Sizce?

Ya çok yakınlar ve evliliğimizin ilk yılları bize gelip kaldığında sorunlar yaşadık.zaten sorun vardı tuz biber oldu diyelim.eşim kızkardeşinin sürekli gönlünü hoş tutma çabası içindeydi.kahvaltı yaparken kirpik düşmüş onu almalar hatta kardeşş bile bi kaç kere alamayıp almaya çalışınca ne yapıyorsun abi demişti.

Çöpteki ped senin mi diye sordu mesela.sinir oldum benim o dönemde olup olmadığımı bilmiyor musyn diye.kız kardeşininse sınava girecek ya ağrısı falan olur diye demişti.ama şimdi konu açıldı yok ben ağrı falan demedim diyor

Eşinizi kız kardeşinden kıskanıyor musunuz?
çok yersiz davranışlar bunlar. .
yaşınız kaç?

Eee ne var bunda???

Ne kiz senin kizkardesin mi? Ben kocanin kardesi sandim ya. Bu ped olayindan da hoslanmadim

Kıskanç değilim normalde.ama kızkardeşi bize gelince oluyorum.ama eşimin ailesinin yanında sorun yok.orda eşim de böyle davranmıyor.ya evliliğimizin ilk yılı kızkardeşi bize gelip kaldığında davranışları benim için çok sorun olmuştu

Bu kardes yeğen kayınvalide gelin vs vs yatılı kalma olayına deli oluyorum...doğal olarak işin b.ku çıkıyor...kalmayın kardeşim milletin evinde...16 yıllık evliyim zorunlu bikaç gün dışında kimsede kalmadım evime de almadım...
ne o Ped karıştırma falan
iğrenç

Ne gibi davranislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…