Sizin Sülalede Oluyor Mu Böyle Şeyler ?

Ayy canım bu da cok agır olurdu...Yazamam kı ben :26:
Sonucta evlendı ayrıldı zor gunler yasadı...Kendı kotuluguyle kalsın dıyorum yıne ıcım rahat degıl ne sanıyor bu kendını

canım benim yaşadıklarından ders almamış ki boşa yaşamış kuzenin boşver ağırlığını hafifliğini haddini bilmeyene bildireceksin ki senden kıymetlisi olmasın yoksa çoooook duyarsın bu laflarını sen konuşmasan bile laflarını getirenler olur hani şey yapan kıymetli olur ya onun hesabı işte hiç düşünme ne olacağını söyle gitsin

Evet bence bırterk bızde var sanırdım baksana kımse benım akrabam oyle dedıl dememıs

üzülmeye değmez.
sana uzak Allah'a yakın.

ha evinin kapısını da açmasınlar bir zahmet zaten..
ben senin yerinde olsam onlarla görüşmüyorum diye şükrederdim.

Canım bunlar senin yanında olsa ne olur olmasa ne olur ?

Aynen şöyle yaz bence ;
Yanımda olması gereken herkes yanımda , olmaması gerekenlerde olduğu yerde. Bu arada he vallahi kız bizim ailenin en güzeli sensin :) yaz . Yaz gtsin ya

Ben zaten arkadan konusup yuzune gulenlerı anlamıyorum
Profesyonellık bu olsa gerek

Dedım ya gamsız olamıyorum Cok agrına gıder ve ıyıce cırkınlesır dıye korkuyorumm
Insanlar hakkımda kotu dusunsun ıstemıyorumm

üzülmeye değmez.
sana uzak Allah'a yakın.

ha evinin kapısını da açmasınlar bir zahmet zaten..
ben senin yerinde olsam onlarla görüşmüyorum diye şükrederdim.

Artık sanırım bende sukredecegımm cunku yeter artık...Bıraksam evlılıgıme de burnunu sokacaklarr

Dedım ya gamsız olamıyorum Cok agrına gıder ve ıyıce cırkınlesır dıye korkuyorumm
Insanlar hakkımda kotu dusunsun ıstemıyorumm

haklısında canım böylede pek iyi düşünmüyorlar ki hakkında boşver kötü olacaksanda böyle ol bişey yapmadan olma yani

''Evıme gelen gelıyor gelmeyen kendısı bılır...Sen cok degıstın cıddı bır sorun yoktur umarım cunku onceden saka yapınca anlar gulerdın sımdı herseyı cıddıye alıyorsun ve sureklı acık aramaya calsııyorsun uzuluyorum senın adına...
Bu gıbı sakalar yapmam bır daha aramızda samımıyet kalmamıs cunku dıyeceklerım bu kadar sımdı musaıt degılım'' yazdımm :26:

Canım ben senin yerinde olsam böyle yazmazdım.
Onu önemsemişsin ama yapman gereken onu kale almayan bir cevap vermekti.
Gelen cevap daha çok sinirini bozabilir ama bişey yazarsa bzi dinle tiye al he vallahi falan tabirlerini kullan karşı tarafın sinirlerini boz.

Mesajı okudu cevap yazmadı...Musaıt degılım dedım dıye mı acaba :26:
Icım rahatlamadı yazmasaydım keske daha kotu seyler yazsaydım

iyi demişsin canım ağzına sağlık iyiki benle karşılaşmadı kuzenin ama cevabını bekliyorum heyecanla o kuzeninin

Ben zaten arkadan konusup yuzune gulenlerı anlamıyorum
Profesyonellık bu olsa gerek

kimse kusura bakmasın ama bende bi kısmına profesyonellik kazandım artık. dişe diş, kana kan
saf saf ben yapamam diyememler, arkadan konuşup yüze gülememler bitti benim içinde. şeytan gözünü açtı

Hiç kafana takıcak bişey yok canım ya bunun için oturup bi de uzun uzun anlatmışsın bırak böyle saygısız insanlar senin hayatında olsa nolur olmasa nolur kesinlikle bi çekememe durumu söz konusu senin iyi niyetli tarafınla da egolarını tatmin ediyolar bence hiç yoklarmış gibi davran birçok arkadaş,dost insana akrabadan daha yakın ben sana söyliyim benim de kuzenlerimle pek bi samimiyetim yoktur ama hiçbizaman da bunu takmam kafama 1 tanesi var kardeşim gibi o yetiyo bana bi de arkadaşlarım sağolsunlar ..Hiç yokluklarını aramazsın merak etme onlar üzülsünler seni kaybettiklerine...

kimse kusura bakmasın ama bende bi kısmına profesyonellik kazandım artık. dişe diş, kana kan
saf saf ben yapamam diyememler, arkadan konuşup yüze gülememler bitti benim içinde. şeytan gözünü açtı

Yuruuuuu beeee kım tutarrr senııııııı

Benımde bır tane arkadasım var yıllardır kotulugunu gormedım ve hıc onları aratmadı bana ama ıste aıle ya salaklık bende oyle dusunemedım...Aman esım kımsesız gormesın benı dedım durdum...Ama artık onlar olmasa da olurr...

Canim Yaptiklari kiskancliktan baska birsey degil, bende esimle evlenmeden halam yemege cagirdi gittik annemle babam bosanma donemiydi, kuzen dedi yenge duzgun konus dayim yapmaz oyle seyler dedi. Sen ne biliyorsunda karisiyorsun annenle konusuyorum ben dedi bunun ustune bir guzel evden kovulduk .. Neyse dugunum yurtdisinda oldu zaten gelmediler onu gec bir tebrik bile etmediler. 5 senelik evliyim facede surda burda ekliler 7 kat ele neler neler yazarlar ahh soyle hayirli olsun yok bu ugurlu olsun, simdi hamileyim 7 aylik face paylastim resimlerim var koca gobisle ne o halamlar ne digerleri ne amcamlar aralari hep iyidir onlarin arasi hic bir kuzenimde bir kere hayirli olsun yazmadi ..
Rahmetli dedem annemi kizlarindan cok severdi hep bizde kalirdi , Dedem haci olmasina ragmen bz iki kizkardesiz hic giyimize gezmemize karismazdi ama otekileri rezil ederdi oturmayi kalkmayi bilmiyorsunuz diye cocukluktan beri.. O yuzden hep kiskanclik var herhalde hic bizi aralarina almadilar, aman iyide olmus iki yuzlu insanlarla zaten konussan nolur konusmasan nolur ..

Sende hic bozma moralini sende sallama esine herseyi ole anlatma yeri zamani gelir tartisisrsiz ama senin ailende der cikar zor durumda kalirsin, birak o sizi iyi bilsin, sen iste fazla gorusemiyoruz zaman yok fln filan atlatirsin onu..

Cevap yazmadı canım okudu ama ...
Icım sogumadı,ıyı yazmıs mıyım gercekten:26:

yazmışsın canım yazmışsın illaki cevap verecek yada başka bişey için ısıracak ama o zaman böyle nazik düşünüp cevap verme lütfen ağzını aç yum gözünü yoksa için hiç soğumaz patla artık hanımefendiliğini kaybet biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…