Sizce?

Bu kardes yeğen kayınvalide gelin vs vs yatılı kalma olayına deli oluyorum...doğal olarak işin b.ku çıkıyor...kalmayın kardeşim milletin evinde...16 yıllık evliyim zorunlu bikaç gün dışında kimsede kalmadım evime de almadım...
ne o Ped karıştırma falan
iğrenç :KK12:
Evime almam derken? Kocanin kardesi cikip gelse kalamazsin evimde deyip kovuyo musun mesela yoksa gelmiyolar da ondan mi almamis oluyosun

Her yıl yatılı geliyor.geçen sene 3 aylığına gelmeyi planlamışlardı ve ben bu kadar ay kalacağını bilmiyordum ta ki beraber kızkardeşini almaya gidinceye kadar.hamileydim de ozaman

Ayrıca kardeşler kiskanilmaz...ben kızlarım birbirine bağlı olsun diye ne taklalar atıyorum o senin ablan,aaa kardeşin ne güzel düşünmüş falan...
elin oğlu çıkıp çok samimiler dese parcalarim

Ya eşimin kız kardeşi vve
Ayrıca kardeşler kiskanilmaz...ben kızlarım birbirine bağlı olsun diye ne taklalar atıyorum o senin ablan,aaa kardeşin ne güzel düşünmüş falan...
elin oğlu çıkıp çok samimiler dese parcalarim
Eşimin kızkardeşi yanlış anlaşılmış

Evime almam derken? Kocanin kardesi cikip gelse kalamazsin evimde deyip kovuyo musun mesela yoksa gelmiyolar da ondan mi almamis oluyosun
Eşimin abisi var..Ama hiç birbirimizin evinde yatmadik...Buna ortam saglamadik...yeriz içeriz hoopp evlere dagiliriz...çok oturacaksak cumartesiye denk getitiriz 2-3 bile olsa saat herkesin evi deyip ayriliriz...hayatta en saçma buldugum cümlelerden biridir "yativerin burda" kedi yavrusu muyum ben kıvrilip yaticam geniş yatagim varken..
sehirdisinda kimsemiz yok o konuda ahkam kesemem olsaydı nolurdu bilmiyorum ama bazen is icabı ailesiyle birlikte şehir dışından misafirlerimiz geliyor otelde agirliyoruz...
Eğer akraba olsaydı yine de uzun süre tahammül edemezdim herhalde

Eşimin abisi var..Ama hiç birbirimizin evinde yatmadik...Buna ortam saglamadik...yeriz içeriz hoopp evlere dagiliriz...çok oturacaksak cumartesiye denk getitiriz 2-3 bile olsa saat herkesin evi deyip ayriliriz...hayatta en saçma buldugum cümlelerden biridir "yativerin burda" kedi yavrusu muyum ben kıvrilip yaticam geniş yatagim varken..
sehirdisinda kimsemiz yok o konuda ahkam kesemem olsaydı nolurdu bilmiyorum ama bazen is icabı ailesiyle birlikte şehir dışından misafirlerimiz geliyor otelde agirliyoruz...
Eğer akraba olsaydı yine de uzun süre tahammül edemezdim herhalde
Ben de kimseye ay nolur yat burda demem ama kocamin ailesinden biri kalmaya gelse kalk git otelde kal diyemem

Ben de kimseye ay nolur yat burda demem ama kocamin ailesinden biri kalmaya gelse kalk git otelde kal diyemem
Ya işte diyorum ya o ortamı olusturmuyoruz...ben ısrarla aa herkesin evi gidelim biz dediğim için karşımdaki de bana gelince aynı şeyi söylüyor
ve dilimin ucuyla da olsa kaliverin demem..müsade sizin der yollarım :)
Ya da Allahın sevgili kuluyum ki hiç öyle çıkıp gelen olmuyor...
arada çocuklar babannesine kal falan diyorlar bi kas göz susuyorlar :)ben de hiç duymamis gibi yapıyorum...
almam derken kastım buydu :KK66:

Ya işte diyorum ya o ortamı olusturmuyoruz...ben ısrarla aa herkesin evi gidelim biz dediğim için karşımdaki de bana gelince aynı şeyi söylüyor
ve dilimin ucuyla da olsa kaliverin demem..müsade sizin der yollarım :)
Ya da Allahın sevgili kuluyum ki hiç öyle çıkıp gelen olmuyor...
arada çocuklar babannesine kal falan diyorlar bi kas göz susuyorlar :)ben de hiç duymamis gibi yapıyorum...
almam derken kastım buydu :KK66:
Sehir disi olmayinca kalmak koyluluk olur zaten ama almam kimseyi deyince sanki sehir disindan gelen birinci derece akrabayi da almiyosun sandim neyse konu sahibinin konusunu bolmiyim gorumceyi kiskanmaya devam etsin :))))

aslında tamda dediğin gibi olmuş..bende kızardım..çünkü başkası söyledi diye harekete geçen insanı hiç sevmem..sürekli bu şekilde yapıyorsa baktınız olmuyor ozaman bu durumu kullanın..yapacak birşey yok..

Ben kötü düşünüyorum galiba diyerek(kötüye yoruyorum anlamında)Bu fikrimi söyledim.çünkü ilk önce sevinmiştim teklifine sonra öyle düşününce üzüldüm.Tabi eski konular açıldı falan filan arabanın aynasından bana bakarak kadın milleti ancak bu kadar kötü ve fesat olabilir falan dedi bu da çok kırdı tabi beni

eşiniz haklı onun için olsa ne olur sizin için olsa ne olur.tadını neden çıkarmıyorsunuz

Çöpteki ped senin mi diye sordu mesela.sinir oldum benim o dönemde olup olmadığımı bilmiyor musyn diye.kız kardeşininse sınava girecek ya ağrısı falan olur diye demişti.ama şimdi konu açıldı yok ben ağrı falan demedim diyor

kız kardeşini fena kıskanıyorsunuz

şehir dışı değil 3 a kalmak ne demek yahuu.neyse kıskançlık değil bunun adı gerçekten sinir bozucu bir durum.eşin kabullenememiş bir adam var.

Çöpteki ped senin mi diye sordu mesela.sinir oldum benim o dönemde olup olmadığımı bilmiyor musyn diye.kız kardeşininse sınava girecek ya ağrısı falan olur diye demişti.ama şimdi konu açıldı yok ben ağrı falan demedim diyor
Kaç yaşında ki kardeşi böyle bir şeye dikkat etmiyor

Çöpteki ped senin mi ? nedir yahu..
Eşiniz ailesine düşkün biri sanırım. Sizin aileniz nerde peki ? Siz de kendi ailenize yoğunlaşın zaman geçirin.. Çok fazla büyütecek birşey yok avm olayında ama şu ped meselesine takıldım ben :) Ne kadar saçma ve iğrenç birşey bir abinin bunu sorması

Varsayalım ki öyle olsun be olacak ki. Misafiri hoş tutacak tabi. Size hiç teklif etmeden Kardeşini alıp götürse tamam sorun var. Ama sonucta gitmişsiniz beraber vakit geçirmişsinşz. Hayat bunlara takılmayacak kadar kısa

valla benım ağbimde tam tersi,ben gidelim desem,gitmez,anca karısı derse,bende ksrısı ile işmi halledıyorum,ona derim,o kocasına der,gideriz,ve bunu hiç takmam,yeterki mutlu olsunlar,sende takma bacım,koca senın,bir ömür yaşayacan yoksa ömür geçmez,

Evet buyuk ihtimal oyle.
Ama neden kavga ettiniz?
Keske 'benle alisverise cikmak korktugun kadr kotu degilmis bak' imasi yaratsaydin.
Su andan sonra kizkardesiyle gitse bile yinede seni cagirmaz belkide.

Eşim otururken bugün avm ye gidelim mi diye sordu. Ben de tamam kızımız uyandıktan sonra gideriz dedim.sevindim de sormasını çünkü hadi şuraya buraya gidelim demez pek fazla.hep ben derim.neyse kızımız uyandı falan hazırlanıyoruz kızkardeşi bizdeydi ona da sordu gelicen mi diyerek normal olarak. o da yok dedi.sonra da hani avm ye gideceğini söylemiştin dedi.o da yok gitmeyeceğim dedi.ben de bunları duyunca aklıma aslında o gidecek diye hadi gidelim dediğini düşündüm.siz ne dersiniz?
sonuç olarak gittiniz mi?

X