- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- Konu Sahibi alekta movik movik
Hahahah hiç sorma canım vallaAhahha ay inanmıyorum yaaa. çok degisikmis.:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah hiç sorma canım vallaAhahha ay inanmıyorum yaaa. çok degisikmis.:))
alekta movik movik Cok tatlisin ya
Bemim esim alisverisi guzel yapar ama bazen arar da oyle abatili degil. Bir de seyi soracam, aylik alisveris yapmiyor musunuz. Biz toplu yapariz, ay icinde de ekmek alinir nadiren canimizin istedigi bisey varsa aldirrim. Care senin de ayda bir kere gittigin toplu alisveris. Elimle secerim ne guzel
Biz de aylık yaparız da onun dışında arada lazım oluyor ani misafirler çok olur. Pazara ben gidemiyorum zaten çabuk yoruluyorum.canım neden beraber gitmiyorsunuz alışverişe. Benim en keyif aldığım şeydir kocacınla alışverişe gitmek. Ama bir kez işten gelirken bir paket erişte almasını istemiştim. Markette eriştenin fotosunu çekip whats uptan. Yollamıştı bu mu diye.
Niye gerizekalı mı? Yetişkin bir insanın alışveriş yapamaması ne demek?
Iki saattir uyutmaya calistigim bebegimi uyutmustum ki yorumlara ve ozellikle senin anina gülmekten uyandiracagim az kaldi.. :))Benim eşim her reyondan en az bir defa arar üstelik elinde alternatifli liste olmasına rağmen. Muhakkak arar bende evde kalmama rağmen bi işe yaramamış olurum. O nedenle sadece hastayken ben gitmiyorum yada çok basit bir iki şey alacaksa ben gitmiyorum.
Ay aklıma geldi konuyla çok ilgili değil ama anlatmadan geçemicem bir keresinde kızımla gitti. Kızımda 4 yaşında bende evde bebekle kaldım. Sen giderken cüzdanını alma bunu da kasada fark et. Alışveriş arabasını kasada kenara koy başına da 4 yaşındaki çocuğu koy koşarak eve gel cüzdan al. Ay resmen delirmiştim. Çocuğun başına bir şey gelse sen delimisin diyorum yok ya kasiyerleri tembihledim diyo bide cevaben bu adam beni bi gün kalpten götürecek vallaha.
Benim babamda böyle. Mesela işten dönerken markete uğrar kahve falan alacak.Kupa bardağı. Tabak çanak alır. Renkli renkli evde olan birsey zaten koyacak yer bulamiyorsun artık. Birsey olmaz der.Mesela önceki gün çekirdek almış tam 3.5 kg ne yapacaksak artık o kadarini 10 kg Bidono kattık artık.Benim esimi markete sokmaya korkuyorum valla gozunun ilistigini alir.Normali gectim markete aktuel gelen urunler varya gider ordanda bisey alir,gecen masaj aleti almis ondan once cam sise daha once paspas alirdi sagolsun Birsey almak icin girer alma illa ki yaninda uc bes fuzuli urun vardir.O fuzuli seylerin parasini kenara atsak baya birikmisti yani
ee o zaman ne diye bu adamla birlikte gidiyorsun? yolla bi gun gitsin gelmesin eve uzun sureKızlar bence şükredin halinize benim kocam da benden iyi alışveriş yapar bu da benim canımı sıkıyor. Bir reyonda 15-20 dakika bekleriz kesin. Tuvalet kağıtlarının metreleri farklıymış metre başına düşen fiyatları bile hesaplar 3 torba alışverişi 2 buçuk 3 saate anca yaparız