- 3 Mart 2016
- 17
- 15
- Konu Sahibi igneveiplik
G
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süre ailenizin yanına gidip biraz kafa dinleseniz ikinizde biraz kafa dinlersinizSorun eşim.. sürekli tartışıyoruz birbirimizi yıprattık iyice soguduk resmen yapamıyoruz bebegimiz var 1,5 yasında bu zamana kadar cok sıkıntılar cektim esim ve ailesi yüzünden ben sabrettikce hersey aksine gitti her zaman alttan alan oldum ama yinede yaranamadım cok yoruldum artık böyle böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum.Eşim ve ailesiyle olan hıncımı bebegime yansıtıyorum bebegime kızıyorum cok üzülüyorum sonra defalarca özür diliyorum.Ama evlilik sevmek saygı duymaktır bizde hic biri yok üstte olan hep eşimdir bagırır kırar döker sayar küfreder zamanında dövdü bile bende pısar bi kenarda aglarım sadece gücüm ona yetiyor sadece.. İçime ata ata hayattan yoruldum herseyden yoruldum..
Eger gidersem ne gelir alır ne arar ne sorar bu seferde babasının evine gitti olur canım malesef vurdum duymaz umrunda bile olmaz.Ailemde sıkıntılar yüzünden cöktü annem hastalandı evleri cok büyük zor ısınıyor babamında işleri iyi gitmiyor acıkcası bebegim var hadi gidiyim desem nereye sıgınacagım cok zor gitsem cok üzülecekler daha cok yıkılacaklar kendilerini zor gecindiriyorlar bebegin eksigi bitmiyor nasıl yük olurum ben onlara benim yüzümden zaten bir sürü sıkıntı yasadılar cok üzüldüler inan cok yıprandılar..Bir süre ailenizin yanına gidip biraz kafa dinleseniz ikinizde biraz kafa dinlersiniz
Hayır calısmıyorum eşimin galerisi var aslında iyi para kazanıyor ama ben parayı görmüyorum yedirmede icirmede sıkıntı yok ama gözüm kalıyor hevesleniyorum evime birseyler almak icin izin vermez mesela kıyafetide bayramdan bayrama alır rencide eder herkesin icinde sonrada basıma kakar onuda öyle bi insan.. cimri mi denir bilmiyorum evimin eksikleri var ama almaz gerek yok der..çalısıyormunuz eşiniz ne iş yapıyor iyi kazanıyormu acaba maddi sıkıntılarmı eşinizi bu hale getirdi