- 5 Mayıs 2013
- 202
- 205
- Konu Sahibi Diktorya Secret
Saçınızda boya var mı? İstediğiniz şeyler nelerdir isterseniz yazın bana seve seve yardımcı olurumOnerebilecegin bir urun varsa denemek isterim ozelden de yazabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçınızda boya var mı? İstediğiniz şeyler nelerdir isterseniz yazın bana seve seve yardımcı olurumOnerebilecegin bir urun varsa denemek isterim ozelden de yazabilirsin
Boya var sacimda evet benim sampuandan beklentim en basta yumusak yapmasi dokmemesı kasinti kepek yapmamasi.. suana kadar temiz icerik olarak kullandiklarim naturway, down under nude, otaci, tresan, organix de kullandim birde yves rocher kullandim iclerinde sacima biraz iyi gelen yves rocher olmustu ama yeterli degildi benim icin yinede saclarim zaten kabarik gur ben kabarmasini istemiyorum yatissin sakinlessin canli parlak olsun istiyorum.. suanda oyle saclarim yumusak canli ve parlak duruyor elidor kullaniyorum bi sikayetimde yok.. tabi temiz icerikli olsa daha iyi olurdu varmidir temiz icerikli olupta sacimi boyle yumusak yapan bi sampuanSaçınızda boya var mı? İstediğiniz şeyler nelerdir isterseniz yazın bana seve seve yardımcı olurum
Boya var sacimda evet benim sampuandan beklentim en basta yumusak yapmasi dokmemesı kasinti kepek yapmamasi.. suana kadar temiz icerik olarak kullandiklarim naturway, down under nude, otaci, tresan, organix de kullandim birde yves rocher kullandim iclerinde sacima biraz iyi gelen yves rocher olmustu ama yeterli degildi benim icin yinede saclarim zaten kabarik gur ben kabarmasini istemiyorum yatissin sakinlessin canli parlak olsun istiyorum.. suanda oyle saclarim yumusak canli ve parlak duruyor elidor kullaniyorum bi sikayetimde yok.. tabi temiz icerikli olsa daha iyi olurdu varmidir temiz icerikli olupta sacimi boyle yumusak yapan bi sampuan
Cok tesekkur ederim yesil markayi arastirdim biraz baya merak ettim denemek istiyorum en kisa zamanda sac boyam en son gecen ay boyandi ondada organik boyalari tercih ediyorum genelde ama nekadar organik olursa olsun bu boya denen illet saci yipratiyor yani.. o yuzden artik boyamama karari aldim kendi dogal rengimde boyandi en son diplerimin geldigi belli bile olmuyor uzadikca artik kestire kestire boyadan kurtulucam.. kendi sacimi kendim kesiyorum ben istedigim gibi o yuzden 3 ayda 1 uclardan kesiyorum mutlaka.. bilgilerin benim cok isime yariycak gibi cok umutlandim tekrar bakalim nasil sonuc alicam..YeşilMarka 19 bitki özlüsünü deneyebilirsiniz. yatıştırma özelliği var kendi saçlarımda gördüğüm.
Işıltısı için ve duş sonrası saçınızı kolay açabilmeniz içinde;
Logona Organik Tüm Saç Tipleri İçin Bakım Spreyi kullanabilirsiniz.
Betainle saçlarınızı pamuk gibi yapıyor, ama bunu yaparken saçı basıklaştırmıyor. Saç renginizi korur, kırık oluşumunu da önlemeye yardımcı oluyor.
Ama saçlarınızda kullandığınız boyanıza da lütfen dikkat edin. Özellikle amonyak çok kötüdür saç yüzeyi için. Saçı resmen sarıyor ve havasız bırakıyor. kökleri öldürdüğü için saç dökülmesine neden oluyor.
Bir de SANTE Organik Huş Ağacı Yaprağı Özlü Saç Kremi renk koruyucu ve saça kaybettiği ışıltıyı kazandırıcı özelliktedir.
Son olarak;
Buğday yağını saç bakım rutininize dahil edin mutlaka. Bizler sadece badem, hindistan cevizi yağı, macadamia yağını biliyoruz ama buğday yağı saçı çok iyi besler, İçerisinde B, D, E vitamini ve keratin proteini bulunur :)
Hatta bu yağı haftada 2 kez yüzünüze nemlendirici yerinede sürebilirsiniz. Cildinizi besler ışıl ışıl yapar
Bu vitaminler o saçta hani mısır püskülü görünümü olurya işte o püskül görünümü kaybeder saç yüzeyini iyileştirir
Blendax bu konuda cok iyi denedinmi hic..Benim gibi saçı 24 saat geçmeden yaglansnlar ne yapıyor acaba ?
Bıktım saçımın sürekli yağlı gibi görünmesinden
Uzun zamandır denemedimBlendax bu konuda cok iyi denedinmi hic..
Kiraz cicegi ozlusu cok guzel yaKullanmadığım şampuan kalmadı nerdeyse saçlarım hemen yaglaniyor bana en iyi gelen blendax
Eşimin saçı çok dökülüyor siz hangi şampuan onerirsinizEyüp Sabrinin şampuanında
Sodium Laureth Sulphate
Yani sülfatın içerisine etilen oksit eklenmiş halidir.
Ne yapar;
Saç yüzeyini kazır ve saçınızı güçsüzleştirir
Sonuç;
İncelen saçlar, hacmini kaybeden saçlar
Uzun süreli etkisi;
Uzun süreli kullanımda saçlar inceldiği için seyrekleşir ve dökülmeye başlar
Argan yağlı olduğu bahsedilen şampuanda argan yağı en son sıralarda
Neden?
Şöyle size tarif edicem.
Hani sosyal medyada limonsuz limonata çıktı bir instagram sayfasının açıklamalarında. İşte onun gibi eğer aktif ana görselde, şişe önünde belirtilen ana hammadde argan olur, hindistan cevizi olur bunlar eğer son sıralardaysa koklatılmıştır o şişenin içerisine. Yani 400grda %0,01 oranında eklenmiştir. Siz bundan ben argan yağılı şampuan kullanıyorum sanarak aslında kandırılıyorsunuz.
Bir şişe fiyatı 23,75tl bana göre bu içeriğe bu fiyat çok fazla.
Uygun fiyatlı alternatif arıyorsanız mesela YeşilMarka var. Çokda sevdim kullandığım süre içerisinde aynı fiyat bandındadır, Helal sertifikası vardır, içerisinde sülfatın hiçbir çeşidini kullanmaz. Paraben vs kullanmaz asla koruyucu olarak. 19 Bitki özlüsünü deneyebilirsiniz. gerçekten içerisinde 19 bitki vardır hemde ilk sıralarda okursunuz bu maddeleri.
Aslında uzun uzun yazmak isterim sizlere şu şampuanlarda dönen dolapları ama firmalar genellikle engelliyor beni sevdiğim bu siteyede zarar vermek istemiyorum.
ödeyeceğiniz ücreti ambalaja, marka ismine lütfen ödemeyin. İçeriğe ödeyin inanın çok güzel faydasını görürsünüz.
Ben şişeden şişeye değiştiriyorum bittikçe çünkü kullanmak ve bilgi vermek zorundayım blog yazarıyım (ama beni parayla satın alınan blog yazarlarıyla lütfen kıyas etmeyiniz, hiçbir firma beni kıskacına alamaz, aldırmam)
Mesela uygun fiyatlılarda
Ecowell (yerli markadır, organik sertifikalıdır)
YeşilMarka (yerli markadır, helal sertifikalıdır)
Orta segment fiyat aralığında
Sante (organik sertifikalıdır, ithaldir)
Logona (organik sertifikalıdır, ithaldir)
Urtekram (organik sertifikalıdır, ithaldir)
Markaların çok fazla çeşitlerini denedim.
Örnek sante hindistan cevizi+portakal özlüsü çok güzeldir.
Logona kına özlüsü saçı çok güzel yatıştırır
Urtekram Aloe Vera özlüsü saçın nemini geri kazandırır
Ecowell Organik Mersin Suyu çok güzel saçı yatıştırır, yumuşacık yapar.
Bu markalar sodium coco sulfate kullanır. Google yazın bu maddeyi blogumda uzun uzun anlattım nedir diye. saçı kazımaz asla, köklerde birikmez.
Logona Organik Tüm Saç Tipleri İçin Bakım Spreyi mesela 2.şişemi kullanıyorum saç kremi kullanmanıza gerek kalmadan saçınızı yumuşacık yapar. İçerisinde doğal betain vardır. Çok hızlı saçın uzamasını ve beslenmesini sağlar.