- 9 Eylül 2018
- 5.472
- 24.409
-
- Konu Sahibi Diktorya Secret
inanırıımm gördüğüm içinn saçlarınıı efsoo saçların var ponçiğimmEfsaneeeeeesaçlarım ahenklee dans ediyorrr
benim saçlarım gayet yumuşak oluyor canım şampuanla yıkadığımda kolay tarayabiliyorum ama arada saç bakım yağıda sürüyorum saçıma yani saçımın ihtiyacına göre eğer kuru olduğunu hissedersem mutlaka yağ sürerim :) durulanmayan saç bakım yağları veya kremlerini deneyebilirsin :)Ya kızlar artık şampuan ve saç kremi bir arada olan 2si 1 arada şampuanlar yok mu? Şimdiki şampuanların hiç biri tek başına kullanılmıyor, illa ekstra saç kremi kullanmak lazım. Ne zamandan beri böyle bilmiyorum ama şimdi aklıma geldi size de bir sorayım.
Şampuandan sonra ürünleri ben de kullanıyorum canım. Ama benim merak ettiğim şimdiki şampuanlar 2si 1 arada olmuyor. Önceden sadece şampuanla yıkayınca ekstra bir ürün kullanmasam da saçlarım çok sert olmuyordu, ama şimdi sadece şampuan kullanmak imkansız oldu, illaki ekstra bir şeyler gerekiyor, yoksa saçlarım çatır çutur kırılıyor taranmıyor bile. Bu arada saçım tamamen doğal, yaklaşık 10 senedir hiçbir boya veya işlem yaptırmadım canım.benim saçlarım gayet yumuşak oluyor canım şampuanla yıkadığımda kolay tarayabiliyorum ama arada saç bakım yağıda sürüyorum saçıma yani saçımın ihtiyacına göre eğer kuru olduğunu hissedersem mutlaka yağ sürerim :) durulanmayan saç bakım yağları veya kremlerini deneyebilirsin :)
Allah allahh suan ne kulkaniyorsun peki kuzum yani ben sadece sampuanla yikadigimda gayet yumusak oluyor saclarim. Hani durulanmayan krem vs. herzaman da kullanmiyorum eger sacima maşa yapicaksam veya duzlestiriceksem isidan korumasi amacli kullaniyorum sadece onun disinda dolasma olmuyor hic boyali oldugu halde.. 2 si 1 aradalar kalkti sanirim.Şampuandan sonra ürünleri ben de kullanıyorum canım. Ama benim merak ettiğim şimdiki şampuanlar 2si 1 arada olmuyor. Önceden sadece şampuanla yıkayınca ekstra bir ürün kullanmasam da saçlarım çok sert olmuyordu, ama şimdi sadece şampuan kullanmak imkansız oldu, illaki ekstra bir şeyler gerekiyor, yoksa saçlarım çatır çutur kırılıyor taranmıyor bile. Bu arada saçım tamamen doğal, yaklaşık 10 senedir hiçbir boya veya işlem yaptırmadım canım.
Şu an Dove kullanıyorum, kuru saçlar için olanını. Benim saçlarım kıvırcık ve çok kuru, kuruluktan elektriklenir hep. Hangi şampuanı alırsam alayım hep aşırı kuru saçlar için olanını alırım ama yine de sadece şampuan yetmiyor aslaAllah allahh suan ne kulkaniyorsun peki kuzum yani ben sadece sampuanla yikadigimda gayet yumusak oluyor saclarim. Hani durulanmayan krem vs. herzaman da kullanmiyorum eger sacima maşa yapicaksam veya duzlestiriceksem isidan korumasi amacli kullaniyorum sadece onun disinda dolasma olmuyor hic boyali oldugu halde.. 2 si 1 aradalar kalkti sanirim.
Ben suan elseve dream long sampuani kullaniyorum oyle asiri kuru degildir ama kuru sayilabilicek sac yapim var.. acayip yumusatiyor sacimi sadece sampuanladigimda.. denemediysen eger tavsiye ederim kuzum hint yagi var icersinde yumusaklik ve parlaklik veriyor saca.Şu an Dove kullanıyorum, kuru saçlar için olanını. Benim saçlarım kıvırcık ve çok kuru, kuruluktan elektriklenir hep. Hangi şampuanı alırsam alayım hep aşırı kuru saçlar için olanını alırım ama yine de sadece şampuan yetmiyor asla.
Hımm olabilir deneyebilirim, sağol canım. Aslında dove bittikten sonra bitkisel şampuan kullanmayı düşünüyordum, gerçi onlar da genelde saçı kurutuyor, saç yapısı normal olanları bile kupkuru yapıyor. Seneler önce bitkisel bir şampuan denemiştim adını hatırlamıyorum şimdi, saçlarımı mahvetmişti, üstüne krem kullandığım halde bile saçıma tarak girmiyordu resmenBen suan elseve dream long sampuani kullaniyorum oyle asiri kuru degildir ama kuru sayilabilicek sac yapim var.. acayip yumusatiyor sacimi sadece sampuanladigimda.. denemediysen eger tavsiye ederim kuzum hint yagi var icersinde yumusaklik ve parlaklik veriyor saca.
Sabun isini ben hala arada yapiyorum hem sac rengimi acmak akitmak icin hemde iyi temizlik saglamasi icin herzaman olmasada arada yaparim 2. Yikamamida sampuanla yaparim ki sacimi yumusatsin diye ☺ bitkiseller devamli kullaninca asiri kurutuyor saci oyleki kuruluktan sac derimde kasinti yapiyor ve yara olusuyor sac diplerim bildigin aciyor uzun sure kullanamiyorum ben arada kullanip sonra tekrardan elseve ile yikiyorum sacimi yumusatmasi icin ee o isi ben sabunla yapiyorum zatenHımm olabilir deneyebilirim, sağol canım. Aslında dove bittikten sonra bitkisel şampuan kullanmayı düşünüyordum, gerçi onlar da genelde saçı kurutuyor, saç yapısı normal olanları bile kupkuru yapıyor. Seneler önce bitkisel bir şampuan denemiştim adını hatırlamıyorum şimdi, saçlarımı mahvetmişti, üstüne krem kullandığım halde bile saçıma tarak girmiyordu resmen. Ama doğal birşeyler kullanmak istiyorum belki kimyasallardan saçım bu hale gelmiştir diye düşünüyorum. Çocukken ve ilk gençlik yıllarımda saçlarım gayet yumuşacıktı o zamanlar sabunla yıkayıp en son bir kere azıcık şampuan sürerdik hem daha temiz olduğuna inanır hem de daha az kimyasalla temas ettiğimizi düşünürdük, sonradan hep şampuan kullanmaya başladık ve saçlarım çok kötü oldu.
Aynen canım bitkisel ürünler kupkuru yapıyor. Önerilerin için teşekkür ederim ne kullanacağımı şaşırdım vallaSabun isini ben hala arada yapiyorum hem sac rengimi acmak akitmak icin hemde iyi temizlik saglamasi icin herzaman olmasada arada yaparim 2. Yikamamida sampuanla yaparim ki sacimi yumusatsin diye ☺ bitkiseller devamli kullaninca asiri kurutuyor saci oyleki kuruluktan sac derimde kasinti yapiyor ve yara olusuyor sac diplerim bildigin aciyor uzun sure kullanamiyorum ben arada kullanip sonra tekrardan elseve ile yikiyorum sacimi yumusatmasi icin ee o isi ben sabunla yapiyorum zateno yuzden bitkisellere para vermeyi gerek bulmuyorum. bi ara bebek sampuaninida denedim en azindan sabundan daha yumusak yapiyor oda bir alternatif olsun senin icin. Ama ben normal bi sampuan kullanmadan yapamiyorum sacimi yumusatmam gerekiyor ve elseve bende en az alerjik etki gosteren sampuan oldugu icin onu tercih ediyorum