Şampuan ve Saç Kremleri Sizi kendisine geri döndüren şampuanınız hangisi?

Merhaba,
Sante portakal özlü şampuan ile logona spreyi aynı anda kullanımını önerir misiniz?
Ogx şampuanları için fikriniz nedir? Teşekkürler.

Logona sprey benim için bonus bir ürün. Tüm şampuanlarımla kullanabiliyorum. QGX şampuanlara 60-70 lira verene kadar güçlü bir denetleme kuruluşundan geçmiş markaları tercih ediyorum. Bu sayede benim yerime çünkü denetleme kuruluşları ürün içeriğine önem veriyor. Organik Sertifikası olan veya GİMDES onaylı markalar içeriklerinde kimyasal barındıramazlar. Bu yüzden QGX ürünlerine harcayacağım bütçeyi içeriğe ve sertifikaya harcarım dedim hep ve kullanmadım.
Tavsiyem markaya değil de içeriğe yatırım yapın. Mesela dediğim gibi sertifikalara sahip markalar içeriğinde yağ var diyorsa bunu ilk 10 sırada hatta ilk 5 sırada yazar. Bu sayede siz o yağı gerçekten saçlarınızı yıkadığınızda faydasını hissedersiniz ve geçici olmaz.

Güzel tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim. Sante Portakal özlü şampuanı ve Logona spreyi aldım, henüz kargom bugün geldi. Yeni kullanmaya başlıcam ve tecrübelerimi mutlaka paylaşacağım.

İnşallah size de faydası olsun. Logona spreyi klasik saç açıcı, durulanmayan spreyler gibi ama çok fazla saçınıza sıkmayın lütfen. 2-3 fıs yeterlidir.
Portakal özlü sante şampuanı aldığınızda kapağı açıp ilk bir koklayın lütfen, çok güzel bir portakal+hindistan ceviziyle harmanlanmış kokusu vardır. Eğer ilk kez organik şampuan kullanıcaksanız, ilk 2-3 yıkamada saçlarınız sertleşebilir sakın korkmayın. Organikler saç yıkanırken biraz sertleştirebilir ama kurutma aşamasına geçtiğinizde pamuk gibi saçlarınız olacaktır.

Dün kullandım, yumuşaklıktan ziyade parlaklık verdiği dikkatimi çekti. Evet ilk etapta sert gibi şampuanla yıkayınca ama kurudukça yumuşacak oldu. Birde bu ilk kullanımım birkaç kereden sonra daha faydasını görürüm diye düşünüyorum. Spreyi neden 2-3 kez sıkıyoruz?

İnanılmaz sacım dökülüyor doğum yapalı 7 ay oldu emzirmiyorum da anlamadım. Yavrumun ağzının kenarından bazen bi cekiyorum tee mideden geliyor sacım

Saçlarınızı ağırlaştırmasın yoğun aktif bitkiler ve maddeler var içerisinde.
Bu yüzden su gibi gözüksede yapısı şişe içerisinde, fazla sıkarsanız saçlarınızı ağırlaştırabilir. Tam miktarı saçınızın durumuna göre 2-3 kullanımda ayarlayabilirsiniz. 2-3 fısla başlayın baktınız az geliyor 4-5 fıs şeklinde deneyebilirsiniz.

Cici annem geçenlerde bir mesajında imzaben ismi geçmişti. Konu sahibini çok tanımıyorum ama onu buldum. B Brunello Cicinelli seni de haddim değil belki ama etiketledim. Belli ki sevdiğin biri kızmaz umarım.
Neyse konu ile ilgili bir şeyler yazayım sıkıntı olmasın.
Sevgili imzaben kardeşim bahsettigin şampuanı daha önce kullanmıştım diğerleri gibi bir farkını göremedim. Duyduğum ama hala alamadığım bir sampuandan söz edeyim. Bu şampuan tuzsuzmuş. İlk kez duyuyorum bunu. Saclarimizda sodyum tortu bıraktığı için dökülmeler çok oluyormuş. Ben internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Tuzsuz şampuan diye arayacağım tam ismini hatirlayamadim.

Aay ben bunu simdi gordum yaa kusura bakma canimm biz ciciyle severiz birbirimizi canimm
Aslinda nekadar dogal temiz icerikli urunler kullansak okadar iyi gercekten bu tuzsuz sampuanlari genelde saclarina brezilya fonu yaptiranlar kullaniyor bozulmasin diye normalde de kullanilir tabikii.. bebek sampuanlarida hemen hemen ayni gorevi goruyor zaten temiz icerikli fazla kopurmeyen icerisinde deterjan turevi maddeler olmayan saca ve sac derisine zarar vermeyen bir sampuan sonucta.. okadar sampuan kullandim blendax kadar sacimi tok gosteren bi sampuan yok bulamadim.. kaldim bu sampuanda cidden cok yaradi saclarima ne dokulme ne kuruluk zaten oyle cok asiri kuru saclarim yok sampuan kurutmasin yeter benim icin.. eskiden cok urun kullanirdim sacima kremler serumlar yaglar.. ama nekadar urun kullanirsak saci okadar yoruyoruz aslinda.. bende biraktim kremleri yaglari.. ssdece yikiyorum sacimi bitti gitti tertemiz ooh miss.. ayda 1 su internette evde kendimiz hazirlayabilecegimiz bakimlar maskeler var onlardan yapmaya basliycam en azindan saca ekstra dogal bakim yapmis oluruz

Ciciyi ben de çok seviyorum. Arizona kertenkeleleri diye sohbet grubumuz var. Bir keresinde senin isminden bahsetmişti anlamıştım seni çok sevdiğini. Onun sevdiği benim için de çok değerlidir. Şampuan konusunda sana katılıyorum imzacim. Ne yaptıysam dokulmenin önüne geçemedim. Şu tuzsuzlari da bir deneyeyim bırakacağım artık arayışları...en kötüsü kel kalırım erkekler karizma oluyor o şekilde ben niye olmayim...hem kimse görmeyecek. Baş örtüsü kullanıyorum. Selamlar sevgiler...

Bence Yves Rocher kullan Elhan ablacım . Fiyatı birazcık pahalı ama içeriği temiz. Ben saç dokulmesinin sampuandan kaynaklanmadığını düşünüyorum. Oluk oluk saçım dökülüyordu, denemediğim ürün kalmadı kanntesti verdim demir folik ve d vit eksik çıktı bunları düzeltmedikce bir işe yaramiyor hiç bir ürün. Saç kandan besleniyor

Doğru söylüyorsun kuzum kan değerleri de çok önemli. En son Mart ayında baktirmistim değerlere bir tek D vitamini düşüktü...yakın zamanda gidecem doktora. Bak şimdi aklımı çeldin dürter durur beni ivroşe ....kendimi taniyorsam yemem içmem alırım ben o şampuanı demeyeydin iyiydi Kız minik kertenkele fazla dolanma akşam namazindan sonra gidersen Arizona'ya aney kızıyor haberin olsun canım kardeşim.

Evet hatta en çok o etkili marttan bu yana çok geçmiş mutlaka baktır hormon tiroid demir folik asit çinko bunlar önemli . Ayy demeyeydim ama şampuan olarak bence piyasada fiyatına göre en iyi olan o içeriğinde diğer markalar gibi kanserojen maddeler yok bebek şampuanı da malesef yetişkinlere uygun değil bebeklerij saçında saç dibinde yağ kir hormonsal değişimler olmuyor bizim için yeterli değil maalesef. Eğer alacaksan da ısırgan olanı veya ince telli olanlar için olanı veya dökülme karsitini al en iyi içerik bunlarda . Evet gidicem gidicem merak etme

Cok mutlu oldum ama ben simdi arizona kertelenkelisi grubunu biliyorum ablacim epeydir ugramadim oraya bende az takilmazdim orda
Dokulme sorunun varsa ablacim tresan deneyebilirsin sarimsakli sampuanini guclendirir saclarini heryerde rahatlikla bulabilirsin indirimli zamanlarina denk gelirsen eger dahada hesapli oluyo o sekilde sac uzatma ve sac cikarma ozelligide var temiz icerikli bi urun buda benden bir oneri olsun
Arkadasin dedigi gibi vitamin eksikliginden de olabilir ablacim vitamin destekli tresan sampuan super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…