Sizin kocalarınız da böyle mi ?

Benim esimi markete sokmaya korkuyorum valla gozunun ilistigini alir.Normali gectim markete aktuel gelen urunler varya gider ordanda bisey alir,gecen masaj aleti almis ondan once cam sise daha once paspas alirdi sagolsun :110:Birsey almak icin girer alma illa ki yaninda uc bes fuzuli urun vardir.O fuzuli seylerin parasini kenara atsak baya birikmisti yani:KK51:

erkekelrin genetik kodunda genel bir arza var. dinlemiyorlar... sorup yalan yanlış bir cevap almak okuyup anlamak ve sorgulayıp mantık kurmaktan kolay geliyor.

Bunun için bir doktor tedavisi varsa bende randevu alayım. Aramasını geçtim tavuk ve limon eksik hayatım demiştim eşime ve eksikler hariç marketten bi dolu alışveriş yapmış. Evin kapısında tavuk almadığı aklına gelince bi koşu tavuk alıp gelmiş beyefendi ama Limonu yinede unutmuş. Bizim her alışverişimiz böyle Liste olsada olmasada....

alekta movik movik alekta movik movik Cok tatlisin ya :KK200:
Bemim esim alisverisi guzel yapar ama bazen arar da oyle abatili degil. Bir de seyi soracam, aylik alisveris yapmiyor musunuz. Biz toplu yapariz, ay icinde de ekmek alinir nadiren canimizin istedigi bisey varsa aldirrim. Care senin de ayda bir kere gittigin toplu alisveris. Elimle secerim ne guzel :KK49:

canım neden beraber gitmiyorsunuz alışverişe. Benim en keyif aldığım şeydir kocacınla alışverişe gitmek. Ama bir kez işten gelirken bir paket erişte almasını istemiştim. Markette eriştenin fotosunu çekip whats uptan. Yollamıştı bu mu diye.
Biz de aylık yaparız da onun dışında arada lazım oluyor ani misafirler çok olur. Pazara ben gidemiyorum zaten çabuk yoruluyorum.
Herkesin böyleymiş ya içim rahatladı valla :KK70:

Benim eşim her reyondan en az bir defa arar üstelik elinde alternatifli liste olmasına rağmen. Muhakkak arar bende evde kalmama rağmen bi işe yaramamış olurum. O nedenle sadece hastayken ben gitmiyorum yada çok basit bir iki şey alacaksa ben gitmiyorum.

Ay aklıma geldi konuyla çok ilgili değil ama anlatmadan geçemicem bir keresinde kızımla gitti. Kızımda 4 yaşında bende evde bebekle kaldım. Sen giderken cüzdanını alma bunu da kasada fark et. Alışveriş arabasını kasada kenara koy başına da 4 yaşındaki çocuğu koy koşarak eve gel cüzdan al. Ay resmen delirmiştim. Çocuğun başına bir şey gelse sen delimisin diyorum yok ya kasiyerleri tembihledim diyo bide cevaben bu adam beni bi gün kalpten götürecek vallaha.

Benim eşim her reyondan en az bir defa arar üstelik elinde alternatifli liste olmasına rağmen. Muhakkak arar bende evde kalmama rağmen bi işe yaramamış olurum. O nedenle sadece hastayken ben gitmiyorum yada çok basit bir iki şey alacaksa ben gitmiyorum.

Ay aklıma geldi konuyla çok ilgili değil ama anlatmadan geçemicem bir keresinde kızımla gitti. Kızımda 4 yaşında bende evde bebekle kaldım. Sen giderken cüzdanını alma bunu da kasada fark et. Alışveriş arabasını kasada kenara koy başına da 4 yaşındaki çocuğu koy koşarak eve gel cüzdan al. Ay resmen delirmiştim. Çocuğun başına bir şey gelse sen delimisin diyorum yok ya kasiyerleri tembihledim diyo bide cevaben bu adam beni bi gün kalpten götürecek vallaha.
Iki saattir uyutmaya calistigim bebegimi uyutmustum ki yorumlara ve ozellikle senin anina gülmekten uyandiracagim az kaldi.. :))
Ben de nisasta istemistim ona nasil bir sey demisti sen markettekilere sor onlar verir demistim gelince elinde kucuk paket bekliyorum benim esim koca posetle gelmez mi un gibi tam 5 kg nisasta almisss :confused::KK53: ona tepsi tepsi baklava fln acacagimi sandi herhalde..

Yorumları tek tek okudum bayaa güldüm Allah da sizi güldürsün bu erkekler neymiş böyle ya. :KK70:
Benim çevremde alışverişi kadından iyi yapanlar var hep ben de diyorum benimki niye böyle :KK70:

Benim esimi markete sokmaya korkuyorum valla gozunun ilistigini alir.Normali gectim markete aktuel gelen urunler varya gider ordanda bisey alir,gecen masaj aleti almis ondan once cam sise daha once paspas alirdi sagolsun :110:Birsey almak icin girer alma illa ki yaninda uc bes fuzuli urun vardir.O fuzuli seylerin parasini kenara atsak baya birikmisti yani:KK51:
Benim babamda böyle. Mesela işten dönerken markete uğrar kahve falan alacak.Kupa bardağı. Tabak çanak alır. Renkli renkli evde olan birsey zaten koyacak yer bulamiyorsun artık. Birsey olmaz der.Mesela önceki gün çekirdek almış tam 3.5 kg ne yapacaksak artık o kadarini 10 kg Bidono kattık artık.

Son düzenleme:
Ben taktiği buldum mesela geçen porçöz ün resmini watsaptan çekip attım.Bir sürü market gezmiş elinde telefondaki resimle kasiyerlere sormuş:KK71:Çikoltala sosunu bi markanın 2,5 saat arar mı insan az daha polisi arayacaktım kocam kayıp diye

Kızlar bence şükredin halinize benim kocam da benden iyi alışveriş yapar bu da benim canımı sıkıyor. Bir reyonda 15-20 dakika bekleriz kesin. Tuvalet kağıtlarının metreleri farklıymış metre başına düşen fiyatları bile hesaplar 3 torba alışverişi 2 buçuk 3 saate anca yaparız :KK61:

bu konu sabitlensin hep güncel kalsın çok güldüm yaa :KK70:
bilerek yapıyodur sen git diye yazmıştım ben ama herkes aynı şeyi yazıyo, benim eşim hiç aramaz yanlışta almaz benimki sorunlu heralde :KK70:

Kızlar bence şükredin halinize benim kocam da benden iyi alışveriş yapar bu da benim canımı sıkıyor. Bir reyonda 15-20 dakika bekleriz kesin. Tuvalet kağıtlarının metreleri farklıymış metre başına düşen fiyatları bile hesaplar 3 torba alışverişi 2 buçuk 3 saate anca yaparız :KK61:
ee o zaman ne diye bu adamla birlikte gidiyorsun? yolla bi gun gitsin gelmesin eve uzun sure :-)

X