- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
anne ya da babamın kardeşleri geldiğnde iki taraf da gezmeye çıkma teklifinde bulunurlar bu çok olağan ayrıca çöpte pedi görmüş olması da normal bunun için çöpü eşelemiş olması gerekmiyor tuvalet kağıdını atarken görmüştür ve kardeşi cidden sancılı bir adet dönemi geçiriyorsa düşünebilir pek tabi kardeşini bunlar çok doğal ve çok ama çok abartıyorsunuz kıskanmayın bu kadar zıtlaşmak yerine tatlı dil kullanın eşinize karşı madem gücünüze gitti kardeşi için avmye çıkmanız sarılsaydın eşine teşekkür etseydin ne güzel oldu böyle daha sık yapalım mı canım cicim birşey deseydinizEşim otururken bugün avm ye gidelim mi diye sordu. Ben de tamam kızımız uyandıktan sonra gideriz dedim.sevindim de sormasını çünkü hadi şuraya buraya gidelim demez pek fazla.hep ben derim.neyse kızımız uyandı falan hazırlanıyoruz kızkardeşi bizdeydi ona da sordu gelicen mi diyerek normal olarak. o da yok dedi.sonra da hani avm ye gideceğini söylemiştin dedi.o da yok gitmeyeceğim dedi.ben de bunları duyunca aklıma aslında o gidecek diye hadi gidelim dediğini düşündüm.siz ne dersiniz?