Sizce?

anne ya da babamın kardeşleri geldiğnde iki taraf da gezmeye çıkma teklifinde bulunurlar bu çok olağan ayrıca çöpte pedi görmüş olması da normal bunun için çöpü eşelemiş olması gerekmiyor tuvalet kağıdını atarken görmüştür ve kardeşi cidden sancılı bir adet dönemi geçiriyorsa düşünebilir pek tabi kardeşini bunlar çok doğal ve çok ama çok abartıyorsunuz kıskanmayın bu kadar zıtlaşmak yerine tatlı dil kullanın eşinize karşı madem gücünüze gitti kardeşi için avmye çıkmanız sarılsaydın eşine teşekkür etseydin ne güzel oldu böyle daha sık yapalım mı canım cicim birşey deseydiniz

erkek milleti de geç kardeşinin gönlünü yapayım derken sizede lütfetmiş işte aklınca...zaten ilk cümlede şaşırmıştım bir erkek avm ye neden gitmek ister diye

cnm senin olmadığın bir anda kardeşi gidelimmi demiştir oda sen yanındayken sanada sorarak (gönül kazanma gb) gitmek istemiştir.hepsi bu..(aynı benim kocam)

eşinde abartmış ama ne kadar ayıp bişey yuhh..

demeden duramayacağım amma çok YA YA demişsiniz
yaşınız çok mu küçük?
ped olayları harici diğer bikaç anlattığınız çok uç gelmedi bana
düşkündür kardeşine olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…