- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kedimin dışarıda oynaştığı akranı başka bir kedi daha var..gel zaman git zaman bu kedi bize bayağı alıştı..hatta evi bırak evi babamı bile sahiplenmeye başladı..bizimkini aldı bir korku tabii taht elden gdiyor diye..bu diğer kedi istedği zaman girip çıkıyor yemek yiyor falan..o evi girdiği zaman bizimkiyle bir dövüşüyorlarmış..hatta bu zavallı kedi bi gün odanın bir tarafına pusmuş yazık...bizimkide pencerenin önünde durmuş bunu bekliyormuş..sıkıysa çık gibilerinde...
neyse birgün geldi bu yine yemeğe ..bizimkini kaçırdık salona bunu görmesin diye..balkon kapısını kapattık zavallım rahat rahat yemek yesin..bende fırlama..babama diyorum baba kapıyı açayım dövüşşünler die..neyse ben bizimkini aldım kucağıma gösteriyorum diğer kediyi camdan yemek yerden...bu bizimki çöktü kapının önüne öbürünün çıkmasını bekliyor...bende bir gülme tuttu ama sormayın..neyse bizimkini salona tekrar götürdük..açtık kapıyı.balkonda serin.bu gözler kısılmış sfenks modunda dinleniyor..allahım ne güldüm o gün...
kedilerinn pusuya yatmasıı her zman ürkütmüştür benii çok tırsıorum onlar öle yapıncaa:sinifsinif:ama sizinn kedi az değilmiş yaniiikaydirigubbakcemile3
yok günahını alma bacım pusuya yatmadı..bizim canavar oğlanın korkusundan sindi bir köşeye onu dedim :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:bu gözler kısılmış sfenks modunda dinleniyor..allahım ne güldüm o gün...
benim kızım camdan kuşlara bakarak dişlerini birbirine vuruyo:) sözde konuşuyo sonra elimi istiyo vermeyince ağlamaya başlıyo elimi verincede ısırıyo::) napcamı şaşırıyom bende olan elime oluyo
sen o zman ona en iisi bi oyuncak kuş al sende rahat et o da rahat etsinnkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kızlarrr sizee ii haberimmm varr.tavşanımm iilleşiiooooo bandajdan kurtuldukk.ama ne olur nolmaz diee 15 gün daha kafesinde bakcam.yavaşş yavaş ayağının üstünee basmaya başladı allaha şükürrr
kızlarrr sizee ii haberimmm varr.tavşanımm iilleşiiooooo bandajdan kurtuldukk.ama ne olur nolmaz diee 15 gün daha kafesinde bakcam.yavaşş yavaş ayağının üstünee basmaya başladı allaha şükürrr
bizimki bize kızdığında çiçek saksılarındaki toprakları etrafa sacar..asabiye kedim sonrada saklanır opuyorumnanaktan
Oooo fenaymış ya, asabiyete bağlarsam fena yaparım diyor yani:roflol::lepi: