- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Nişanlında kötü davranıyor madem ne diye evleniyorsun :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep bi düzelir umudu taşıdım zaten çok yalnız birisiyim hayatta ona sığındım. o da sonradan nişan stresinden midir nedir değişti. Bikaç ay öncesine kadar böyle değildi. Böyle giderse zaten devam etmeyeceğim onunla.Niye ayrılmıyorsun sorması ayıp?
Ay nolur sana kötü davranan biriyle evlenme ya. Babanla aranız normalde nasıl? Şimdi babadan kaçmak için evlenirsin ama bir ömür kocanı çekersin. Ya da dayanamaz boşanırsın. Yazık değil mi bile bile lades diyorsun.Sağol canm ama ondan da pek umutlu değilim o da bana çok kötü davranıyor. Bu dünyada mutluluk bana haram gibi
Evet bunun bilincinde bir insanım ama öncesinde böyle değildi düğüne az kala böle oldu cok stresli bilemiyorum ne yapacağım çıkmazdayım..ve sen de kurtulurum diyerekten yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın (
Mesela ne yapıyor ?Sağol canm ama ondan da pek umutlu değilim o da bana çok kötü davranıyor. Bu dünyada mutluluk bana haram gibi
Ufak birşeyde hemen tartışma çıkarıyor. hemen parlıyor. olayları büyütüyor. Onun dışında iyidir ama stresten midir nedir bazı şeyleri fazla büyütmeye başladı.Mesela ne yapıyor ?
Stresstendir duzelir.. Zaman zaman hepimizin iliskisinde olan seyler bunlar o da stress yapmistir malum kolay isler degil.Ufak birşeyde hemen tartışma çıkarıyor. hemen parlıyor. olayları büyütüyor. Onun dışında iyidir ama stresten midir nedir bazı şeyleri fazla büyütmeye başladı.
Haklısın canm ama iyi olduğu zamanlarda oluyor bilemiyorumki bi ayrılığı düşünüyorum bi de etrafta stresten takma diyenler oluyor geri vazgecıyorum. Babamla aram kötüdür normalde de. Hepsini düşünüyorum hatta düşünmekten kafayı yicem Allahm hayırlısını versin.Ay nolur sana kötü davranan biriyle evlenme ya. Babanla aranız normalde nasıl? Şimdi babadan kaçmak için evlenirsin ama bir ömür kocanı çekersin. Ya da dayanamaz boşanırsın. Yazık değil mi bile bile lades diyorsun.
İnşallah dediğin gibi olur canm sağolasın..Stresstendir duzelir.. Zaman zaman hepimizin iliskisinde olan seyler bunlar o da stress yapmistir malum kolay isler degil.
Duzelir canim.. Cok cokta al karsina konusİnşallah dediğin gibi olur canm sağolasın..