- Konu Sahibi HasnictirR
De kii
He vallahi kız dediğin gibi yaz : )
Yok bu da cok bos bır mesaj gıbı
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
De kii
He vallahi kız dediğin gibi yaz : )
Ayy canım bu da cok agır olurdu...Yazamam kı ben :26:
Sonucta evlendı ayrıldı zor gunler yasadı...Kendı kotuluguyle kalsın dıyorum yıne ıcım rahat degıl ne sanıyor bu kendını![]()
ben birtek bizim sülalede var sanirdim böyleleri herkeste varmis hatta bazen derdim anneme bunlar nasil akraba nasil insan diye ay bir teyzem var yemin ederim kadinin eli heryere uzanir kizlaida ayni annem diyor ee armut dibine düsermis diye ben hepsiyle kestim alakayi ben istemiyorum gelip gitmelerini hic cekemem onlarin övünmelerini falan birde beni begenmezler soguk nevale diye cünkü nolacakmiski amann dilin kemigi yokmus bir insan herseyi yapar herseyi söylermis nolacakmis biz akrabaymisiz suc hep bende yanlis anlayip alinganlik yapiyormusum alinganlik yaptigim en son olaydada bunlarin yüzünden esimle birbirimize girmistik
ha bu arada bitanesi bize gelip çekiştirdiği çocukluk arkadaşım ile tatile çıkmış fotoğraflarınıda yüklemiş face'e. ama bizdeyken ne iş yaptığı belli değil falan diyordu. şimdi neden ben bu kızla görüşüp arkamdan konuşmasına fırsat vereyimki. konuşmayıp kendimi unutturayım daha iyi![]()
canım benim yaşadıklarından ders almamış ki boşa yaşamış kuzenin boşver ağırlığını hafifliğini haddini bilmeyene bildireceksin ki senden kıymetlisi olmasın yoksa çoooook duyarsın bu laflarını sen konuşmasan bile laflarını getirenler olur hani şey yapan kıymetli olur ya onun hesabı işte hiç düşünme ne olacağını söyle gitsin![]()
üzülmeye değmez.
sana uzak Allah'a yakın.
ha evinin kapısını da açmasınlar bir zahmet zaten..
ben senin yerinde olsam onlarla görüşmüyorum diye şükrederdim.![]()
Dedım ya gamsız olamıyorumCok agrına gıder ve ıyıce cırkınlesır dıye korkuyorumm
![]()
Insanlar hakkımda kotu dusunsun ıstemıyorumm![]()
Canım bunlar senin yanında olsa ne olur olmasa ne olur ?
Aynen şöyle yaz bence ;
Yanımda olması gereken herkes yanımda , olmaması gerekenlerde olduğu yerde. Bu arada he vallahi kız bizim ailenin en güzeli sensin :) yaz . Yaz gtsin ya
''Evıme gelen gelıyor gelmeyen kendısı bılır...Sen cok degıstın cıddı bır sorun yoktur umarım cunku onceden saka yapınca anlar gulerdın sımdı herseyı cıddıye alıyorsun ve sureklı acık aramaya calsııyorsun uzuluyorum senın adına...
Bu gıbı sakalar yapmam bır daha aramızda samımıyet kalmamıs cunku dıyeceklerım bu kadar sımdı musaıt degılım'' yazdımm :26:
Canım ben senin yerinde olsam böyle yazmazdım.
Onu önemsemişsin ama yapman gereken onu kale almayan bir cevap vermekti.
Gelen cevap daha çok sinirini bozabilir ama bişey yazarsa bzi dinle tiye al he vallahi falan tabirlerini kullan karşı tarafın sinirlerini boz.
''Evıme gelen gelıyor gelmeyen kendısı bılır...Sen cok degıstın cıddı bır sorun yoktur umarım cunku onceden saka yapınca anlar gulerdın sımdı herseyı cıddıye alıyorsun ve sureklı acık aramaya calsııyorsun uzuluyorum senın adına...
Bu gıbı sakalar yapmam bır daha aramızda samımıyet kalmamıs cunku dıyeceklerım bu kadar sımdı musaıt degılım'' yazdımm :26:
Ben zaten arkadan konusup yuzune gulenlerı anlamıyorum
Profesyonellık bu olsa gerek![]()
iyi demişsin canım ağzına sağlık iyiki benle karşılaşmadı kuzenin amacevabını bekliyorum heyecanla o kuzeninin
![]()
kimse kusura bakmasın ama bende bi kısmına profesyonellik kazandım artık. dişe diş, kana kan
saf saf ben yapamam diyememler, arkadan konuşup yüze gülememler bitti benim içinde. şeytan gözünü açtı![]()
Hiç kafana takıcak bişey yok canım ya bunun için oturup bi de uzun uzun anlatmışsın bırak böyle saygısız insanlar senin hayatında olsa nolur olmasa nolur kesinlikle bi çekememe durumu söz konusu senin iyi niyetli tarafınla da egolarını tatmin ediyolar bence hiç yoklarmış gibi davran birçok arkadaş,dost insana akrabadan daha yakın ben sana söyliyim benim de kuzenlerimle pek bi samimiyetim yoktur ama hiçbizaman da bunu takmam kafama 1 tanesi var kardeşim gibi o yetiyo bana bi de arkadaşlarım sağolsunlar ..Hiç yokluklarını aramazsın merak etme onlar üzülsünler seni kaybettiklerine...
Cevap yazmadı canım okudu ama ...
Icım sogumadı,ıyı yazmıs mıyım gercekten:26: