- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
-
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
Arkadaşı nasıl biriBiz baş başa tatilimizi zaten yaptık. Hani beni hiç götürmemiş olsa kendi gidemez tabi ki o yüzden ben gitmesinde bir sakınca görmezdim normalde ama şimdi neden böyle isteksizim çözemedim.
İzin verme hislerine güven dünden raziymis bir güzel plan yapmid
Kendi başına
Evlilikte kendi alanın olmalı ama bu kadarda fazla
Zaten gitmisin orada gitmeyi ver
His önemli yollama
İş yerinden arkadaşı sadece bir kere düğünde gördüm 5 dakika. O yüzden çok bilemiyorum ama "kendi halinde bir memur işte" tipi varArkadaşı nasıl biri
Hmmm bunun icin arkadasini iyi tanisaniz olurdu. Hani birkac arkadas gidecegiz dese sizin de yillardir tanidiginiz arkadaslar olsaydi ve ayni yerde kalsalardi bi nebze diyorumİş yerinden arkadaşı sadece bir kere düğünde gördüm 5 dakika. O yüzden çok bilemiyorum ama "kendi halinde bir memur işte" tipi var
Kesinlikle sebebi bu bence.
Ama bana göre evliliklerde bu tarz ayrı kalmalar gerekiyor. Hem daha çok özlemiş olunuyor hem de herkes biraz rahat nefes alıyor.
Yoo zaman ayırır bana geçen hafta başbaşa takıldık. Ondan önceki hafta eskişehire gittik. Hakkını yiyemem.Bana zaman ayırıyorsa tamam ama bana zamanı yokken gidiyorsa olmaaazzz
Siz kızınız yüzünden peşpeşe tatil yapamazken eşiniz neden her fırsatta tatil yapıyor ki?Yoo zaman ayırır bana geçen hafta başbaşa takıldık. Ondan önceki hafta eskişehire gittik. Hakkını yiyemem.
Napıyorsunuz otelde ya?ben kocamı kocam benı bilir
biz otele gittikmi çocuyoruzo yuzden otelde kalma oldugu için izin vermezdim ,
gerçi kocam bensiz bir yere gitmek istmez ,
Aklınızda kalacaksa siz de gidin.Biz baş başa tatilimizi zaten yaptık. Hani beni hiç götürmemiş olsa kendi gidemez tabi ki o yüzden ben gitmesinde bir sakınca görmezdim normalde ama şimdi neden böyle isteksizim çözemedim.
Bazı çiftler ayrı tatile sıcak bakmıyor onu anlarım ama sizin eşiniz daha önce gitmiş şuan gitmesinde de sıkıntı olmamalı bence. Son zamanlarda çok tartışıyorsanız, ayrı birkaç gün iyide gelebilir.
Bekara eş bosamak kolaydır tabiiNapıyorsunuz otelde ya?
Konu sahibi ben evli değilim, ama fikrimin değeri varsa yorumlara çok şaşırdım. İzin ne demek ya, altı üstü 3 gün bunun 1 i de yolda gidecek. Neden çocuk gibi adama, hayır olmaz diyeyim ki. Ne olacak ki...he aranız da soğukluk var diyorsan, zorla yanında tuttuğun adam size daha bir sevgi mi dolacak?
Bir de gitmek isteyene hayatta kal yanımda, sensiz yapamam imajı vermem ben.
Vardır bunda bişey gitmeni istemiyorum otur bnle de vakit gecireli m ailece de yollamma benceYa evet bu his beni arada bıraktı zaten. Diyorum ya normalde takılmam git derim. Ayrıca bir arkadaşı daha var ailesiyle tatilde o da. Oraya git diyorum çünkü o arkadaşını iyi tanıyorum kız arkadaşıyla çok samimiyiz ailesiyle yaşıyor. Oraya tamam da buraya niye tamam değil diye bu sefer beni sıkıştırıyor. Arkadaş ben sana gitme demiyorum ki ama tek başına otelde ne gerek var diyorum.