Sizin babanız ne tepki verirdi ?

Sağol canm ama ondan da pek umutlu değilim o da bana çok kötü davranıyor. Bu dünyada mutluluk bana haram gibi :KK43:
Ay nolur sana kötü davranan biriyle evlenme ya. Babanla aranız normalde nasıl? Şimdi babadan kaçmak için evlenirsin ama bir ömür kocanı çekersin. Ya da dayanamaz boşanırsın. Yazık değil mi bile bile lades diyorsun.

Ufak birşeyde hemen tartışma çıkarıyor. hemen parlıyor. olayları büyütüyor. Onun dışında iyidir ama stresten midir nedir bazı şeyleri fazla büyütmeye başladı.
Stresstendir duzelir.. Zaman zaman hepimizin iliskisinde olan seyler bunlar o da stress yapmistir malum kolay isler degil.

Ay nolur sana kötü davranan biriyle evlenme ya. Babanla aranız normalde nasıl? Şimdi babadan kaçmak için evlenirsin ama bir ömür kocanı çekersin. Ya da dayanamaz boşanırsın. Yazık değil mi bile bile lades diyorsun.
Haklısın canm ama iyi olduğu zamanlarda oluyor bilemiyorumki bi ayrılığı düşünüyorum bi de etrafta stresten takma diyenler oluyor geri vazgecıyorum. Babamla aram kötüdür normalde de. Hepsini düşünüyorum hatta düşünmekten kafayı yicem Allahm hayırlısını versin.

5 ay kalmış dişini biraz daha sık ve eğer nişanlının bu stress'den kaynaklı olduğunu düşündüğün davranışları devam ederse de nişanı at gitsin. Düzelmez çünkü, forumdaki eş konularına şöyle bir bakarsan dahada beter olduklarını göreceksin.

hımm. ne desem bilemedim. o yaştaki insana dayak atmanın mazereti olamaz bence. benim işim anadolu yakasında, evim avrupa yakasında. nişanlımın işi avrupa yakasında, evi anadolu yakasında. ben ailemle yaşıyorum, o yalnız yaşıyor. o geç çıktığı akşamlar bizde kalıyor, ben geç çıktığım akşamlar onda kalıyorum. babam da hiçbirşey demiyor açıkçası. tamam her baba makul karşılasın normal olan bu zaten demiyorum ama, dayak atmak ne ya? biraz aşırı bir tepki olmuş.

benim bildiğim nişanlılık döneminde çiftlerin pek sıkı fıkı olmamaları gerekirmiş arkadaşımızın annesi anlatmıştı onların ailesinde böyleymiş. belki de adam ona kızdı. belki de sen evlenip gideceksin diye üzüldü strese girdi yine de vurmaması lazımdı :KK43:

Hayatım boyunca dayak yemedim. Böyle şeylere de karışmaz zaten. Koskoca kızsın dayak nedir ya. çok geç bir saat değilmiş ki nişanlına söylemedin umarım?

Canım kendini niye dövdürtüyorsun ? Affedersin de kazık kadar insansın babanın seni dövmesini haklı çıkartacak hiç bir sebep olamaz , kaç yaşındasın? Çalışıyorsan çık kendi evine durma daha da bu adamın yanında bu ne saygısızlık yahu ? Nişanlın da gerek nişanlılığında gerekse evlendiğinizde artık sana hangisi daha uygunsa yanına taşınır beraber yaşarsınız işte zaten mobilya baktık dediğin için bir birikmişin yada bu mobilyayı karşılayacak durumun olduğunu varsayıyorum. Çık kendi evine hatasını fark edene dek de dönüp bakma yüzüne dahi. Gerekirse düğüne de çağırma anlasın hatasını

Arkadaşlar burası türkiye kız nişanlanınca laf olur aman ateşle barut yan yana durmaz diye derler..aaa konu komşu görürse laf olur derler...aman kizım çok gezilmez ya nişan atılırsa gönlünü eyledi gitti derler..aman da aman yaa yatağa atarsa seni derler de derler yani...o tatlı telaşe içindeki çiftten bayan olanın burnundan getirirler...bence nişanlina falan sakın söyleme canım..ve bir daha ayninı yaparsa baban bile olsa git darp raporu al sikayetçi ol..

Haklı olmasının imkanı yok, o babanızın çok ama çok büyük ayıbı. ( tam kelimeyi bulamadım aslında, ayıptan daha fazlası...)

X