- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Yok artık bu ne ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dogru benim burada yazdığım seyler de genelde toplumsal değerlendirmeler cunku burada okuduğumuz konular sadece birer örnek... Cok cok haklısın kişi kendisini tanımazsa karşısındakini nasıl tanısın, baskıcı toplum baskıcı aile e sonuc olarak kişiliği oturmamış cocuklar yetişiyor bunlar da birbirleriyle evleniyorlar sonra neden milletimiz bu halde... En küçük birimine inmek lazım aile kurumunda problem varsıkıntı şu ki (konu sahibini tenzih ederek söylüyorum) baskı altında büyüen çocukların kişiliği gelişemediği için eş seçimlerinde başarısız olabilliyorlar. insanın ne istediğini bilmesi için önce kendini tanıması lazım. sayfalarca yazsam yine içim soğumaz öyle kızıyorum ailelere..
Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?
Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?
Tatlım pardon da kim evliliği kurtuluş için görüp evleniyor öğrenebilir miyim ? ben gayet severek evleniyorum da.Herkes bir an once evlen kurtul demis de ben oyle dusunmuyorum. Kurtulus olarak yapilan evliliklerin sonucunu hepimiz goruyoruz. Bu kafalar duzelmedikce daha cok kadin cinayetleri okuruz 3.sayfa haberlerinde.
Kesinlikle katılıyorum canm..Evet dogru benim burada yazdığım seyler de genelde toplumsal değerlendirmeler cunku burada okuduğumuz konular sadece birer örnek... Cok cok haklısın kişi kendisini tanımazsa karşısındakini nasıl tanısın, baskıcı toplum baskıcı aile e sonuc olarak kişiliği oturmamış cocuklar yetişiyor bunlar da birbirleriyle evleniyorlar sonra neden milletimiz bu halde... En küçük birimine inmek lazım aile kurumunda problem var
Yok canm anlayabiliyorum doğru şeyler söylemişsin. Ya ne kadar çirkin bir durum olduğu bütün çıplaklığıyla ortada. İnsanlar şaşkınlıklarını ve tepkilerini farklı bakış açılarıyla dile getirmişler. Hepsine saygı duyuyorum ve sahip oldukları yaşam tarzlarından dolayı şanslı olduklarını da belirtmek istiyorumburda geçen konuları konu sahibinden bağımsız söyledim. konu sahibi yazış ve kendini ifade ediş haliyle zaten kişiliğini kazanmış eminimki doğru bir seçimde yapmıştır. biz genel konuştuk Hayvanseverdost kusura bakmayın yazdıklarımdan dolayı.. genel bir sorun hakkında konuşmaya döndü yorumumuz.
Kesinlikle. o günden sonra psikolojimin pek de iyi olmadığını hissediyorum. Sürekli bir mutsuzluk halindeyim. Başkalarının yaşantılarına filan imrenmeye başladım. değişik tuhaf bir ruh halindeyim. Gerçekten bu yaşta böyle bir şey yaşamak insanı mahvediyorKıyamam ya insan cok utanır boyle bır durumda. Baban kendısıyle gurur duysun sana hıc unutmayacağın bır sey yaşattı ne kötü. Cok uzuldum gercekten okurken bıle yüzümün ıfadesı degıstı.
Ben haberi verdigim sürece ıstedıgım saatte eve donebılırım, sabaha karşı dörtte beste de donebılırım kımse bır sey demez. Sadece baskasında kalma konusunda bır gun onceden söylemem gerekıyor.
Evlenmekle cok ıyı yapıyorsun nısanlı koskoca kadını cocuk gıbı dövmek ne demek , cok uzuldum
öyle deme senin şansında eşin olsun çocukların olsun işin olsun inşallah. bu dünyada herkes eşit allah bir yerden alıp bir yere veriyor..Yok canm anlayabiliyorum doğru şeyler söylemişsin. Ya ne kadar çirkin bir durum olduğu bütün çıplaklığıyla ortada. İnsanlar şaşkınlıklarını ve tepkilerini farklı bakış açılarıyla dile getirmişler. Hepsine saygı duyuyorum ve sahip oldukları yaşam tarzlarından dolayı şanslı olduklarını da belirtmek istiyorum
Bir yaşıma daha girdim. Baban bahane bulmuş olabilir mi? Gerçi benim babam da dünyanın en aksi, en şiddete meyilli insanıdır ama, ne bileyim şaşırdım. Benim gece kaldığım bile olmuştur nişanlıyken. Yalnız şöyle bir nokta var, o yüzden de sorun çıkarmamış olabilir: Biz hemen resmi nikahı ve dini nikahı yaptık. Gelip beni istediler, 2 gün sonra da resmi nikah. O yüzden bana hiç karışmadı. Kıskançlıktan da yapıyor olabilir. Çok şaşırdım. Nişanlın durmadan size gelse babanın rahatı kaçar. Sonra ses etmez belki. Ben de babamla çok sorun yaşadım ama mecburen düğüne kadar ses etmedim. Bizimkiler beni evimi yerleştirmeye bile göndermediler. Eşyaları eşim aldı ama biz mecburduk. Babam masraf olmasın dedi. Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gitmem gerekiyordu çünkü.Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?
İnşallah canm tek umudum bu. Güzel dileklerin için teşekkür ederim..öyle deme senin şansında eşin olsun çocukların olsun işin olsun inşallah. bu dünyada herkes eşit allah bir yerden alıp bir yere veriyor..
Benim nişanlım da bizde kalmıştı bir kaç sefer. Sürekli de gelir geç saatlere kadar da otururdu. Böyle bir tepki beklemiyordum asla. Hatta bir keresinde 10 gibi sinemaya gidip 12 civarı eve gelmiştim. o gün neden böyle olduğunu hala anlamlandıramıyorum. Ama tek bildiğim birşey var o da onu asla affetmeyeceğim..Bir yaşıma daha girdim. Baban bahane bulmuş olabilir mi? Gerçi benim babam da dünyanın en aksi, en şiddete meyilli insanıdır ama, ne bileyim şaşırdım. Benim gece kaldığım bile olmuştur nişanlıyken. Yalnız şöyle bir nokta var, o yüzden de sorun çıkarmamış olabilir: Biz hemen resmi nikahı ve dini nikahı yaptık. Gelip beni istediler, 2 gün sonra da resmi nikah. O yüzden bana hiç karışmadı. Kıskançlıktan da yapıyor olabilir. Çok şaşırdım. Nişanlın durmadan size gelse babanın rahatı kaçar. Sonra ses etmez belki. Ben de babamla çok sorun yaşadım ama mecburen düğüne kadar ses etmedim. Bizimkiler beni evimi yerleştirmeye bile göndermediler. Eşyaları eşim aldı ama biz mecburduk. Babam masraf olmasın dedi. Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gitmem gerekiyordu çünkü.
Bişeye kızmış sinirini senden çıkarmıştır. Benim babam da istemeye geldikleri gün ortalığı birbirine kattım diye çakacaktı bi tane de dudaklarını ısıra ısıra zor sabretti. İyi kurtuldumBenim nişanlım da bizde kalmıştı bir kaç sefer. Sürekli de gelir geç saatlere kadar da otururdu. Böyle bir tepki beklemiyordum asla. Hatta bir keresinde 10 gibi sinemaya gidip 12 civarı eve gelmiştim. o gün neden böyle olduğunu hala anlamlandıramıyorum. Ama tek bildiğim birşey var o da onu asla affetmeyeceğim..