- 8 Ocak 2019
- 276
- 232
-
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
Kızlar eşinizin tek başına tatile gitmesine izin verir miydiniz??
Hafta sonu 3 günlük tatil olacağından dolayı bizim burada yaşayan ama memleketi deniz kenarı bir şehir olan bir arkadaşı memleketine gidecekmiş. Benimki ben de gideyim orada arkadaşımla takılır gece otelde kalır biraz kafa dağıtırım diyor.
Normalde ben böyle şeylere pek takılmam git derim rahat bir tipim ama nedense bu sefer otelde tek kalmasına razı olmadım.
Sizin bu taleplerdeki tavrınız nasıl oluyor?
Beraber gidin derseniz 2 gün için kızımla 5-6 saat yol çekmek istemiyorum ve pazartesi kızım kreşe başlayacak. Tam kreş öncesi gitme gibi bir düşüncem yok.
Yanlış bir şey yapmasından çekiniyorsunuz sanırım. Yapacak olan adam her yerde yapar.
O yüzden ben izin verirdim gitmesine.
Eşler bana kalırsa bu kadar birbirlerine güvenmeli
Ben git diyebilirim yani
Kesinlikle sebebi bu bence.Ben de hep öyle düşünüyordum. Her defasında da git derim. Hatta geçen sene arkadaşlarıyla Kıbrısa gitti. O isteksizdi ben kaç defa çıkacak böyle bir ortam git diye ısrar ettim.
Ama bu sefer bilmiyorum neden, evet demek gelmedi içimden. Bu aralar çok sık tartışıyoruz ve sevgisinden şüphe ettiriyor acaba diyorum bu durum mu etkiledi?
Ah kızım bensiz durmuyor ki gece. O yüzden teklif dahi edemiyorum onusiz çocuğu ona bırakıp tek başınıza tatil yapmak isteseniz tepkisi ne olur
sadece kendine müslümansa ben izin vermezdim
Giden insan esi ve cocuguyla gider bence ben olsam gondermezdim
Benm düşünce yapımda ayrı ayrı tatile gitmek yok.. Yani izin vermezdim.
Eşim bensiz ben eşimsiz tatile gitmeyiz. İkimizde müsaade etmiyoruz.
Eğer normalde çok ilgili alakalı bir adamsa ve çok yoğun çalışıyorsa sorun yapmazdım hatta gitmesi için destek de olurdum ki oldum da ama eşim gitmemişti.Kızlar eşinizin tek başına tatile gitmesine izin verir miydiniz??
Hafta sonu 3 günlük tatil olacağından dolayı bizim burada yaşayan ama memleketi deniz kenarı bir şehir olan bir arkadaşı memleketine gidecekmiş. Benimki ben de gideyim orada arkadaşımla takılır gece otelde kalır biraz kafa dağıtırım diyor.
Normalde ben böyle şeylere pek takılmam git derim rahat bir tipim ama nedense bu sefer otelde tek kalmasına razı olmadım.
Beraber gidin derseniz 2 gün için kızımla 5-6 saat yol çekmek istemiyorum ve pazartesi kızım kreşe başlayacak. Tam kreş öncesi gitme gibi bir düşüncem yok.
net.. hayır.Kızlar eşinizin tek başına tatile gitmesine izin verir miydiniz??
Biz hiç ayrı tatil yapmadık, öyle bir talebimiz olmadı, o yüzden bu açıdan bakamayacağım. Mesela sizin yerinizde olsam giderdim. Kızımın kreşe başlaması ne kadar büyük bir ön hazırlık gerektirebilir ki, pazar günü erkenden dönüş için yola çıkar, mola vere vere gelir, çok yorulmadan evimize varırız diye düşünürdüm. En azından bir hava değişimi, bir aksiyon olurdu. Ki biz de bu Cuma iki kızımla 4 saatlik bir yola gideceğiz.
Bunun dışında, siz de gitmek isteseydiniz, eşiniz ben yalnız gidip kafa dinlemek istiyorum deseydi, ağzından burnundan getirin derdim. Zira kafa dinlemek sizin de hakkınız. Ama kendiniz gitmek istemiyorsunuz. O zaman adamı niye engelleyesiniz ki? Yalnız niye otelde kalıyor? Arkadaşı evli mi, evi mi müsait değil, aralarında öyle bir samimiyet mi yok, rahatsızlık mı vermek istemiyor?