• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizin Fikirlerinizi Bekliyorum...

Kesinlikle 1 1 1...
'. model çok bilindik bir model klasik yani, gelinlik deyince hereesin kafasında canlanan tipik gelinlik modeli....
Ben olsam kesinlikle 1.ciyi seçerdim...

Bence de kesinlikle 1. model. Gelinlik geline has olmalı bence, marjinal olmak güzeldir :)
Benimde düğünüm yakın ve herkeste olan,klasik, bi model seçmeyeceğim kesin :smiley-cool:

aslında çok güzeller ama içime sinmeyen bişeler var modellerde biraz daha araştır birde fiyatlarda çok geldi bana :)

Fiyatlar çok muuu????
Yaa bengelinliğimi 2007de 1600e aldım,kiralık fiyatı da 1400dü, aradan 3 sen geçti, fiyatlar mı düştü???
Bana uygun bile geldi...
Hatta ben gelinlik için dolaşırken aynı model gelinliğe 3000-4000 diyenleri düşündükçe heralde gelinlik fiyatları acaip düşmüş....
Çünkü ben o zaman 3000 4000lerden sonra 1600ü duyunca bedavaya gelnlik alıyorum diye atlamıştım....

canım hayırlı olsun yaklaşmış düğünün bencede 2.cisi ama beyaz olmasın krık beyaz yada krem daha güzel o gelinliğe 1.cinin altı çok abartılı bence

1.abartı gibi geldi bana. ama 2. çok şık. hayırlı olsun şimdiden

ilk modelin üstü güzel altina kararsiz kaldim. 2.si ise güzel bi model ama kirik beyaz olsa cok daha hos durur böyle cok cig duruyor. 3 ise alti cok sade

ilk modelin üstü çok hoş altı çok hoşuma gitmedii canım

Bence en son eklediğin gelinliğin arkasında olan gelinliklerden sağda olan çok hoş. Biraz arka planda kalmış ama ..

1. çok hoş görünüyor cnm..üzerinde de şık duruyorsa onu al bence :)
mutluluklar diliyorum şimdiden...

alt kısmında değişiklik yaparsan eğer 1.model diyorum,2.model çok klasik aynısını başka bir gelinlikçiden de alabilirsin daha uygun fiyata heryerde var o tarz gelinlikler.

Back