Sizinkinin Komik Huyu Ne?

:nazar:ders çalışırken,uyuyakalmış bizim öbür bızdıkkaydirigubbakcemile3

bu bebeğim artık yaşamıyo yazık kii,yeryüzünde melekti gökyüzünde melek o artıkmafoldumben

ama komik bu pozu bebeğimin,koyayım dedim buraya gene de..

bu bebeğim artık yaşamıyo yazık kii,yeryüzünde melekti gökyüzünde melek o artıkmafoldumben

ama komik bu pozu bebeğimin,koyayım dedim buraya gene de..

:nazar::gitme::teselli:insan çok üzülüyorr benim tavşanımın bacağı kırldığında içim gitmiştiimafoldumben

:nazar::gitme::teselli:insan çok üzülüyorr benim tavşanımın bacağı kırldığında içim gitmiştiimafoldumben

2 pisim var ama,gidenin yeri dolmuyo gerçektenn..:çok üzgünüm:
Allah onlardan ayırmasın inşallah,nası seviliyolar:nazar:

meg ellerine sağlık.. o testleri çözmeye kalkışsam ben de uyurum.. yerimseniben düşüncesi bile esnetti yahu..gökyüzü meleği de keyfini bilenlerdenmiş.. ona da selam olsun.. a.s.
dayanmak zor ve evet giden başka, gelen başka..
geliyorlar, gidiyorlar, gidecekler..
Onlarla birlikteyken onları ne kadar mutlu edebiliyorsak kar saymalı.. yapacak, düşünecek başka bi'şey yok ne yazık ki..

meg ellerine sağlık.. o testleri çözmeye kalkışsam ben de uyurum.. yerimseniben düşüncesi bile esnetti yahu..gökyüzü meleği de keyfini bilenlerdenmiş.. ona da selam olsun.. a.s.
dayanmak zor ve evet giden başka, gelen başka..
geliyorlar, gidiyorlar, gidecekler..
Onlarla birlikteyken onları ne kadar mutlu edebiliyorsak kar saymalı.. yapacak, düşünecek başka bi'şey yok ne yazık ki..

evet her anımız çok değerli onlarla geçen..
teşekkür ederim arkadaşım..

çok güzeller yaa :KK70: bende lavaboya minder koyim bari hiç aklıma gelmemişti :)

lavabodan vazgeçmiyorlarsa,üşümemeleri için,minder iyi çözüm oluyo arkadaşım evet:))

Allah zihin açıklığı versiinn yavruum ya kıyamam tatlılığa baak:) maşallah ona :nazar:
Meleğin yanında olmasada o herzaman gönlünde yaşıyo eminim yaşamayada devam edicek..

Allah zihin açıklığı versiinn yavruum ya kıyamam tatlılığa baak:) maşallah ona :nazar:
Meleğin yanında olmasada o herzaman gönlünde yaşıyo eminim yaşamayada devam edicek..

teşekkürler canım benimopuyorumnanaktan

ve evet herzaman bizimleler kaybettiklerimizsenağlama

laelaelaelaelaeamanın, annem hem ''kızım napıyosun orda yatılmaz hayırrrrr'' diyooo,
hem de fotomu çekiyooo..
anlamadım ben,şirin bişey mi yaptım,cısss bişey mi yaptım şimdiii:uhm:

:roflol: :roflol: :roflol: bu kediler hep aynı yaa benimki de oturuyo çamaşır makinesi içinde :1rolleyes:

aman kızlarr dikkat edin yaaaa nlurr halam yanlışlıklaa çamaşır makinasının kapağını kapamış kedinin içnide oldugunu görmeden hayvancağız havasızlıktan ölmüş orda:KK43:çok ağlamıştııı.dışarı çıktığı için farketmemişşş:KK43::KK43:

aman kızlarr dikkat edin yaaaa nlurr halam yanlışlıklaa çamaşır makinasının kapağını kapamış kedinin içnide oldugunu görmeden hayvancağız havasızlıktan ölmüş orda:KK43:çok ağlamıştııı.dışarı çıktığı için farketmemişşş:KK43::KK43:
üzüldüm canım yaa:KK43:(
dikkat etmeli tabii nerde napıyo afacan diye..

ufaklığın eve ilk geldiği günlerde,ablası onu böyle ''şevkatle''!!! takip ederdiiiaklinialirimsmile

laelaelaelaelaeamanın, annem hem ''kızım napıyosun orda yatılmaz hayırrrrr'' diyooo,
hem de fotomu çekiyooo..
anlamadım ben,şirin bişey mi yaptım,cısss bişey mi yaptım şimdiii:uhm:
:roflol:
Tanıdığın kedisi de çamaşır makinesine girmiş geçenlerde..
Sonraki mesajları da okudum.. Kedi konusu bu açıdan riskli, hakikaten çok dikkatli olmakta fayda var.. Misal Bulut Bey'in sığabileceği makineler sadece sanayii tipi olacağı için evde risk yok.. :roflol:

ufaklığın eve ilk geldiği günlerde,ablası onu böyle ''şevkatle''!!! takip ederdiiiaklinialirimsmile

yakalasa parçalayacak şefkatinde adeta :roflol: :roflol:

yoksa enn bi rahat yer burasu mu neeekaydirigubbakcemile2 karar veremiorumm..

hahahah çok tatlı yaaa:):)dolabın üstünde sankii yükseklik korkusu varmış gibi gözlerinide sıkı sıkı yummuşş:):)

X