• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sızede Böyle Oldumu?

Ben Nisanlanacagim zaman şunu bunu alın demedim, ailem de demedi.. Bana saçma geliyo şunu bunu alın kızımıza demek

Ablasının lafıyla hareket ediyorsa bitir.

Çevremde de hep kızın lafıyla ailesine gidenler, kızı ezdirmeyenler var. Aileler dövünüyor biz kız almadık, oğlan verdik falan. Ohh mis bence. Nerden buluyorsunuz bu tipleri ciddi ciddi merak ediyorum, nasıl konuşurken falan böyle yüz veriyorsunuz. Altın konusu için demiyorum bu arada, sevgilinin ileriki versiyonu için konuşuyorum. Evrileceği konumu az çok anladım.

Evet banada hatta annemler ablamlarda hic boyke bir soruyla karsilasmadi ya da boyle bir talepte bulunmadi ama sorunca soykedi oda

Her düşündüğünüzü, ailenizle her konuştuğunuzu cümle cümle henüz hiç bir şeyin olan bir adama söylememen gerektiğini bil gerisi kısmet.

Biraz gözlemle bakalım hep mi abla kuklası? Bir de kendini soğutacaksan hemen "zaman verelim" falan demek istersen bu senin aleyhine işler.sen kendini geri çekeceksin o "zaman" kendiliğinden oluşacak, öyle herşey lafa dökülürse oooo iş açarsın ağrısız başına :KK66:

Ayrıca erkek arkadaşınızın hem adetellerinizi sorup hem de saçma bulması komikmiş!!! Başka çok kelime var da şimdilik bu kadar banlanmak istemiyorum.

Evet banada hatta annemler ablamlarda hic boyke bir soruyla karsilasmadi ya da boyle bir talepte bulunmadi ama sorunca soykedi oda
Bu sorular formaliteden soruluyor hani hoşluk olsun diye bence.
Sonra alışverişe kız ve oğlan çıkıyor,beğendiklerini bütçeye uygun bir şekilde alıyorlar.
Yani bizde öyle olmuştu.

Biz evlenirken hic o konulara girmedik esim sordu bana sadece ben bu konulardan anlamam birsey istermisin dedi ne munasebet dedim. Herseyi de yapti surekli de eksik birsey varmi diye sordu ben israrla istemedim istemem bana cok ayip gelir bunlar. Su an da cok sukur cok mutlu bir evliligim var. Evlilik onun bunun lafiyla yurumez takiyka vs.hic yurumez. Neyin inadi bu evleneceksiniz yarisa katilmiyorsunuz.

Sen o görümceyle hiçbirşey konuşma. Akıllı ol. Kv gelsin annenle konuşsun yada sen kv ye direk söyle ne diceksen. Araya başkasını koyma. Görümce sorsa bile cevap verme. Daha toysun öğrenirsin.

Sevgi dediğiniz, mesajla, çiçekle ispatlanacak şey değil. Size ne kadar değer verdiği, görüş ayrılıklarında, tartışmada ya da haklı isteklerinize verdiği tepkide belli olur.

Siz bu adamı ne kadardır tanıyorsunuz da evlenme kararı aldınız?

ANLAMAdın ki görümce falan ,alışverş şu bu geçmiş yorumlarda
İçerik mi değişti ?

mrs obsession mrs obsession .Yeni konu cok basarili sevgilimle anlasabilirmiyim hisleriniz?
Görücü sevgilisi ve görümcesi sizde adet nedir, sözde ne lazım diye sormuş. Bayan da ilk bişey dememiş, görüşünce aileler konuşur demiş. Sonra adam ve görümce ısrar edince annesi yüzük, bilezik ve kolye istemiş. Adam da çok bulmuş. Yüzüğümüzü alırız geliriz, demiş. Bayan da madem sordu, niye yerine getirmiyor diyor. Bari bilezik alın demişler. Adamın tutumunu değişmemiş, genelde çok inat biriymiş zaten; sen inatsan ben daha inadım diyormuş. Bu arada onu sevdiğine şüphesi yokmuş, sık sık sms atar, arada çiçek falan gönderirmiş.

Görücü sevgilisi ve görümcesi sizde adet nedir, sözde ne lazım diye sormuş. Bayan da ilk bişey dememiş, görüşünce aileler konuşur demiş. Sonra adam ve görümce ısrar edince annesi yüzük, bilezik ve kolye istemiş. Adam da çok bulmuş. Yüzüğümüzü alırız geliriz, demiş. Bayan da madem sordu, niye yerine getirmiyor diyor. Bari bilezik alın demişler. Adamın tutumunu değişmemiş, genelde çok inat biriymiş zaten; sen inatsan ben daha inadım diyormuş. Bu arada onu sevdiğine şüphesi yokmuş, sık sık sms atar, arada çiçek falan gönderirmiş.

Teşekkürler. :)

Back