- Konu Sahibi laz_kxixzxix
ha bi de örgü el işi diyosunuz ya eşim genelde ışık da açtırmaz akşamları yatar vaziyette olduğu için gözünü rahatsız ediyormuş.çok fazla örgü..v.s olursa ona da kızdığı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek dağilsiniz ,ben de dahilim bu kervana.
Bu aralar hayat benim içinde çok anlamsız ve boş.Saçımı dahi taramak istemiyorum.Suçu kendimde aramıyorum.Tek suçlu çevresel faktörler,yaşama sevincimi alıp götürenler...Yağmur yağdı ,iyice içim karardı yaaa...:jeyyar:
depresyona mı giridn yoksa iştahsızlık kabızlık ta çekiyosan depresyon olabilir.
Canım Sıkılıyor
Bu aralar bende bir gariplik var. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. İşe gitmek istemiyorum, evde oturmak istemiyorum, gezmek istemiyorum. Yani hiç bir şey yapmak istemiyorum ama bu seferde boş oturunca sıkılıyorum.
Yani bu aralar daralıyorum. Ne oldu bana anlamadım? Ne yapmalıyım kafamı dağıtmak için, söyleyin bana? senağlama
işe git eve gel iş yap yat sabah işe kalk gel....
hep aynı şeyler daralıyorum .... içim patlıyor .... duvarlar üstüme üstüme geliyor kendimi bir boşluktaymışım gibi hissediyorum... :a015:
Eşim desen o ayrı bı alemde zaten işlerinde sıkıntı var surat beş karışş....:teselli:
ve daha 9 aylık evliyim benneyaptımki
sizde böyle belirsizlikler yaşıyormusunuzz :1no2:
canım bu aralar o kadar çok duyuyorum ki
herkesin canı sıkkın morali bozuk.belirsizlik var herkesde .yarınlarından korkuyor.
benimde moralim bozuk senin yaşadıklarını zaman zaman yaşıyorum.sonra kendime gelip şükür ediyorum.allah bu günümüzü aratmasın diyorum.sağlık sorunumuz yok diye şükür ediyorum.....hayat dümdüz değil.iniş ve çıkışlar oluyor tabii.