- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Kahveye yeni oturmuşken bakayım dedim kızcağız yine birşeyler derdine düşmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahveye yeni oturmuşken bakayım dedim kızcağız yine birşeyler derdine düşmüş
Şey vardı lisede bi çocuk vardı kiminle sevgili oluyorsa kız kapanıyordu. Ayrılınca açılıyordu. Okulda sürekli bir tesettür sirkülasyonu vardı. Travmalarım var ağustooosKahveye yeni oturmuşken bakayım dedim kızcağız yine birşeyler derdine düşmüş
Ay bilmem miiii. Her ayrılıkta bir şekil değiştirmeler falann. Bide 1 milyoncudan yüzüklerini alırlardı ayrılınca boynunda kolye diye gezdirirlerdiiii. Benim ünide bi arkadaş vardı. Biz bi tane manita bulamazdık kız her ay sevgili değiştirdi ve hepsi buna evlenme teklifi edip tektaş takardı biz şok olurduk. Yalnız şuan ben evliyim o hala bekarŞey vardı lisede bi çocuk vardı kiminle sevgili oluyorsa kız kapanıyordu. Ayrılınca açılıyordu. Okulda sürekli bir tesettür sirkülasyonu vardı. Travmalarım var ağustooos
Şey vardı lisede bi çocuk vardı kiminle sevgili oluyorsa kız kapanıyordu. Ayrılınca açılıyordu. Okulda sürekli bir tesettür sirkülasyonu vardı. Travmalarım var ağustooos
Kuvvetle muhtemelAdnan hoca junior?
"Kanka biz kendi aramızda yüzük taktık."Ay bilmem miiii. Her ayrılıkta bir şekil değiştirmeler falann. Bide 1 milyoncudan yüzüklerini alırlardı ayrılınca boynunda kolye diye gezdirirlerdiiii. Benim ünide bi arkadaş vardı. Biz bi tane manita bulamazdık kız her ay sevgili değiştirdi ve hepsi buna evlenme teklifi edip tektaş takardı biz şok olurduk. Yalnız şuan ben evliyim o hala bekar
Kapanmak ne ya. Market misin sen. Tesettür onun adı.Ben yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Yüzüğü askıya almak.Bide 1 milyoncudan yüzüklerini alırlardı ayrılınca boynunda kolye diye gezdirirlerdiiii.
Bu durumda tüm başörtülü kadınlar bekar olmalıydı.Ben yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Öncelikle bunu kul için değil Allah için yap. Sen önce bir niyetini bilde hele erkekler bakar mı bakmaz mı sonra düşün bunları.Ben yeni kapandimda erkekler kapali kizlara bakar mi bakmaz gibi geliyor?
Şuan o kadar mantıklı geldi kiiiiYüzüğü askıya almak.
Bir şeyi merak ettim şimdi diyelim Kapalı bakmadı erkekler açılacak mısınız?Kizlar begenilmek istiyorum suc mu
Valla sorduğun sorudan o çıkıyor be gülümNe alaka kapanma sebebim erkekler mi diyorum dogru oku
bence insanlar fazla üstünüze gelmiş. Bir erkeğin size ilgi göstermenizin giyim tarzınızla alakası yok. Uyuşursanız uyuşursunuz. Açık/ kapalı herkesin beğeneni ilgi göstereni vardır. Bunu düşünmeyin artık. Bir erkeğin sizi beğenmesi verdiğiniz enerji, karakteriniz, auranız, sohbetiniz, kendinizi ne kadar geliştirip geliştirmediğinizdir.Kizlar begenilmek istiyorum suc mu