- 8 Ocak 2019
- 276
- 232
-
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
Bir de gitmek isteyene hayatta kal yanımda, sensiz yapamam imajı vermem ben.
Kızlar eşinizin tek başına tatile gitmesine izin verir miydiniz??
Hafta sonu 3 günlük tatil olacağından dolayı bizim burada yaşayan ama memleketi deniz kenarı bir şehir olan bir arkadaşı memleketine gidecekmiş. Benimki ben de gideyim orada arkadaşımla takılır gece otelde kalır biraz kafa dağıtırım diyor.
Normalde ben böyle şeylere pek takılmam git derim rahat bir tipim ama nedense bu sefer otelde tek kalmasına razı olmadım.
Sizin bu taleplerdeki tavrınız nasıl oluyor?
Beraber gidin derseniz 2 gün için kızımla 5-6 saat yol çekmek istemiyorum ve pazartesi kızım kreşe başlayacak. Tam kreş öncesi gitme gibi bir düşüncem yok.
Ben yalnızlığımı çok seviyorum belki de ondan. Benimle tatile gelmek isteyen arkadaşa yok tek gideceğim de dedim.Bekara eş bosamak kolaydır tabii
Arkadaşlarıyla ev tutup kalsalar, yada arkadaşlarının evinde kalsa sıcak bakardım ama. Otelde kalma fikri konudan soğuturdu beni.
amaaan, bişey yapacak olan arkadaşının evine yatmaya gitmeden de yapar.Kal sensiz yapamam demiyorum ki alasını yaparımsadece başka arkadaşının evi de müsait oraya git diyorum otelde tek başına ne işin var eğlenceli olmaz diyorum.
Gitmesi değil de otel mi sıkıntı
Sonuçta iş için de gidip tek otelde kalıyor eşim ya da ben bizde sıkıntı değil
Yalnız eşiniz de değişik ailesinin yanına gidenin peşine takılacak ama ay ben duş alamam deyip konforundan da ödün vermeyecek
Adam ailesini eski arkadaşlarını görecek Diye gidiyor eşin onunla gezecek ama bir gün duş alamaz rahat edemez diye otelde kalacak çok konformist geldi bir erkeğe göre
Katılıyorum sizeEvliyiz sadece siyam ikizi olmadigimizdan ara sira ayri kalmak iyi bile geliyor. İzin gibi bir durum soz konusu degil bizde,tatile gitmek isteyen digerine soyler gider. Yilda iki defa da beraber gideriz. Konudaki yorumlari okudum da, İzin alamayan kocalara acidim bugun dehem de komigime gitti acikcasi.
Bir kere izin vermiştim zaten bu ikinci. Gözümü korkuttunuzBir kere izin verirseniz taviz vermiş olursunuz ve bunun sonu gelmez, bende öyle oldu yani..