Sizin Sülalede Oluyor Mu Böyle Şeyler ?

Bende eşimin kuzenlerinden muzdaribim. :)
1 yıl oldu evleneli, 1 kere bile evime gelmediler.
Çalıştıkları için vardiyalarını bilmiyorum, müsait olunca haber verin gelin dedim kaç kere tamam dediler ama hala tık yok.
Bende artık muhattap olmuyorum bu konuda.
İşleri düşerse arıyorlar, açmıyorum bende artık.
Amcalarını falan hiiç söylemiyorum bile. :)

Senin kuzenlerin de madem yapmacık, birbirinin yüzüne gülüp arkasından iş çeviren tipler, hiiç muhattap olma.
Gelmesinler evine daha iyi değil mi?
Ben birini eğer sevmezsem hiç yapmacık olamam direk mesafe koyarım.
İsterse en yakın akrabam olsun.
Kimseyle görüşmeye mecbur değilim, herşeyi kafaya taka taka hasta oldum.

Sizi nişanlınızın yanında küçük düşürmeye çalışmışlar ,hiç bir şeyinizi çekemiyorlar ,sizi dışlıyorlar siz hala bu tip insanları evinizde ağırlamak daha da moralinizi bozmak mı istiyorsunuz ne güzel işte gelmesinler gitmesinler. Sorun ne ben anlayamadım açıkçası?

Hayırsız bunlar vallahı...Aynen benımde Facebook'da ne fotograflarım var herkes yorum yazar ''Masallah,cok guzelsın,mutluluklar'' vs...Akrabadan bırısı de cıkıp bırsey yazmaz,yazmayı bırak begenmezler bıle...
Esım fotografcı gecenlerde studyo da cekım yaptı bana sonra facebook a attı neyse gecenlerde erkek kuzenım evlendı dugune gıttık...Bu suan tartısmalı oldugum kuzenım esıme dedı kı ''Ayy ne fotograflar oyle kaldırın onları'' esım de ''Herkes kendıne baksın HasnıctırR koymadı ben koydum o fotografları'' sustular...Fotografları gorsenız hıcbırsey yok sadece dıkkat cekıcı...Ama onlar ne fotograflar koyuyorlar acık sacık...Ben ne yapsam laf oluyorr onlar yapınca normal

Son düzenleme:

Keske cevap yazsaaa Bakıyorum cevrımıcı ama cevap yazmıyorr

Gelmesınler evıme bende ıstemıyorum artık..Senın esının kuzenlerı de belkı senı cekemıyordur...

Gelıp gelmemelerı degl canım onu astık artıkk...Sorun su ;
Neden boyle yapıyorlar?
Sızınde var mı akrabalarınızda boyle ınsanlar?
Nasıl davranmalıyım? vs...

Bosver canim salla gitsin, catlasinlar kiskancliklrindan boyle tipler kiskancliktan napsakta aralariniz bozsak diye bakarlar, esin bir koruru iki koruru gun gelir aman oyle bir tuzaga dususurler bos yere tartisisrsin huzurun kacar..

Zorunlu kalmadikca ne git ne gel ne gorus derim, senden uzakta olsunlar daha hayirli valla..

Bayramda bıle gıtmeyı dusunmuyorum o kadar ofkelıyım kı suan

aman canım böyle densızlerı takıp üzülmeye deymez bile. boşver sen zaten artık KENDİ AİLENİ kurmussun boşver gerisini. onların yaptıklarınında bana göre tek bi acıklaması var oda KISKANCLIK, FESATLIK. Her sülalede vardir. Hic üzme kendini tatlim. Sen evliğine bak eşine bak. Onlara bence cevap verme tenezülünde bile bulunma, hatta sil whatsapptan.

Oyle tabıı kıskanıyorlar bende farkındayım artık...

Gelıp gelmemelerı degl canım onu astık artıkk...Sorun su ;
Neden boyle yapıyorlar?
Sızınde var mı akrabalarınızda boyle ınsanlar?
Nasıl davranmalıyım? vs...

Çok şükür böyle bir akrabam olmadı ama olsaydı da görüşmezdim niye beni mutsuz eden insanlarla görüşüp daha da mutsuz olayım huzurumu bozayım ki. Ne güzel evlenmişsiniz yuvanızı kurmuşsunuz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama insan zaten kendi evine,kendine, eşine, annesine babasına sonra eşini annesine babasına zor vakit ayırıyor bu hayat temposunda böyle kuzenler de eksik olsun yani hiç yokluğunu hissetmem açıkçası.

Bayramda bıle gıtmeyı dusunmuyorum o kadar ofkelıyım kı suan

Gitme tabi ne gerek var .. Onlar kimki sen ayagina gidicen, sen evlenmissin saygi duyup gelmeyen insanin ayaginami gidicen, tamamen kes iliskini dugundu cenazdeydi goruursem merhaba merhaba cok bile..
Kiskanc insanlardan uzak durucaksin, sen kendi evine huzuruna bak ne seni ne aileni huzursuz etmelerine izin verme sakin . .

Tek kelimeyle, kıskanılıyorsun.

Boşver seninle görüştüklerindense görüşmedikleri daha hayırlı bence bu anlatılanlara göre.

Üzülme, kendini de geri çek bence. İlla kuzenle yada akrabalarınla geçiminin mükemmel olması gerekmiyor. Sen elinden geleni yapıyosan gerisi onların bileceği iş. Sen hayatı yaşa, mutluluğuna bak. Onlarda seni çekememezlikleriyle otursunlar.

Haklısın canım gorusmemeye karar verdım zaten sayenızde ...

Bazı insanların yokluğu varlığından daha hayırlıdır.
Böyle akrabam olacağına , düşmanım olsun ne olduğunu bileyim daha iyi.
Boşver arkadaşaım onlar komplekslerini kusarak gezedursun.
Sen keyfine bak.

gelmemeleri daha hayırlı bence:) insan akrabasını seçemez ama eşini dostunu arkadaşını seçer . dünya onlardan ibaret değil ya takma kafana

Evet bundan sonra gorecekler kımmısım

Kesınlıklee yoklukları daha ıyı...Her gordugumde basımı agrıtıyorlar
Artık bosverecegım gercekten...

Oyle yapacagım canım artık takmayacagımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…