Ben konuyu yeni görüyorum ve su an sok olmus durumdayim:1shok:
O kadar kötü oldum ki anlatamam; su an hissettiklerim düsüncelerim karman corman...
Veee ben sadece okumusken bunlari hissediyorum; tüylerim diken diken oldu...
Sen ise bunu yasadin...cok soguk kanliyimdir, ama beni bile allak bullak etti yazdiklarin...
Bu arada sirf konuyu okudum...
Tüm sayfalari okudum ve hala bi garip hissediyorum kendimi, konuyu okumamin üzerinden neredeyse 1saat gecmesine ragmen...
7 temmuz benim icin de cok özel, cünkü esimin dogumgünü...insaallah bu tarih senin icin bundan sonra anlamini yitirir ve takvimde herhangi bir gün olarak tekrardan yerini alir...
Artik "gercekten öyle miydi, yoksa böyle miydi?" diye sormanin bir anlami yok...sen kararini vermissin ve yolunu cizmissin canim...
Seni seven bir esin ve dünyalar tatlisi melegin var...
Esin senin en iyi dostunmus; bence bu paha bicilemez birsey...en güzel asktan kat kat daha önemli... en güzel ask bile yillara yenik düser, yerini sevgiye aliskanliga birakir...
Önemli olan sevgidir ve sende esini sevdigini söylüyorsun...gerisi YALAN...
Insaallah esinle ve yavrunla bir ömür cok ama cok mutlu olursun...
Son olarak sormak istedigim birsey var: eski esinin ailesiyle aranin cok ama cok iyi oldugunu, hatta kayinvalidene tutkuyla bagli oldugundan bahsetmissin: kayinvaliden ve digerlerinden nasil koptun bi anda? Onlara acikladigin gerekce "Anlasamiyoruz" muydu? Onlarla birdaha görüstün mü hic?