- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben bu konuyu daha önce okumuş gibiyim sanki istemiyorsa istemiyor siz elinizden geleni yapmışsınız,
bundan sonra kendi bileceği iş.
Sebep bu kızlar başka bişey değil eşim kendi başına düğün yaptı falan bunlara takıyo kayınpederim bunları anladım zaten de eşim bana seni seviyorlar sen alınma diyo ben hepten çıldırıyorum nasıl bole düşünüyor diyeAralarında öncesinde birşey yaşanmadığına emin misiniz?
Bu ne kin, anlam veremedim.
Aynen :)Ben de daha önce okudum sanki... deja vu gibi oldu
Ayy bende mi sorun var acaba dedim bende okumuş gibiyim:)))Ben de daha önce okudum sanki... deja vu gibi oldu
bu konu daha önce de açılmadı mı içeriği birebir aynı daKızlar merhaba bişey danışcam size.eşim kayınpederim ile konuşmuyor.sebebi ise nişan zamanı beni ve ailemi bi kere aramamaları gelmemeleri.ayrıca da sürekli eşimi sağda solda ondan avukat mı olur kim onunla iş yapar falan deyip eşimin arkasından konuşmaları.bayram da yurt dışındaydık kp mi aradım saatlerce acmadı bende kayınvalidemi aradım ulaşamadım dedim o da tamam sorun değil kv söylemiştir ona mutlaka aradığımı ondan şüphem yok neyse ertesi gün tatilden döndük eşime bayramlaşmaya gidelim hem de siz barışın dedim o da tamam dedi neyse annesini aradı anne size gelicez dedi annesi de oğlum baban gelmenizi istemiyo dedi ve eşim iyice yıkıldı ve çok üzüldü ben de tabi .şimdi eşim diyo ki onların tribi sana değil bana diyo ama ben bole düşünmüyorum bide bana onlar seni çok seviyorlar diyo bu mu sevgi bayramda bi insan oğlunu nasıl kabul etmez
Ilk evlendiğimiz yıl bizde de oldu aynısı. Kv ile eşim birbirleri ile başka sebepten tartıştı. Ben bayramda gidelim dedim. Kv yi aradım müsait değilim dedi. 1 sene hiç konuşmadılar gidip gelme olmadı. Bir kere ben gittim kv nin aldığı ama parasını bizim ödediğimiz bir eşya vardı onun parasını vermek için suratı beş karış açtı kapıyı ben yatıramam yeri şurda dedi. Sonra düğünden sonra takılar kv nin hesabındaydı herseferıinde gelin alın diyordu işten de izin almıştım başka bir iş görüşmesine gitmek için. Aradım anne parayı bugün halledebeilirmiyiz izin alcam dedim sonra beni aradı yok okadar meblada veremiyorlarmış yarın dedi. Yani okadar meblada dediği 9000 tl. Ertesi gün gittim parayı çekti bana dediki içinden şukadar para çektik sonra veririz diyip çıkıp gitti. Hesap dökümanına bir baktım defalarca para çekilip yatmış o süreye kadar o paradan. Eşim bu duruma da çok sinirlendi en azından söyleselerdi diye. Neyse aradan 1 sene den fazla geçti nasıl oldu bilmiyorum biz kv ile buluştuk biyerde. Ben dedimki anne siz anne oğul sunuz olmaz böyle barışın. Ve kv min cevabı.Kızlar merhaba bişey danışcam size.eşim kayınpederim ile konuşmuyor.sebebi ise nişan zamanı beni ve ailemi bi kere aramamaları gelmemeleri.ayrıca da sürekli eşimi sağda solda ondan avukat mı olur kim onunla iş yapar falan deyip eşimin arkasından konuşmaları.bayram da yurt dışındaydık kp mi aradım saatlerce acmadı bende kayınvalidemi aradım ulaşamadım dedim o da tamam sorun değil kv söylemiştir ona mutlaka aradığımı ondan şüphem yok neyse ertesi gün tatilden döndük eşime bayramlaşmaya gidelim hem de siz barışın dedim o da tamam dedi neyse annesini aradı anne size gelicez dedi annesi de oğlum baban gelmenizi istemiyo dedi ve eşim iyice yıkıldı ve çok üzüldü ben de tabi .şimdi eşim diyo ki onların tribi sana değil bana diyo ama ben bole düşünmüyorum bide bana onlar seni çok seviyorlar diyo bu mu sevgi bayramda bi insan oğlunu nasıl kabul etmez
Ay seninki de roman gibiymiş canım yaIlk evlendiğimiz yıl bizde de oldu aynısı. Kv ile eşim birbirleri ile başka sebepten tartıştı. Ben bayramda gidelim dedim. Kv yi aradım müsait değilim dedi. 1 sene hiç konuşmadılar gidip gelme olmadı. Bir kere ben gittim kv nin aldığı ama parasını bizim ödediğimiz bir eşya vardı onun parasını vermek için suratı beş karış açtı kapıyı ben yatıramam yeri şurda dedi. Sonra düğünden sonra takılar kv nin hesabındaydı herseferıinde gelin alın diyordu işten de izin almıştım başka bir iş görüşmesine gitmek için. Aradım anne parayı bugün halledebeilirmiyiz izin alcam dedim sonra beni aradı yok okadar meblada veremiyorlarmış yarın dedi. Yani okadar meblada dediği 9000 tl. Ertesi gün gittim parayı çekti bana dediki içinden şukadar para çektik sonra veririz diyip çıkıp gitti. Hesap dökümanına bir baktım defalarca para çekilip yatmış o süreye kadar o paradan. Eşim bu duruma da çok sinirlendi en azından söyleselerdi diye. Neyse aradan 1 sene den fazla geçti nasıl oldu bilmiyorum biz kv ile buluştuk biyerde. Ben dedimki anne siz anne oğul sunuz olmaz böyle barışın. Ve kv min cevabı.
Ilk evlendiğinizde bayram arefesi size geldik eltinnlerle sen çocuklara bağırıp çikolata vermrnişsin ertesi gün bana söylediler bende dedimki demek bizi istemiyor oğlumla da arama mesafe koydum.
Tabi ben şok.
Ama dedi sakın oğluma anlatma. Bende dedim sana yalan söylemeyim anlatıcam.
Eşime anlattım eşim ve kaynımın yorumu barışmak istemiş senide günah keçisi yapmış. Sonra bu olayı düşündüm ve aklıma geldi. Oturma odasına girdim köşe koltuğun iki parçası ayrı yerde halı başka yerde eşim çocuklara (3 çocuk biri kv nin ikisi elyimin) 1 koca kutu bayram çikolatası vermiş ve çikolatalar açık bir şekilde halı ve koktuklara serpişltirilmiş mazallah kv evinde böyle bişey olsa bizi değnek le koyar. Bende o gün eşime kızdım çocuğun eline çikolatayı bittikçe versene bak heryerde çikolata var diye . Sonra çocuklara neden bu koltukla Halo yer değiştirmiş diye kozdım. Birinin annesi de gelip çocuklar ne yapmış bı odaya diye bakmadı mutfakta sigara keyfine ara verip. Ve kv oğluna seslendi gel oğlum burası babanın evi değil senin gel biz evimize gidelim ye çikolatanı diye.
Ama bana kv bunu 1 sene sonra benim haberin yok çocuklar bana anlattı diye anlatıyor.
Sonra kV ve eşim barıştı birazda sayemde şimdi eşim bana yapılan bu haksızlığı unuttu ama ben bu fesatlığı hiç unutuyorum.
Of yine ne yazdım. Bu kadın hep bir kaşık suda fırtına koparıp kenara çekiliyor böyle.
Nişan zamanı da bi türlü tarih koyamadılar herseyi nişanlım yaptı zaten yine hiç aramadılar ay ben nereye düştüm yaSizinle sorunları olmasa nişanda ailenizle konuşurlardı. Problem burda bsşlamıyor mu zaten. Bence her durumda ucu size dayanıyor. Nişan zamanı neler oldu?
Evet oğlunu adam seyrine koymuyor haklısın her tarafta ondan avukat mı olur diyormuş bu nasıl bi baba yaBana,oğlunu adam erine koymayan,sürekli aşağılayan bir baba gibi göründü.
Eşinin geçmişe dayalı kırgınlıkları olabilir.Nişan zamanı istedikleri olmayınca trip yapmıştır.
Daha önceki konularında yazmışsın,düğün yerine bile laf etmiş.
Belki senin diye değil,oğlunun nişanı-düğünü diye sorun çıkarmıştır.Sen arada kaynamış olabilirsin.
Bence üzerine alınma ve fazla müdahil olma,olayların akışını eşine bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?