• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sızede Böyle Oldumu?

Görücü sevgilisi ve görümcesi sizde adet nedir, sözde ne lazım diye sormuş. Bayan da ilk bişey dememiş, görüşünce aileler konuşur demiş. Sonra adam ve görümce ısrar edince annesi yüzük, bilezik ve kolye istemiş. Adam da çok bulmuş. Yüzüğümüzü alırız geliriz, demiş. Bayan da madem sordu, niye yerine getirmiyor diyor. Bari bilezik alın demişler. Adamın tutumunu değişmemiş, genelde çok inat biriymiş zaten; sen inatsan ben daha inadım diyormuş. Bu arada onu sevdiğine şüphesi yokmuş, sık sık sms atar, arada çiçek falan gönderirmiş.

Biliyorum ben de ona gore yorum yapmistim icerik degismis arkadas cok zeki herhalde ki bu seferde hislersen yurumus.

Görücü sevgilisi ve görümcesi sizde adet nedir, sözde ne lazım diye sormuş. Bayan da ilk bişey dememiş, görüşünce aileler konuşur demiş. Sonra adam ve görümce ısrar edince annesi yüzük, bilezik ve kolye istemiş. Adam da çok bulmuş. Yüzüğümüzü alırız geliriz, demiş. Bayan da madem sordu, niye yerine getirmiyor diyor. Bari bilezik alın demişler. Adamın tutumunu değişmemiş, genelde çok inat biriymiş zaten; sen inatsan ben daha inadım diyormuş. Bu arada onu sevdiğine şüphesi yokmuş, sık sık sms atar, arada çiçek falan gönderirmiş.

:KK9:Tebrikler ... :)

Biliyorum ben de ona gore yorum yapmistim icerik degismis arkadas cok zeki herhalde ki bu seferde hislersen yurumus.

Muhtemelen söz için annem yüzük, bilezik kolye bilmem ne takılır bizde dediği kısımdan utandı :)
mrs obsession mrs obsession
Böyle şeyleri görücü usulünde aracı kimse onun aracılığı ile falan büyükler konuşur hakeder.
Siz ne diye yüz göz oluyorsunuz?
Hoş bence anneniz, siz bilirsiniz diyip geçmeliydi.
Böyle istekler garip...
siz de mantıklı bulmamış olmalısınız ki konuyu değiştirdiniz.

Biz bu konulari hic konusmadik..ailem sevdigimi tanimak istedi..altiniyla bohcasiyla deger vermek istemedi.cok sukur mutluyuz.ereksiz boyle seyler kendinizi kucultmeyin hic biseylerine minnetn etmeyin

Cok mekanik iliskiler. Sirket mi kuruyorsunuz? Diyesim geldi. Hediye gonul isidir. Ben olsam illa bir sey alacaksaniz gonlunuzden ne geciyorsa onu yapin derdim.

hanımlar tabi ki kız tarafı söylememeliydi - bizde siz bilirsiniz demiştik- ama görümce ve damat adayı ısrarla sorunca konu sahibi de söylemiş. bence asıl ayıp erkek tarafının, durumları olmayabilir anlayışla karşılanır ama sorulduktan sonra yok biz bir yüzük alacağız demeleri olmamış. en başta, canım ailemin durumu yok bir yüzük takabiliriz dese neyse..

Olmadı
Sizin durumunuz neyse onu yapın dedi bizimkiler
Bizimkiler takı vs istemeye kalksalar altından kalkamazdı eşimin ailesi

Düşünmek için zaman istediğinizde geri döndüğünde eski beni bulamazsın demesi bir tek bana mı tuhaf geldi? Aranızda güçlü bir sevgi olsa, böyle basit bir konuda oturup konuşup çözmeye çalışırdı karşı taraf. Umarım üzmez sizi ama sanki aranızda çok büyük bir sevgi de yok gibi. Ne siz de ne de karşı tarafta.

Bence herşeyi kız oğlan halletmeli aileyi bile birbirine sevdirecek olan kız ve erkek seviyorsanız huyları iyiyse altın falan hikâye mutlu olmaya bakın

Kız alıyorlar sonuçta tabiki de yapacaklar.
Ben böyle sorun yaşamadım. Benim kayınvalidem görmüş geçirmiş biridir o herşeyi elinden gelenin en iyi şekliyle yaptı. Hatta ben kıyamadım eşime söz de takılacak bilezik olarak incecik birşey seçtim. Kayınvalidem akşam annemi aradi. Öyle çok ince olmaz yarın yenisine baksınlar dedi. Aldığımı da eşim sattirmadi. İlk hatamiz olarak kalsın dedi. Benim kayinvalidemlerin durumu da öyle pek yok işin açığı. Hatta kaynimla iki ay da arayla evlendik ama düğün yapacak insan herşeyin hesabını yapmalı. Belki görüştüğün kisi daha tam bunların yapılması gerektiğinin farkında değildir. Ailesine göre karar verirsiniz gelip tanışın da sonra sorunları oturup düşünün.
İnsan sevdiğiyle inatlaşmamali. Ne sen ne de o. Ortak yolları bulup her daim birbirinizin gönlünü yapın .Mutluluklar.

Back