- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
umut olsa size hayatı zindan etmiş, saygı göstermemiş, şiddet uygulamış bi adama geri mi dönecektiniz?Yorumlar cok acimasiz.gidip dini nikah yapmam merak etmeyin.oyle biseyi layik gormuyorum kendime sadece acaba resmi nikah da yapar mi diye dusunuyorum.ama umud yok artik olmaz.
farklı filan olmazdı da bu saatten sonra bunu düşünmenin faydası ne? geçmişi değiştiremezsin ki? kabullenmedin, boşandın. bitti gitti işte..cok mu acele ettim bosanmak icin 1 ayda gelmeseydim sabretseydim onu kendime baglasaydim farkli olur muydu diye dusunuyorum.
onunla herşeyi silah zoruyla yaşamadıysanız artık bunların hesabını da tutmayın. istediniz yaşadınız ve kendinizi o adama mecbur hissetiniz gereksiz yere. onun da kendini size mecbur hissedeceğini sandınız ama yok öyle bi dünya. ve evet keşke o zaman bıraksaydınız ama onun vidanı elvermesin de sizi bırakamasın diye değil, hayatınızı en başından mahfetmesine engel olmak için.Ben evlenmeden onunla her seyi yasamistim.ve nisanlaninca bana demisti ogretmen olacam diye karsima cikma diye.keske o zaman biraksaydim belki o zaman vicdani elvermezdi beni birakmaya.
Masallah ozaman hafizaniza:)eski konusunu da bi gün önce filan açmıştı zaten.
bunda merak edilecek bişey yok arkadaşım.
kimsenin geçmişinin izini filan sürmüyoruz.
denk gelirse hatırlanıyor o kadar.
neye şaştın anlayamadım
Gercekten ben hayran oluyorum boyle arkadaslaraEski konulara bakmıyoruz, uye taninmis oluyo genelde skandal konulariyla
evet ben de gitmistim psikiyatra bir süre gerçekten faydalı oluyor. bizim göremedigimiz seyleri görüyorlar, sonucta dertlesmekten cok daha ote bu insanlar bunun egitimini almıs. ama burada öyle bir kullanılıyor ki, her derdini anlatana hastasın git tedavi ol doktora git diyorlar sanki cok kolaymıs gibi.Ben hastasın demiyorum ama terapiyi çok tavsiye ediyorum herkese. Pek çok yorumumda da yazıyorum. Kendim de terapi görüyorum o yüzden faydalı bir şey. Terapiyi/tedaviyi hakaret olarak algılamasak keşke. Ama hastasın demek ayrı bir şey tabi.
yazmak zorunda değilsinBu aynı konuyu 24579853 kez açışın değil mi?
yazmak zorunda değilsin
sadece zaman veriyorum kendime her şeyin düzelmesi için.
evet kesinlikleAma o şahısla tüm bağlarınızı kopararak değil mi?
Olmazdı. O zaman dik bir duruş sergilemişsiniz. Ortada sadece öğretmen olmayacaksın diyen bir eş yok. Aynı zamanda şiddet uygulayan bir eş var. Ne yapacaktınız. Hem dayak yiyip hem de nasıl kendinize bağlayacaktınız? Gözünüzdeki morlarla kırmızı gecelik mi giyecektiniz?.cok mu acele ettim bosanmak icin 1 ayda gelmeseydim sabretseydim onu kendime baglasaydim farkli olur muydu diye dusunuyorum.
Sadece vicdanı elvermedi diye sizinle birlikte olmasını ister miydiniz peki? Sevgi için değil aşk için değil vicdan için. Bu mutlu edecek miydi sizi?belki o zaman vicdani elvermezdi beni birakmaya
Tekrar gidecem.surekli gecmisi sorguluyorum.soyle yapsaydim boyle yapsaydim diye.hayatta her insanin bu derece ciddi pismanliklari var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?