- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Evime almam derken? Kocanin kardesi cikip gelse kalamazsin evimde deyip kovuyo musun mesela yoksa gelmiyolar da ondan mi almamis oluyosunBu kardes yeğen kayınvalide gelin vs vs yatılı kalma olayına deli oluyorum...doğal olarak işin b.ku çıkıyor...kalmayın kardeşim milletin evinde...16 yıllık evliyim zorunlu bikaç gün dışında kimsede kalmadım evime de almadım...
ne o Ped karıştırma falan
iğrenç
Eşimin kızkardeşi yanlış anlaşılmışAyrıca kardeşler kiskanilmaz...ben kızlarım birbirine bağlı olsun diye ne taklalar atıyorum o senin ablan,aaa kardeşin ne güzel düşünmüş falan...
elin oğlu çıkıp çok samimiler dese parcalarim
Eşimin abisi var..Ama hiç birbirimizin evinde yatmadik...Buna ortam saglamadik...yeriz içeriz hoopp evlere dagiliriz...çok oturacaksak cumartesiye denk getitiriz 2-3 bile olsa saat herkesin evi deyip ayriliriz...hayatta en saçma buldugum cümlelerden biridir "yativerin burda" kedi yavrusu muyum ben kıvrilip yaticam geniş yatagim varken..Evime almam derken? Kocanin kardesi cikip gelse kalamazsin evimde deyip kovuyo musun mesela yoksa gelmiyolar da ondan mi almamis oluyosun
Ben de kimseye ay nolur yat burda demem ama kocamin ailesinden biri kalmaya gelse kalk git otelde kal diyememEşimin abisi var..Ama hiç birbirimizin evinde yatmadik...Buna ortam saglamadik...yeriz içeriz hoopp evlere dagiliriz...çok oturacaksak cumartesiye denk getitiriz 2-3 bile olsa saat herkesin evi deyip ayriliriz...hayatta en saçma buldugum cümlelerden biridir "yativerin burda" kedi yavrusu muyum ben kıvrilip yaticam geniş yatagim varken..
sehirdisinda kimsemiz yok o konuda ahkam kesemem olsaydı nolurdu bilmiyorum ama bazen is icabı ailesiyle birlikte şehir dışından misafirlerimiz geliyor otelde agirliyoruz...
Eğer akraba olsaydı yine de uzun süre tahammül edemezdim herhalde
Ya işte diyorum ya o ortamı olusturmuyoruz...ben ısrarla aa herkesin evi gidelim biz dediğim için karşımdaki de bana gelince aynı şeyi söylüyorBen de kimseye ay nolur yat burda demem ama kocamin ailesinden biri kalmaya gelse kalk git otelde kal diyemem
Sehir disi olmayinca kalmak koyluluk olur zaten ama almam kimseyi deyince sanki sehir disindan gelen birinci derece akrabayi da almiyosun sandim neyse konu sahibinin konusunu bolmiyim gorumceyi kiskanmaya devam etsin :))))Ya işte diyorum ya o ortamı olusturmuyoruz...ben ısrarla aa herkesin evi gidelim biz dediğim için karşımdaki de bana gelince aynı şeyi söylüyor
ve dilimin ucuyla da olsa kaliverin demem..müsade sizin der yollarım :)
Ya da Allahın sevgili kuluyum ki hiç öyle çıkıp gelen olmuyor...
arada çocuklar babannesine kal falan diyorlar bi kas göz susuyorlar :)ben de hiç duymamis gibi yapıyorum...
almam derken kastım buydu
Ben kötü düşünüyorum galiba diyerek(kötüye yoruyorum anlamında)Bu fikrimi söyledim.çünkü ilk önce sevinmiştim teklifine sonra öyle düşününce üzüldüm.Tabi eski konular açıldı falan filan arabanın aynasından bana bakarak kadın milleti ancak bu kadar kötü ve fesat olabilir falan dedi bu da çok kırdı tabi beni
Çöpteki ped senin mi diye sordu mesela.sinir oldum benim o dönemde olup olmadığımı bilmiyor musyn diye.kız kardeşininse sınava girecek ya ağrısı falan olur diye demişti.ama şimdi konu açıldı yok ben ağrı falan demedim diyor
Kaç yaşında ki kardeşi böyle bir şeye dikkat etmiyorÇöpteki ped senin mi diye sordu mesela.sinir oldum benim o dönemde olup olmadığımı bilmiyor musyn diye.kız kardeşininse sınava girecek ya ağrısı falan olur diye demişti.ama şimdi konu açıldı yok ben ağrı falan demedim diyor
e nedenÇıktık kavga ettik döndük
sonuç olarak gittiniz mi?Eşim otururken bugün avm ye gidelim mi diye sordu. Ben de tamam kızımız uyandıktan sonra gideriz dedim.sevindim de sormasını çünkü hadi şuraya buraya gidelim demez pek fazla.hep ben derim.neyse kızımız uyandı falan hazırlanıyoruz kızkardeşi bizdeydi ona da sordu gelicen mi diyerek normal olarak. o da yok dedi.sonra da hani avm ye gideceğini söylemiştin dedi.o da yok gitmeyeceğim dedi.ben de bunları duyunca aklıma aslında o gidecek diye hadi gidelim dediğini düşündüm.siz ne dersiniz?