- 19 Ağustos 2017
- 105
- 114
- 53
- Konu Sahibi mrs obsession
Sizede böyle oldu mu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sorular formaliteden soruluyor hani hoşluk olsun diye bence.Evet banada hatta annemler ablamlarda hic boyke bir soruyla karsilasmadi ya da boyle bir talepte bulunmadi ama sorunca soykedi oda
İçerik değişince bizim cevaplar da çok komik oldu.İçeriği neden değiştirdiniz? @mrs obsession ?
İçerik değişince bizim cevaplar da çok komik oldu.
Dalga geçer gibi...İçeriği neden değiştirdiniz? @mrs obsession ?
Görücü sevgilisi ve görümcesi sizde adet nedir, sözde ne lazım diye sormuş. Bayan da ilk bişey dememiş, görüşünce aileler konuşur demiş. Sonra adam ve görümce ısrar edince annesi yüzük, bilezik ve kolye istemiş. Adam da çok bulmuş. Yüzüğümüzü alırız geliriz, demiş. Bayan da madem sordu, niye yerine getirmiyor diyor. Bari bilezik alın demişler. Adamın tutumunu değişmemiş, genelde çok inat biriymiş zaten; sen inatsan ben daha inadım diyormuş. Bu arada onu sevdiğine şüphesi yokmuş, sık sık sms atar, arada çiçek falan gönderirmiş.mrs obsession .Yeni konu cok basarili sevgilimle anlasabilirmiyim hisleriniz?
Görücü sevgilisi ve görümcesi sizde adet nedir, sözde ne lazım diye sormuş. Bayan da ilk bişey dememiş, görüşünce aileler konuşur demiş. Sonra adam ve görümce ısrar edince annesi yüzük, bilezik ve kolye istemiş. Adam da çok bulmuş. Yüzüğümüzü alırız geliriz, demiş. Bayan da madem sordu, niye yerine getirmiyor diyor. Bari bilezik alın demişler. Adamın tutumunu değişmemiş, genelde çok inat biriymiş zaten; sen inatsan ben daha inadım diyormuş. Bu arada onu sevdiğine şüphesi yokmuş, sık sık sms atar, arada çiçek falan gönderirmiş.