Yani haklisinn sosyallesmem lazimKomik olan ne ki? Çok mantıklı bir soru sordum. Kimsenin tepesine gökten erkek düşmez. Evde boş boş durursan sadece kadın profillerine yazıp duran Instagram abazalarinin dikkatini çekersin . Onlardan da kimseye fayda gelmez
Sosyalles ki insanlarla tanış
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce?
- Konu Sahibi rainyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Kapalı olduğum için ayıba ayıp ederim.Sende kapalisin galiba ayip ediyorsun
- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.902
- 448
Oooo sıkı takipçimsin İlgilenmedikleri için değil tercih etmediğim için olmuyor. Ayrıca ben bununla ilgisi hiç sitemde bulunmadım senin gibi? Hiçbir zaman istemediğim için gündemde bile olmadı. Aksine sevgilisiz de hayatın gayet sağlıklı ve mutlu ilerleyebileceğini anlatmaya çalıştığım için sevgilim olmadığını söyledim. Keşke buna da dikkat etseydin :) Benim sosyal hayatıma, arkadaş çevreme bakmış olsaydın şuan depresyonda olurdun şüphen olmasın :) Çok şükür erkek diye delirecek bir hale hiçbir zaman gelmedim.Senin bu laflarin hic zoruma gitmiyor yok erkekler ilgilenmiyor falan seninle cok ilgileniyorlar o yuzden heryer benimde hic sevgilim olmadi yaziyorsun
İyi ki kapanmışsın güzel pazarlık ne haltlar yedin günah çıkarıyorsun kendi çapında acabaBen yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Ben ne ayip etmisimKapalı olduğum için ayıba ayıp ederim.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.711
- 798
Tamam,sana yazdım işte..bana şehrini söyle şurada bildiğim birkaç sosyalleşme aktivitesi atayımYani haklisinn sosyallesmem lazim
Ben senin takipcin degilim sen heryerdr yaziyordun seni oyle taniyorum canim. Senin hayatin benim umrumda da olmaz. Daha da konusmak istemiyorum seninle. Bende senden sikildim kinularima yazma hadi bayOooo sıkı takipçimsin İlgilenmedikleri için değil tercih etmediğim için olmuyor. Ayrıca ben bununla ilgisi hiç sitemde bulunmadım senin gibi? Hiçbir zaman istemediğim için gündemde bile olmadı. Aksine sevgilisiz de hayatın gayet sağlıklı ve mutlu ilerleyebileceğini anlatmaya çalıştığım için sevgilim olmadığını söyledim. Keşke buna da dikkat etseydin :) Benim sosyal hayatıma, arkadaş çevreme bakmış olsaydın şuan depresyonda olurdun şüphen olmasın :) Çok şükür erkek diye delirecek bir hale hiçbir zaman gelmedim.
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Dini içerikler yasak olduğu için giremiyorum çok. Başının üzerini kapatsan neye yarar zihnin kapalı olduktan sonra.Ben ne ayip etmisim
- 4 Eylül 2018
- 18.754
- 72.092
- 598
Nasip bu belli olmaz. Bir gün karşına çıkar elbet. Bunun açık ya da kapalı olmayla alakası yok. Açık olup yalnız olan kişiler de var.Kizlar begenilmek istiyorum suc mu
Sende burada benimle dalga geciyorsun. Sen cok mu dogrusunDini içerikler yasak olduğu için giremiyorum çok. Başının üzerini kapatsan neye yarar zihnin kapalı olduktan sonra.
- 14 Ağustos 2018
- 19.651
- 2
- 73.842
- 598
Cinsiyet de değiştirsen yine olmaz.Ben yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.902
- 448
Ne ilkokulda ne de şimdi evde boş boş oturup zamanını '' erkek '' diye harcayan bir karakterim olmadı. Burada sana eğitim hayatım ve başarılarımdan, sosyal çevrem ve ilgilenen ilgilenmeyen kişilerden bahsetmiycem zira senle ben asla kıyaslanamayız bile. Dedim ya bırak erkekleri ben soğudum daha seni görmeden. 15 yaşında ki bi ergen gibisin. Belki de 15 yaşındasın. Başka bir işin, amacın, yeteneğin yok ki. Kim neden istesin seni? Benim yazdıklarıma dikkat etmişsin tebrik ederim ama ince detayları kaçırmışsın. Ben yorumlarımda arkadaşları tarafından sevilen, sosyal hayatı gayet başarılı, hentbol, tenis, projelerde yer alan, gençlik çalışmalarına katılan biri olduğumdan da bahsettim bu yüzden erkeğe ihtiyaç duyan sen o kısmı es geçmişsin belli ki. Çünkü bunlar senin için çok önemsiz.
- 27 Ağustos 2022
- 4.653
- 7.824
- 88
Erkeklerden baska derdin yok mu seninBen yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Estağfurullah. Doğruyum demedim,çok eğri yönüm var.Ama şuurum yerinde. Bak herkes seni eleştiriyor neden sence?Bu kadar insan yanılıyor mu?Hangi din olursa olsun inanç ile samimiyet ile ibadet,teslimiyet olur. Ya da inançsızsındır saygım hepsine sonsuz. Emin ol x inanç için benzer bir şey deseydin de tepkim farklı olmazdı.Sende burada benimle dalga geciyorsun. Sen cok mu dogrusun
Hayatının merkezine erkekleri koyma.Patronu senin olmadığın hayat da senin değildir. Harcarlar.
- 25 Nisan 2018
- 4.228
- 8.240
- 158
Hepsi beğenmek zorunda mı sana göre?Begenmezler mi bunu soruyorum
Nasibini bekle hepsi begenmemeli zaten
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Neden bir erkege ihtiyac duymuyormussun onu da soyle bilelim. Madem bu kadar mukemmelsin neden yalnizsin. Seninle daha muhattap olmak istemiyorum. En sevmedigim sey kibirdir.Ne ilkokulda ne de şimdi evde boş boş oturup zamanını '' erkek '' diye harcayan bir karakterim olmadı. Burada sana eğitim hayatım ve başarılarımdan, sosyal çevrem ve ilgilenen ilgilenmeyen kişilerden bahsetmiycem zira senle ben asla kıyaslanamayız bile. Dedim ya bırak erkekleri ben soğudum daha seni görmeden. 15 yaşında ki bi ergen gibisin. Belki de 15 yaşındasın. Başka bir işin, amacın, yeteneğin yok ki. Kim neden istesin seni? Benim yazdıklarıma dikkat etmişsin tebrik ederim ama ince detayları kaçırmışsın. Ben yorumlarımda arkadaşları tarafından sevilen, sosyal hayatı gayet başarılı, hentbol, tenis, projelerde yer alan, gençlik çalışmalarına katılan biri olduğumdan da bahsettim bu yüzden erkeğe ihtiyaç duyan sen o kısmı es geçmişsin belli ki. Çünkü bunlar senin için çok önemsiz.
Yoksa kapandim dedim diye mi bu saldiriNe ilkokulda ne de şimdi evde boş boş oturup zamanını '' erkek '' diye harcayan bir karakterim olmadı. Burada sana eğitim hayatım ve başarılarımdan, sosyal çevrem ve ilgilenen ilgilenmeyen kişilerden bahsetmiycem zira senle ben asla kıyaslanamayız bile. Dedim ya bırak erkekleri ben soğudum daha seni görmeden. 15 yaşında ki bi ergen gibisin. Belki de 15 yaşındasın. Başka bir işin, amacın, yeteneğin yok ki. Kim neden istesin seni? Benim yazdıklarıma dikkat etmişsin tebrik ederim ama ince detayları kaçırmışsın. Ben yorumlarımda arkadaşları tarafından sevilen, sosyal hayatı gayet başarılı, hentbol, tenis, projelerde yer alan, gençlik çalışmalarına katılan biri olduğumdan da bahsettim bu yüzden erkeğe ihtiyaç duyan sen o kısmı es geçmişsin belli ki. Çünkü bunlar senin için çok önemsiz.