim de

Kardeş gibi evlat gibi oluyorlar, benim çocuklarımda öyle birlikte büyüdük biri 19 yaşında melek oldu biri 18 ben doğduğumda evde olan kızımız Rakuçi 22 yaşında melek oldu dile kolay Nefrit berbat bir hastalık, ne yazık ki böbreklerin %80 i kaybedilmeden ortaya çıkmıyor, ortaya çıktığında ise herşey için çok geç oluyor.Mümkün olduğunca kaliteli beslemek gerek ama kurtuluşları yok, önce yavaş yavaş titremeler, su kabı başında uyuklamalar başlıyor, sonra acı miyavlamalar yemek yememeler, karanlık dolap içlerinde kafa dinlemeler Bilemiyorum düğmeye basılmış gibi bir anda olup bitiveriyor herşey takibi bizim için bile zor , ölen oğlumu hastalık ortaya çıktıktan sonra 2 sene daha yaşatabildik insan üzeri gayretlerle...Son anda beni bırakın artık der gibi baktı kuzum, aylardır biberonla şırıngayla besliyordum ve bıkmıştı...O gün hiç yemek yedirmedim ona, sadece bir parça vitamin içirdim hepsi bu.O gece sabaha kadar dayandı, babasının gelmesini bekledi, akşamına babası ile helalleşti meleğim, öğleden sonrada saat 5 gibi kollarımda melek oldu.Bilmiyorum çok zor çok zor, her düşündüğümde tutamıyorum kendimi ağlıyorum onu kaybedeli 2 sene oldu neredeyse ve çok özlüyorum, iyiki zorla minik kızımı getirmişler bana, ve sonra diğerleri geldi...Acayip bir duygu...Oğlumu o kadar seviyordum ki sırf ona olan sevgimden dolayı bir daha kaybedel 14 gün bile olmadan yeni kızımı kabul ettim evime...Aldatmak gibi geliyor değil mi? Aldatmak değil hatırasını bir tüylü dostta yaşatmak sadece...

Siz siz olun pisiciklerinize, köpüşciklerinize senede 2 kere idrar tahlili yaptırın o zaman hastalıkları yakalamak daha kolay oluyor...

Bu arada kızınada oğlunada bayıldım ama kızına daha da bir bayıldım, kısaca tekir gibi yar olmaz diyorum :)

Son düzenleme:
harika bi topic olmuş nasıl şimdiye kadar farketmemişim..
bulutun maceralarını bi türlü izleyemedim çok merak ettim başka linkler varsa ria edebilir miyim

benim minikleriminde maceraları var.kızım 1,5 oğlumda 1 yaşında.
kızım küçük kağıt toplarla köpek taklidi yaparak oynamaya bayılır. koşup getirir önüme bırakıp 2 pati gerileyerek dil bi karış dışarda heh-heh diye sesler çıkarıp kuyruğunu sallayarak tekrar atmamı bekler
oğlum çok sakindir. oyun dışında ne bağırır,ne ısırır ne de tırmalar. oğluuum,kuzum benim,bıdıkıımm diye sevmeye başlayınca hemen sırtüstü yatar ,büzüşüp gerilerek bir sağa bir sola döner. ben serenat yaptıkça bu sürer bazen gelir burnunu çeneme, boynuma sürer kendini bi saat okşatmadan gitmez.seni eşşeksıpası seni diye seslensem hiç şaşmaz topuklar. bunu benden başkası söylese tınmaz nerde olursa olsun 'oğluuum koş koş koş ' desem yanımda biter. ama illa 3 kez koş dicem
birbirlerini deli gibi takip ederler. oğlum kızı takip eder, yol bitince kız döner gider oğlum takip eder. bu böle dakikalarca sürer. sonra sıkılıp 2 adımlık mesafeden birbirlerinin üstüne atlamak için koşarlar ve uçuş ikisinin havada çarpışıp hırlamasıyla son bulur sabahları özellikle kafamın üstüne sıçyayıp hemen kaçarak beni uyandırmak için nöbetleştiklerini düşünüyorum
ha bi de kızım suyu kesinlikle musluktan içer. lavaboya tırmanıp miyavlamaya başlar. bi orlon ip kalınlığında akan su iştahla içilir

şimdilik aklıma gelenler bunlar. gözlemlerime devam edicem:82::82:

kılıcım balığım, senin meleklerine de selam olsun gökyüzüne (püsküüt nickli arkadaşımızın lafıdır bu)

ne mutlu ömürler geçirdiler sizlerle kim bilir

hatırasını yaşatmak ve tekir gibi yar olmamasına da sonuna kadar katılıyorum:13:

benim köpegim 7 aylıkk ismide zeytin

zeytinn topun nerde dedigimde haman yattıgı yerden kafasını kaldırıp etrafa bakmaya başlıyo eger göremesse topunu kalkıp bütün odaları tek tek arıyo koltukların üzerine çıkıp arkalarına bakıyo altına bakıyo eger topu bulamadıysa geliyo yanıma beni kaldırmaya çalışıyo ve kalkıp birlikte aramaya başlıyoruz

benim köpeğim 3.5 aylık pug daha cok küçük ama cok akıllı :) komik huyu ise eve biri geldiğinde cok seviniyor fazla sevinc yapıncada köpeğim sırt asagı düşüp bayılıyor :) cok üzüldüğündede bu böyle bende bacaklarından sallıyorum kendine geliyo sonra tekrar kosturuyyo :)

Benim 5 yaşında bir köpeğim var. Daha yavruyken sokaktan alıp büyütmüştük, o yüzden cinsini bilmem Kendisi biraz kıskançtır ve güvenliğe çok önem verir, ölse bile tanımadığı kişiyi biz izin vermeden içeri sokmaz. Ama izin verdiğimiz kişilerin de dışarıda bıraktığı bisiklet, şemsiye, ayakkabı v.s. eşyası varsa kullanılmaz hale getirir Ama o yaramaz halini bile çok seviyorum kızımın

benimde golden Retriever cinsi köpeğim var daisy:) benim kızım bütün türbanlı kadınları annem sanıyo onların peşinden koşuyo kadınlar çığlık çığlğa tabi bu bir:) ikinci hiç kapısı açılan araba görmesin bizim araba sanıyo atlıo içine direk beni rezil ediyo:):) üçüncüsü yolda giderken önümüzdeki kişinin elini yalıyo geçiyo:) tabi bianda insanlar neye uğradığını şaşırıyo bikeresinde evve tamircigelmişti adam işini yaparken oturdu arkasına kımratmadı ordan bi adım atsa adamcağız havlıyodu:)normalde çok uysal herkesi sever ama ilk defa böyle yapmıştı:) son olarakta kediyi kovalıyo kedi doğum yapmışsa haliyle yavrularını korumak için daisye dönüyo ters ters bakıyo :)daisy topukkk korkup kaçıyo haha

Son düzenleme:
En komik huyu diyince bi düşündüm :)annemi görünce dayanamayıp ona saldırmasını kıkır izlerim mesala.annem ellerini koltuğun arasına saklar kafasını sokar koltuğun altına dAkikalarca uğrasır yakalamaya...

bi gözümün önüne getirdim de o sahneyi,çok komiiikkk
ama üzüldüm de yaa..
küçücük kalbi nasıl da hızlı hızlı çarpıyo mutlulukla ve o heyecan bayılmasına sebep oluyo demek

benim kızım 7 aylık bir van kedisi. üstelik doğum günlerimiz de aynı. o da benim gibi tam bir başak burcu
ne zaman ders çalışmak masanın başına geçsem, laptopumu açsam hemen laptopun üzerinde önce 2 adet pati, sonra bir çift göz ve ardından minik pembe bir burun beliriyor ve ondan sonra da yapmadığı şımarıklık kalmıyor. anlayacağınız ders çalışmama pek de izin vermiyor.
ama o halini görseniz emin olun siz de onunla ilgilenmekten başka hiçbir şey yapamazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…