Öyle ama elde değilHayatı kendimize dert etmeyi ne çok seviyoruz ama
Yani adam kizkardesi istedi diye gitse nolur belli ki evinde misafir. Boyle her seyi kiskanip kavgaya cevirirsen adamin isi cokÇıktık kavga ettik döndük
Eee ne var bunda???Ya çok yakınlar ve evliliğimizin ilk yılları bize gelip kaldığında sorunlar yaşadık.zaten sorun vardı tuz biber oldu diyelim.eşim kızkardeşinin sürekli gönlünü hoş tutma çabası içindeydi.kahvaltı yaparken kirpik düşmüş onu almalar hatta kardeşş bile bi kaç kere alamayıp almaya çalışınca ne yapıyorsun abi demişti.
Ne kiz senin kizkardesin mi? Ben kocanin kardesi sandim ya. Bu ped olayindan da hoslanmadimÇöpteki ped senin mi diye sordu mesela.sinir oldum benim o dönemde olup olmadığımı bilmiyor musyn diye.kız kardeşininse sınava girecek ya ağrısı falan olur diye demişti.ama şimdi konu açıldı yok ben ağrı falan demedim diyor
Hmm kelime hatasi yapmissin kendi kardesiyse onu cocugu gibi goruyo olabilir yas farki vardirEşimin kızkardeşi
Ee eşininse niye kıskanıyorsun inanamıyorum vallaEşimin kızkardeşi
Yok kocasinin kardesiymis yanlis yaziyo kelimeleri desifre etmeye calisiyoruzSizin kızkardeşinizmi ben eşinizin sanmıştım
Kimse kıskananaz mı kocasının kızkardeşi ile olan ilişkisiniEe eşininse niye kıskanıyorsun inanamıyorum valla
Kıskanmak da değil daha çok batıyor banaKimse kıskananaz mı kocasının kızkardeşi ile olan ilişkisini
Yani kimse yazmak zorunda değilAman neyse ya kardeşleri kıskanan birinin konusuna daha fazla yazmicam pes
Normal insanlar kıskanmaz bu kadar basitKimse kıskananaz mı kocasının kızkardeşi ile olan ilişkisini
Ne gibi davranislarKıskanç değilim normalde.ama kızkardeşi bize gelince oluyorum.ama eşimin ailesinin yanında sorun yok.orda eşim de böyle davranmıyor.ya evliliğimizin ilk yılı kızkardeşi bize gelip kaldığında davranışları benim için çok sorun olmuştu