- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
Tv kumandasına neden ulaşabiliyor?İşte bende bunu yapmaya çalışıyorum. 1 saat oyun oynuyoruz hadi sen resim yap bende yemek yapayım diyorum. Bakıyorum tv açmış. Ben yoksam sadece tv olacak.
Şimdi ben sizin durumunuzu anlayamam 2 küçük çocuğum var ve keşke ikiz olsaydı diye hayıflandığım yaş aralıkları mevcut.
Bu sene beraber oynamaya başladılar ama bu seneye gelene kadar kaç kere öldüm dirildim, yaşıyor muydum tartışılır.
İkisi bambaşka ve muhteşem zor, yaramaz çocuklar.
Saatlerce ağlayabilme kapasitesinde olsalar dahi, olmayacak bir şeye tamam demedim.
Örneğin yemek yapmam gerekirken sırf ağlamasın diye oturup, oynamadım.
‘Oyuncaklarını alıp mutfakta oynayabilirsin ama benim yemeğimizi yapmam lazım çünkü karnımız acıkınca buna ihtiyacımız var’ dedim.
4 yaşında olan yeni yeni bu söylemlerimi kabul ediyor, düşünün doğduğundan beri böyleyim.
Doğruluğu elbet tartışılır da yakın zamanda tam da sizin sıkıntınızla arkadaşım pedagoga gitti, onun da tavsiyesi benim yaptığım oldu.
‘Çocuk hep ister, bunu sınırlayacak olan ebeveyndir, ağlasa da alışmak zorunda sürekli ilgi odağında olmak onu daha çok yıpratan bir sonuç çıkaracak’ demiş.
Son düzenleme: