Yalnızlık kimileri için tercih edilen bir şey Rainyy. Şu yorumumun alt metninde bile yalnız kadın kusurludur imajı çiziyorsun.Neden bir erkege ihtiyac duymuyormussun onu da soyle bilelim. Madem bu kadar mukemmelsin neden yalnizsin. Seninle daha muhattap olmak istemiyorum. En sevmedigim sey kibirdir.
Kız kapandığın gibi mağdur edebiyatına başlamışsınYoksa kapandim dedim diye mi bu saldiri
Ne alakasi var ustume cok geliyor yaKız kapandığın gibi mağdur edebiyatına başlamışsınyavaş ol biraz
Bir kisi birde sen elestirdin herkes elestirmiyor beniEstağfurullah. Doğruyum demedim,çok eğri yönüm var.Ama şuurum yerinde. Bak herkes seni eleştiriyor neden sence?Bu kadar insan yanılıyor mu?Hangi din olursa olsun inanç ile samimiyet ile ibadet,teslimiyet olur. Ya da inançsızsındır saygım hepsine sonsuz. Emin ol x inanç için benzer bir şey deseydin de tepkim farklı olmazdı.
Hayatının merkezine erkekleri koyma.Patronu senin olmadığın hayat da senin değildir. Harcarlar.
Sorun başındakiyle değil başının içindekiyle ilgili.Bu ne demek cirkin miyim
Tamam canım,maşallah.Allah muvaffak eylesin inşallah.Bir kisi birde sen elestirdin herkes elestirmiyor beni
asdfghj he psikopatım ben kapandın diye yorum yapıyorumYoksa kapandim dedim diye mi bu saldiri
Kapanma sebebim erkekler dememiş ki!Allah'ım ya kapanma sebebine bak kızın çıldıriciğimmm
Sende biraz mantikli dusun oyle olsa acilirdim dimi.neyseeeasdfghj he psikopatım ben kapandın diye yorum yapıyorumOkulda öğretmediler mi sana Özne, belirtili nesne, dolaylı tümleç, zarf tümleci, yüklemi? Bunları ögelerine ayır ve sebep sonuç ilişkisi ile birlikte ne yazdığımı tekrar oku o zaman ne demek istediğimi belki anlarsın :) Benim kuzenimde kapandı ama gerçek anlamda kendi için kapandı not düşeyim dedim :)
Her seçimin bir sebebi vardır. Ben bir erkeğin özgürlüğümün kısıtlamasına izin vermem ömrümün sonuna kadar yalnız yaşamayı tercih ederim. Senin '' erkek '' olarak adlandırdığın '' nefes alsa yeter '' oluyor. Benim ise '' adam olup, kadına değer veren, ruh eşi '' anlamına geliyor. Aramızda dağlar, milyonlar kadar fark var rainyy anlayamazsın beni asla. Ben mükemmelim demiyorum ama sevgilimin olmaması benim tercihim diyorum. Milyonlarca erkek teklif etse kaç yazar senin hoşlanmadığın biriyle sırf sevgili olmak için sevgili olduktan sonra. Bu yüzden hep mutsuz bir ilişki hayatın, evlilik yaşamın olur. Kibirli değilim ama özgüvenli ve kendimi de tabi ki zeka ve görünüş olarak beğenen biriyim :)Neden bir erkege ihtiyac duymuyormussun onu da soyle bilelim. Madem bu kadar mukemmelsin neden yalnizsin. Seninle daha muhattap olmak istemiyorum. En sevmedigim sey kibirdir.
Sana cevap vermicem. Uzatiyorsun kendini cok bir sey sanmissin ama bossunHer seçimin bir sebebi vardır. Ben bir erkeğin özgürlüğümün kısıtlamasına izin vermem ömrümün sonuna kadar yalnız yaşamayı tercih ederim. Senin '' erkek '' olarak adlandırdığın '' nefes alsa yeter '' oluyor. Benim ise '' adam olup, kadına değer veren, ruh eşi '' anlamına geliyor. Aramızda dağlar, milyonlar kadar fark var rainyy anlayamazsın beni asla. Ben mükemmelim demiyorum ama sevgilimin olmaması benim tercihim diyorum. Milyonlarca erkek teklif etse kaç yazar senin hoşlanmadığın biriyle sırf sevgili olmak için sevgili olduktan sonra. Bu yüzden hep mutsuz bir ilişki hayatın, evlilik yaşamın olur. Kibirli değilim ama özgüvenli ve kendimi de tabi ki zeka ve görünüş olarak beğenen biriyim :)
Beğenilmek istemek suç değil de, kapanmanızın sebebi sanki "birde böyle deneyim, belki böyle beğenen olur" gibi.Kizlar begenilmek istiyorum suc mu
Biz alıştık şekerim, seni böyle kabul ettik, aaa rainy gelmiş hoş gelmiş deyip geçiyoruz.Bir kisi birde sen elestirdin herkes elestirmiyor beni
Bakar gibi yapar bakmazlar gibi yapıp bakarlar derken bakmaz deyip bakarlarBen yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Dop doluyum. Burada sırf seni teselli etmek için '' evet ya haklısın valla bizde yalnızız, sıkılıyoruz, boş boş yaşıyoruz '' mu demeliyim? Ben kendimi övmek için yazmıyorum. Ama ilgi görüyorsam bunu sadece görünüşüme değil vasıflarıma, geçmişte ve hala olan becerime, iletişim gücüme, sağlam bir sosyal çevremin olmasının ise aktif bir spor ve eğitim hayatımın olmasına bağlıyorum sadece. E bunlara varken yok demek sadece seni motive etmek olur. Kibir çok ayrı bir şey. Kimsenin görünüşüne laf etmedim asla etmemde. Ama acı gerçekleri de söylerim. Kendimi seviyorum bu neden kibir olsun ki? Bak ders al bu yazdıklarımdan yoksa ömür boyu yalnız yaşarsın. Erkeğin olmadığı bir dünyayı cehennem sanıyorsun :)Sana cevap vermicem. Uzatiyorsun kendini cok bir sey sanmissin ama bossun
Evet en mukemmeli sensin.Dop doluyum. Burada sırf seni teselli etmek için '' evet ya haklısın valla bizde yalnızız, sıkılıyoruz, boş boş yaşıyoruz '' mu demeliyim? Ben kendimi övmek için yazmıyorum. Ama ilgi görüyorsam bunu sadece görünüşüme değil vasıflarıma, geçmişte ve hala olan becerime, iletişim gücüme, sağlam bir sosyal çevremin olmasının ise aktif bir spor ve eğitim hayatımın olmasına bağlıyorum sadece. E bunlara varken yok demek sadece seni motive etmek olur. Kibir çok ayrı bir şey. Kimsenin görünüşüne laf etmedim asla etmemde. Ama acı gerçekleri de söylerim. Kendimi seviyorum bu neden kibir olsun ki? Bak ders al bu yazdıklarımdan yoksa ömür boyu yalnız yaşarsın. Erkeğin olmadığı bir dünyayı cehennem sanıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?