Sizin Sülalede Oluyor Mu Böyle Şeyler ?

canım üzülmekle haklısın.. ben de kuzenlerimle çok kötü şeyler yaşadım araya mesafe koydum ve artık görüşmüyorum.. onların da hatası oldu benim de hatam oldu ama artık eskisi gibi olamayız bunu biliyorum ve kabullendim.. mecburen bir araya geldiğimizde ise gayet cool davranıyorum sanki hiçbir şey olmamış gibi

en iyisi mecbur kalmadıkça görüşmemek ve mecbur kalınca cool davranmak :) zaten kafaya takmayınca bir süre sonra alışıyorsun

kuzenlerinle samimi olmak, onlarla görüşmek, konuşmak zorunda değilsin, seni üzen insanları hayatından çıkarmakla özgürsün

az insan çok huzur

Ne garip insanşlar var yahu:))Komikler gerçekten fotoğrafını çek ne demek çocuk gibi kocaman insanlar bunu yapıyor takma, çağırma bile artık iyice havaya girmişler.Konuşmayan kendi bilir bırak bir süre sonra peşinden dolanırlar hiç üzülme:)Benimde vardı böyle yakınlarım artık hiç umursamıyorum kafam rahat:))

Zaten hep rahat davranıyorum onlara hıc bellı etmedım bu yuzumu o yuzden boyleler...Takmıyor gıbı davrandıgım ıcın benı ezmeye calsııyorlar ama artık gosterecegım onlara

Aynen oylee o fotografını cek demelerını hıc unutmam hayatta Amaann bosverdımm zaten benı sevıp,deger verseler bu sekılde yaklasmazlarr

Zaten hep rahat davranıyorum onlara hıc bellı etmedım bu yuzumu o yuzden boyleler...Takmıyor gıbı davrandıgım ıcın benı ezmeye calsııyorlar ama artık gosterecegım onlara

aman kimse kıırılmasın diye hep kendimizi incittik aslında

boşver gitsin ! ben kırılacağıma ben üzüleceğime onlar üzülsün

biraz bencil olmak lazım

her ailede vardır bu tip insanlar.baba tarafımda var mesela böyle kendini bilmez bir aile..aynı soyadı taşıyoruz ama yolda görsem tanımam o derece uzağım oınlara.fesat insanları hayatımda barındırmıyorum sen de barındırma özel hayat temizliği yap

aman kimse kıırılmasın diye hep kendimizi incittik aslında

boşver gitsin ! ben kırılacağıma ben üzüleceğime onlar üzülsün

biraz bencil olmak lazım

Benı cok kırdılar onları affetmeyecegım artık...
Bencıl olmak lazım dedıgın gıbı umarım becerebılırım...

Baba tarafı zaten hep boyle nedense...Anne tarafımda hıc bır sorun olmadı bugune kadar...
Teyzemın cocukları ıle cok samımıyız , canımızı verırız o derece sevıyoruz bırbırımızı ama baba tarafı tırt

Yanı,sen de yaymıssın,yasın 25mıs,onlarsa 30lu yaslardaymıs,bundan dolayı aranızda mesafe olabılır.aynı yas grubundakı kısıler olarak gruplasmıs olabılırler.konunun onların senı kıskanmasıyla ılgısı olup olmadıgına gelınce.onlar evlenıp ayrılmadan once de aranız ıyı degılmıs kı.senı hıcbır zamao benımsememısler anlasılan.hem sımdı boyle yazarsan evlenıp ayrilmıs arkadaslar hassasıyet gosterebılırler.kımın bosanıp bosanmıycagı bellı olmaz.hersey kader kısmet bi yerde
bellı kı ıyı nıyetlı,saf temız bı arkadassın.kendıne kendın gıbı dost canlısı arkadaslar edın ve bosver dalgacı kuzenlerıne.ben de benı kale almayan ve kendı arasında gruplasan kuzenlerimi hıc kale almadım.gercı cok sukur benden 2yas kucuk kızkardesım (allah eksık etmesın) en ıyı arkadasımdı ve o gereksızlere ıhtıyacım olmadı ama tek cocuk da olsaydım arkadaslarımla ıdare eder,kendımı ezdırmezdım

Tatlim sen aileni, akrabalarini kendin yaratacaksin. Seninkileri sileceksin bu bir. Ikincisi kendine iyi ahlakli güzel bir kac insan sececeksin, onlarin evine gidip geleceksiniz esinle, arkadas olacaksiniz, onlari davet edeceksin. Ozaman esin farkina bile varmaz hic ailende dostun olmadiginiin, lafi bile gecmez.
Sizin ailede yokmu demissin,ohoooo ailemde neler gördüm gecirdim, seninkiler yine yüzsüz yüzsüz triplerini yapiyorlar, birde yüzüne karsi gülüp evine gelip huzursuzlukta cikartabilirlerdi, sende her seferinde agirlamak mecburiyetinde kalirdin üstelik.
Öp basina koy, düsmanliklarini belli etmisler, saygisizliklarini ve sana deger vermediklerini göstermisler iste. Sagolsunlar!
Kimsenin kaprisini cekmeye mecbur degilsin. Bir daha ne ara ne sor. Ne halleri varsa görsünler.

ne garip diyaloglar bunlar böyle. bizde pek yakın değiliz
kuzen çok var bende. bir tanesi aşırı derece yalancı ve ortalığı karıştıran bir tip oldugu için, onunla pek muhatap olmuyorum
faceden onu silmiş olmama rağmen,sürekli istek gönderir
duvarıma saçma sapan şeyler yazıyordu, sanki ben onu istemıyor muşum gibi gösteriyordu

onu kabul etmıyor ve görüşmüyorum çünkü, öyle garip bir yaratık ki anlatamam
her yerde kavgaya hazır, bir laf söyle başkalarından söylemediklerini duy.

bir tanesi ile çocukluğumuz birlikte geçti, çok iyiyiz allaha şükür.
diğerleri pek de umurumda değil, kim bana ne şekilde yaklaşırsa bende ona göre davranırım.
bana yaklaşmayana ben asla yaklaşmam, kardeşim olsa bile.

aslında hiç önemli değil, ne ara onları ne de sor
boşver burunları kalkmış onların, ya da kıskanıyorlar seni çok da lazım değil hani

4 kuzenim var. 2 tanesi sanırsın Sultan Süleyman'ın çocuğu.Al bir balyoz indir kafalarına,o derece sinir oluyorum. Sen bugüne dek elinden geleni yapmışsın,uğraşma artık,bırak. Sana nasıl muamele ediyorlarsa sen de öyle davran.İyi niyetin enayilik olarak görülür çünkü,üzülme daha fazla.

Bir gün babaannemlerdeyiz.Normal zamanlarda bir iş yapmayan kuzen,sofralar kuruyor,şeker tutuyor falan. Bir yandan da ben oturduğum için laf sokuyor üstü kapalı. Hiç istifimi bozmadım ve şunu dedim :

''Ayaktasın madem bir bardak su getirir misin ? ''

Millete rezil olmamak için mecbur getirdi,o suratını hiç unutmuyorum.

ahh canım ahh dört dörtlük hiç bi aile (sülale)yok benimde var böyle bi kaç tane onlarda öyle arkadan konuşurlar konuşurlar sonra bişey olmamış gibi bebegim canım konuşurlar hele biri var seni kim olursa olsun yanında rencide rezil etmeye cabalar hele bu ne ki benim dügünüm zamanı biriyle tartıştım kuzenim olur kendi hem haladan hem dayıdan demiş işte amcamların yanında falan ben onun düğününde ona yapacagımı biliyorum diye amcamgilde beni çok sever büyük amcam onu nerdeyse dövecekmiş sen o kızın dügünüi rezil et ben sana yapacagımı biliyorum diye ve o kişi benden kaç yaş büyük ve o da eşinden ayrılmış düşün artık tatlım ama ben takmayınca arkamda dolanan olan o oldu memlekete falan gittigimde bi ilgi bi ilgi anlatamam yanii..

böyle şeker tipler kimin sülalesinde yok ki.. bir daha ne çağır ne de ara.. hatta whatsapp dan yazdıklarında oku ama cevap verme.. ne oldu derlerse, musait olmadığını söyle..

Kiskandiklarindan oyle yapiyolar baska bi aciklamasi yok bunun. Uzak dur onlardan araniz iyi olsa da en ufak biseyde zarar vermekten geri durmazlar. Bosver oyle aileye akrabaya gerek yok takma

Benim 9 kuzenim var sadece 1 tanesini sevmem.
Bize geldiğinde falan da sanki geçmişte o kadar lafı kendi sokmamış gibi "neden bize gelmiosaaaan" der ya al öldür. Ben onu sevmediğim gibi o da beni sevmez ki hiç birbirimizi eklemedik, numaralarımız bile yoktur o derece.
Sen de aranı düzeltmeye çalışma,3-4 tane kuzenine mi kaldın? Hele ki böyle can sıkıcı tiplerse hazırlık yaparak kendini yorma boşuna. yeni arkadaşlar edin daha iyi.

Bu tipler maalesef bende de var. Kuzenlerimle anlaşamam hep bir kıskançlık ve kıyaslama var onlarda. Biri benden 1 sene önce girdi okula ben bitirdim 2 yıl oldu o hala mezun olamadı neymiş onun ki iyi bölümmüş benim ki kötüymüş :) Diğeri de hep kilosuyla beni ezmeye çalışır çok zayıf ya hani sanki bana dünyayı kurtarmış zayıf olmuşta. Ötekinin varsa yoksa sevgilileri diğerinin hain komploları saymakla bitmez. Ben hiç biriyle görüşmüyorum. Telefon numaramı bile vermedim valla.
İnsan olanla muhatap olmak lazım.

Sende görüşme bundan sonra kendileri yüzsüz bir de sana derler neler dedikte hala görüşüyor diye.
Millet riyakar olmuş saygı sevgi sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…