Sizin Sülalede Oluyor Mu Böyle Şeyler ?

Artık cagırmam kı zaten gelmek ıstedıler dıyelım bahane uyduracagım...Istemıyorum hıc bırını

Bahane uydurmana gerek bile yok. Doğruyu söyle. Zamanında çok çağırdım inandım bide kendimi yorup hazırlık yaptım da noldu şimdi de ben istemiyorum gelmenizi de gitsin iletişimi tamamen kesmiş olursun huzura erersin

cok iyi niyetlisiniz herkes siz değil ama. bizde bir sülale var Allah düşman başına vermesin bir kıskançlık bir haset aldı başını gidiyor. yalnız değilsiniz kısacası. burunları yere düşse kasıntılıklarından eğilip almazlar annemi sevmezler babamı az severler ablam var ev alır araba alır bir hayırlı olsun demezler ameliyat oldum bir geçmiş olsun diye telefon bile açmazlar aynı otobüste gideriz birbirimizi tanımayız bayramda evlerine gideriz kapıda buyur etmezler ablamla eniştemle konuşmazlar dünya tatlısı bir yeğenim var onu sevmezler aman dokunmasınlarda zaten abimle yengemi hiç söylemiyorum bile şimdi ikiside gitmek istemiyor evlerine onların ben evlenince benimle de öyle olurlar heralde amaaan gadamı alsınlar

Aynı bizim sülale ya yeğenlerimi sevmemeleri bile aynı yani.

Çok belli kuzenlerinizde aşağılık kompleksi var. Sürekli onları pohpohlayan yanlarında ezik ezik dolaşan insanlar istiyorlar. Onlar birbirlerinin egolarını bol bol tatmin ediyorlardır. Sanırım siz onlara uyabilecek karakterde bi insan değilsiniz.

Mutluluğunuza bakın. Yaklaştırmayın böyle negatif, kıskanç insanları yanınıza

ay bu kendini kaf dağında mı görüyor ne akıl vermek haddime değil ama yerinde olsam sabahları bari aynaya bak asıl yüzünü unutuyorsun yalnızlık ve ben kusura bakma kendimle pek bağdaştıramadım eğer yanlızlığı öğrenmek istersem sana bakarım halime şükrederim derdim

Annemı cok severler canım hep ararlar onların sorunu benımle ılgılı...
Cıddı sorunları var benımle ılgılı cozemedıgımm...

Gelmek ısteyeceklerını dusunmuyorum artık ama oyle bırsey oldu dıyelım hazırlık yaptıgım gunu dıle getırırım tabıı

konuşunca bile sinirlerini bozan insanlarla ne diye yüzyüze görüşeceksinki?
benimde aram kuzenlerimle iyi değildir. çünkü işleri düşünce ararlar, dedikoduya ve kullanmaya bayılırlar.. e ben bunlarla konuşup görüşüp neden kendimi kasayımki..
canım isteyince face ten fotolarına yorum yapıyorum bebğimm harikasın diye istemezse 2 ay yazmam sormam. keyfime göre takılıyorum. yoksa biz kuzenmiyiz dermişim

Gadanı alsınlarr Ayy cok tatlısınn
Sızınkıler de az degılmıs

ben birtek bizim sülalede var sanirdim böyleleri herkeste varmis hatta bazen derdim anneme bunlar nasil akraba nasil insan diye ay bir teyzem var yemin ederim kadinin eli heryere uzanir kizlaida ayni annem diyor ee armut dibine düsermis diye ben hepsiyle kestim alakayi ben istemiyorum gelip gitmelerini hic cekemem onlarin övünmelerini falan birde beni begenmezler soguk nevale diye cünkü nolacakmiski amann dilin kemigi yokmus bir insan herseyi yapar herseyi söylermis nolacakmis biz akrabaymisiz suc hep bende yanlis anlayip alinganlik yapiyormusum alinganlik yaptigim en son olaydada bunlarin yüzünden esimle birbirimize girmistik

ha bu arada bitanesi bize gelip çekiştirdiği çocukluk arkadaşım ile tatile çıkmış fotoğraflarınıda yüklemiş face'e. ama bizdeyken ne iş yaptığı belli değil falan diyordu. şimdi neden ben bu kızla görüşüp arkamdan konuşmasına fırsat vereyimki. konuşmayıp kendimi unutturayım daha iyi

Sankı annem yazdı bu yorumu

Ayy canım bu da cok agır olurdu...Yazamam kı ben :26:
Sonucta evlendı ayrıldı zor gunler yasadı...Kendı kotuluguyle kalsın dıyorum yıne ıcım rahat degıl ne sanıyor bu kendını

Kuzen mıyız Dedıklerının aynısı ıste bızımkıler de oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…